Beretta ES100 Vitoria

Status
Not open for further replies.
Βασίλη μπορείς να μου πεις έχει φλάντζες; ;
Βάρος; ; και αν έχεις πειράξει κώνο η κάτι αλλο;
Δεν έχει φλαντζες. Δεν έχω πειράξει κάτι εκτός από το κοντάκι που έβαλα άλλο. Υπάρχει και το μαμά βέβαια το οποίο είναι όπως ήρθε από το εργοστάσιο. Βάρος δεν θυμάμαι, θα το ζυγίσω και θα επανέλθω. Είναι βαριά όμως ειδικά με αυτό το κοντάκι που έχει ξύλο και δεν είναι σαν το παιδικό του εργοστασίου.

Γτ το δίνεις βασιλη?Εγώ την vitoria δεν πρόκειται να την δώσω ποτέ.
Ξέρω ότι θα ρίξει ΠΑΝΤΑ.
Την Α400 μπορεί την δώσω αυτό όχι.
Γιατί πήρα άλλο καρτεροντούφεκο και δεν το χρειάζομαι και ξέρω ότι θα κάθεται πλέον.

Να αναφέρω ότι το όπλο έχει ρίξει από 24 γραμμάρια έως 38. Τα 24αρια ήταν του ρουμελιωτη και δεν τα έριχνε, δεν ανέβαζε το δεύτερο από τη θαλαμη λόγω χαμηλών πιέσεων. Το ίδιο έκανε και με τα MB light. Ο κατασκευαστής το δίνει για 32γρ και πάνω μάλλον για αυτόν τον λόγο. Άλλα 28αρια πχ του ρουμελιωτη ή τα nsi τα ρίχνει κανονικά.

Να αναφέρω ότι το όπλο έχει ρίξει από 24 γραμμάρια έως 38. Τα 24αρια ήταν του ρουμελιωτη και δεν τα έριχνε, δεν ανέβαζε το δεύτερο από τη θαλαμη λόγω χαμηλών πιέσεων. Το ίδιο έκανε και με τα MB light. Ο κατασκευαστής το δίνει για 32γρ και πάνω μάλλον για αυτόν τον λόγο. Άλλα 28αρια πχ του ρουμελιωτη ή τα nsi τα ρίχνει κανονικά.
Περίεργο.Εμενα τα mb light τα έριχνε κορδονι

Φαίνεται το ήθος του ανθρώπου!
Καλοπούλητο, σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή με τιμή που δεν παίρνεις ούτε επαναληπτικό.

Πωλείτε το παρόν όπλο. Λεπτομέρειες στον σύνδεσμο παρακάτω.

https://www.car.gr/xyma/view/41531893-beretta-vitoria-es100
Καλοπούλητο.
Δεν αγοράζεις καραμπίνα για να ρίχνει 24αρια χωρίς εμπλοκές. Αν τα ρίχνει καλώς, αλλά δεν είναι κριτήριο για καραμπίνα.
Το όπλο έχει περάσει στην ιστορία ως εξαιρετικό.

Περίεργο.Εμενα τα mb light τα έριχνε κορδονι
Ίσως όταν έστειλα mail στη μαμά benelli στην Ιταλία για τη super sport , κάτι σχετικό με την κανη, μου απάντησαν εκτός των άλλων ότι το όπλο έχει φτιαχτεί να ρίχνει από 28 γρ φυσίγγια και πάνω .Το ότι ρίχνει και χαμηλότερα μπορεί αλλά και να μην ρίχνει δεν είναι πρόβλημα γιατί απλά δεν φτιάχθηκε γι'αυτα.

Καλοπούλητο.

Δεν αγοράζεις καραμπίνα για να ρίχνει 24αρια χωρίς εμπλοκές. Αν τα ρίχνει καλώς, αλλά δεν είναι κριτήριο για καραμπίνα.
Το όπλο έχει περάσει στην ιστορία ως εξαιρετικό.
Κώστα εγώ ρίχνω 16 γρ με την Ραφαέλλα και δεν έχω εμπλοκή!

Status
Not open for further replies.
Back