Browning Team

Έτσι ελεγα κ εγώ κάποτε...
Αλλά τώρα τελευταία όλο κ περισσοτερο πιστευω πως οι δικοί μας κοιτάνε να διαλύσουν την χώρα μας κ οχι οι τουρκοι..........
Δεν το εχω γενικα αυτο το "κουσουρι" δηλαδη δεν θα με πειραζε (τοσο) ενα ρουχο απο την τουρκια, ειναι αναγκη να παρεις ενα ρουχο και τα χρηματα βγαινουν πολυ δυσκολα, αλλα το οπλο το θεωρω( και νομιζω δεν κανω λαθος σε αυτο) αγαθο πολυτελειας αρα θα παρω οταν μπορω αυτο που θελω απο αποψη ποιοτητας και χωρας κατασκευης.
 
Έτσι ελεγα κ εγώ κάποτε...
Αλλά τώρα τελευταία όλο κ περισσοτερο πιστευω πως οι δικοί μας κοιτάνε να διαλύσουν την χώρα μας κ οχι οι τουρκοι..........
Mην ανοιξουμε τετοια κουβεντα διοτι αντι να ντουφεκαμε πουλια θα ξεκινησουμε να τουφεκαμε κατι αλλο και καταλαβες.
 
Ναι BPS & win1300 τα θελω, καλα να ειμαστε και καποια στιγμη θα μπουν στον οπλοβαστο. Μια SXP θα την ηθελα πολυ και εχω διαβασει και εδω απο παιδια που την εχουν πολυ καλα λογια, πλην ομως ενα "θανασιμο μειονεκτημα" για μενα (παραγωγη στην τουρκια) με ξενερωνει τοσο που δεν. Βλακεια μου? Οπως θελει ας το πει κανεις .
Ειναι πολυ καλα φτιαγμενη παντως. Εγω θα σου την συνιστουσα ανεπιφυλακτα. Και εχει ολες τις καινοτομιες της Winchester, περιστρεφομενη κεφαλη, γρηγορη επανοπλιση κλπ.
 

Attachments

  • ΓκραΣουρταρις.jpg
    ΓκραΣουρταρις.jpg
    855,3 KB · Προβολές: 25
Καλημέρα στη ομάδα browning, για τους φανατικούς της ενημέρωσης κυκλοφόρησε ο νέος ενοποιημένος κατάλογος της εταιρείας browning-winchester-miroku 2021 στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.browning.eu/catalogues/workbook/workbook-en/. Καλή ανάγνωση σε όλους.
 
Back
Top