Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
87260570_134816601362978_4268417891235266560_o.jpg

Μην ξεχνιόμαστε χρόνια σας πολλά
 
Καλησπερα και απο μενα μετα απο μια ατυχη κυνηγετικη σεζον που μας την μαμισανε οι κυβερνοντες και μετα απο μια 2χρονη σεζον με μια Μ2 που δεν τα βρικαμε ποτε γυρισα στα παλια τα λιμερια με την αγορα μιας μεταχειρισμενης AL391 tecnys stonecoat optima μιας και η 1187 θα βγει στη συνταξη μετα απο 25 χρονια θαθελα της γνωμες σασ για αυτο το οπλο
Πάρα πολύ καλή επιλογή φίλε, πολύ ωραίες τουφεκιές. Και μια optima απλή απ τις πρώτες εξίσου καλή επιλογή. Συντήρηση καλό είναι μετά από κάθε 2 3 κυνήγια. Σαν ποιότητα κατασκευής απ ότι πιο στιβαρό έχει κυκλοφορήσει, και με τον αυλό καλό πάντρεμα.

Την τουφεκια των όπλων σου θα την ψάχνεις και θα κάνεις τον κύκλο σου να ξες.
Αν θες κάτι συγγενικά με αυτό που έβλεπες τόσα χρόνια, πάνε σε browning. Φιλικα
 
Λοιπόν Παιδιά, έτυχε και το έπιασα στα χέρια μου στην Μαλακάσα πριν κάνα μήνα, καλό ζύγισμα, λεπτό grip στο κοντάκι, δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό στην σκοπευτικη γραμμή στην περιφερειακή όραση λόγω αυτού που λέει στο βίντεο, δεν το αντιλήφθηκα ως διαφορά απλά οπτικά είναι όμορφη παρέμβαση, σε γενικές γραμμές δεν ξετρελάθηκα, το 725 μου αρέσει πιο πολύ που το έχω πιάσει πιο σκοπευτικο όπλο μου φάνηκε, όπως και guerini που έχω πιάσει ποιο πολύ μου άρεσε η αίσθηση,παρόλο που είμαι μπερετακιας δεν με ενθουσίασε. Προσωπικη άποψη εκφράζω σε άλλους μπορεί να κάνει θετική εντύπωση, α και το palm shewll που είχε το συγκεκριμένο με πολύ κόπο το ένιωθες ότι υπάρχει στην χούφτα.
 
Σήμερα έκατσα κι έβγαλα του εξολκείς από το 690 και καθάρισα καλά τους οδηγούς κλπ. Στο βιδακι που γυρίζει από αυτόματο σε απλό έχει ένα τσιμουχακι το οποίο και στους 2 είναι κομμένο. Παίζει κανένα ιδιαίτερο ρόλο αυτό; Η δεν πειράζει που είναι κομμένο; Όποιος έχει 690 -692 ας απαντήσει.
Υ.γ : παλουκάκι ελαφρώς να βγουν μ' αυτή τη μλκια βιδάκι...
 
Βρήκα τελικά τι είναι. Για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι κάτοχοι (αν δεν το ξέρουν ηδη) αυτά τα λαστιχάκι κρατάνε ασφαλισμένο τον ρυθμιστή ετσι ώστε να μην γυρίζει ακούσια σε απλή εξωλκευση όταν λύνεις δενεις το όπλο.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back
Top