Browning Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδια η καννη δεν εχει τιποτα. Αυτο που βλεπεται στην φωτο ειναι λαδι. Η βαση εχει δυο τρεις φουσκαλες. Και πιστευω αν τις αφησω ετσι θα προχωρησουν. Αμα ομως βαψω την βαση θα βαψω και την καννη
μαυρο πιστολι καντο![σιγουρα θελει βαψιμο θα σου ξεφτισει τελειως]

Καλησπέρα στην παρέα . Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός super pose για κυνήγι ορτυκιου- μπεκατσας-περδικας . Μια από τις επιλογές μου είναι το browning b525 hunter light σε 66 πόντους κάννη . Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο για να μου πει την γνώμη του;
Επίσης διαβάζω πως πολλοί περνετε after matket τσοκ για τα browning. Θα χρειαστώ να προβώ στην αγορά ενός τέτοιου τσοκ επιπλέον των εργοστασιακών;
καταπληκτικο οπλο ,οτι καλυτερο για αυτα τα κυνηγια ,εγω ειχα τα μαμα και δεν τα αλλαξα ειμουν πολυ ευχαριστημενος.αξιοπιστο και πολυ καλα ξυλα.ελπιζω να το βρεις.

Καλησπέρα στην παρέα . Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός super pose για κυνήγι ορτυκιου- μπεκατσας-περδικας . Μια από τις επιλογές μου είναι το browning b525 hunter light σε 66 πόντους κάννη . Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο για να μου πει την γνώμη του;
Επίσης διαβάζω πως πολλοί περνετε after matket τσοκ για τα browning. Θα χρειαστώ να προβώ στην αγορά ενός τέτοιου τσοκ επιπλέον των εργοστασιακών;
αμα δεν μπορεσεις να το βρεις πηγαινε στο winchester select light.

μαυρο πιστολι καντο![σιγουρα θελει βαψιμο θα σου ξεφτισει τελειως]

Ετσι πιστευω και εγω. Μαυρη ειναι μια επιλογη. Ασημί οπως ειναι τωρα μια δεύτερη επιλογη. Και πλαίσιο μαυρο με ασημι το κέντρο η αλλη επιλογη. Κατι σαν την καρμπον εκδοση

Ετσι πιστευω και εγω. Μαυρη ειναι μια επιλογη. Ασημί οπως ειναι τωρα μια δεύτερη επιλογη. Και πλαίσιο μαυρο με ασημι το κέντρο η αλλη επιλογη. Κατι σαν την καρμπον εκδοση
Την καρμπον την έχει ένας γνωστός,είναι κουκλί το όπλο!!!

Κάνα σκούρο γκρι να την κάνεις Σταμάτη,βάση και καννη!!!

5€ ελπίζω να μου δώσει το λίγο on που θέλω.. έχει "ψωμί" για να φαγωθεί..αλλοιώς εμπρός καλό μου dremel και βούρ στο κοντάκι.. .pray to God. πήρα και δεύτερη σε περίπτωση που σπάσει να έχω ρεζέρβα..

Last edited:
Εγώ θα έλεγα να πας εδώ...
https://www.car.gr/parts/view/25700137-kunhgetika-opla-dikanna-browning-b-725-hunter

για κανε ενα τηλ.
https://www.kalkantzakos.com/Product/5881/b525-one-light,-dikanno-super-pose-browning

Παίδες γνωρίζει κανείς τι κάνει αυτό το λαμάκι;Ήτανε σε σακουλάκι μαζί με τα τσοκ το αλενακι για την σκανδάλη και την κλειδαριά του 525!!!
Καλοτουφεκο να ειναι το νεο σου απόκτημα!
εύχομαι να το χαρείς!

Το λαμάκι αν δεν κάνω λάθος είναι για αυτόματη ασφάλεια . (σε κάθε άνοιγμα του όπλου σπρώχνει την ασφάλεια πίσω )
Σε κάποια "κτήματα" πχ στην Αγγλία είναι υποχρεωτική η αυτόματη ασφάλεια

http://www.airgunspares.com/store/product/18780/Browning-B725-Auto-Safe-Bar/

Last edited:
Αλλαζει την ασφαλεια σε αυτοματη.
Δεν ξερω που κουμπωνει.
Καλοτουφεκο να ειναι το νεο σου απόκτημα!
εύχομαι να το χαρείς!

Το λαμάκι αν δεν κάνω λάθος είναι για αυτόματη ασφάλεια . (σε κάθε άνοιγμα του όπλου σπρώχνει την ασφάλεια πίσω )
Σε κάποια "κτήματα" πχ στην Αγγλία είναι υποχρεωτική η αυτόματη ασφάλεια

http://www.airgunspares.com/store/product/18780/Browning-B725-Auto-Safe-Bar/
Ευχαριστώ πολύ να'στε καλά!!!

Carslon δεν θέλω τα αλλά δεν τα ξέρω...αλλά σαν τα gemini όσο ξέρω σε άλλα σπειρώματα δεν υπάρχει καλύτερο τσοκ φίλε μου

Γιατί δεν τα θέλεις τα Carlson ? Και τα brilley είναι καλή επιλογή . Ίσως είναι και τα τζεμινι καλά δεν αποκλείεται αλλά στα αμερικανικά τα αμερικανικά είναι χρόνια δοκιμασμένα .

Γιατί δεν τα θέλεις τα Carlson ? Και τα brilley είναι καλή επιλογή . Ίσως είναι και τα τζεμινι καλά δεν αποκλείεται αλλά στα αμερικανικά τα αμερικανικά είναι χρόνια δοκιμασμένα .
Δεν ξέρω δεν μου κάθονται καλά...επίσης ούτε τα briley

Status
Not open for further replies.
Back