ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ BERETTA A302 cal12 made in ITALY ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΝΑΣΤΟΛΕΑ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ. ΣΕ ΆΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΣΟΚ 1* Κ 70ΑΡΑ ΚΆΝΝΗ , €600
6948383278
6948383278
Αστέρι την έχεις ρε φίλε!!ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ BERETTA A302 cal12 made in ITALY ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΝΑΣΤΟΛΕΑ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ. ΣΕ ΆΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΣΟΚ 1* Κ 70ΑΡΑ ΚΆΝΝΗ , €600
6948383278
Ξάδερφος της benelli είσαι, τι να περίμενα!Ισχύει ότι μετά από αυτή τη σειρά Α300-1-2-3-4 και την 390 (όχι και τόσο) τα αυτογεμη της beretta άρχισαν να παίρνουν την κάτω βόλτα;
Η 390 ήταν γύρω στο '95...Ισχύει ότι μετά από αυτή τη σειρά Α300-1-2-3-4 και την 390 (όχι και τόσο) τα αυτογεμη της beretta άρχισαν να παίρνουν την κάτω βόλτα;
Γράφουν τέτοια πράγματα στην ενότητα βερεττα;;Ισχύει ότι μετά από αυτή τη σειρά Α300-1-2-3-4 και την 390 (όχι και τόσο) τα αυτογεμη της beretta άρχισαν να παίρνουν την κάτω βόλτα;
Αν δεν γραφουν εκεί τότε που (οφσάιντ!)?Γράφουν τέτοια πράγματα στην ενότητα βερεττα;;
Θα στεναχωρούν οι κάτοχοι.Αν δεν γραφουν εκεί τότε που (οφσάιντ!)?
Καλά φίλε, έχω απομυθοποιήσει πολλές "οπλαρες". Όταν έχεις σκάσει ένα βαγόνι χρήματα να αγοράσεις "οπλαρα" και βγαίνει πατάτα, λειτουργεί η ψυχολογία (υπάρχει όρος) και δεν το παραδέχεσαι. Αντιθέτως εξακολουθείς και το εκθειάζεις. Επίσης από κουβέντες καφενείου από μπαρμπαδες και μη, που έχουν πιάσει 2-3 όπλα όλα κι όλα επηρεάζεται κόσμος και κοσμακης. Κάπως έτσι έχουν αποκτήσει καλή η κακη φήμη, πολλά τουφεκιά. Δε λέω ποια όπλα γιατί θα πέσουν να με φάνε. Το τραγικό είναι ότι κάποιοι προτεινουν σε άλλους να πάρουν όπλα τα οποία οι ίδιοι δεν τα χρησιμοποιούν η ακόμα χειρότερα δεν τα έχουν πιάσει ποτέ. Ουφ!! Τα είπα και ξεθυμανα. (Έχω αϋπνίες).Θα στεναχωρούν οι κάτοχοι.
Βιτρίνα είναι καλοπουλητοΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ BERETTA A302 cal12 made in ITALY ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΝΑΣΤΟΛΕΑ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ. ΣΕ ΆΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΣΟΚ 1* Κ 70ΑΡΑ ΚΆΝΝΗ , €600
6948383278
Πολύ σωστός φίλε...Καλά φίλε, έχω απομυθοποιήσει πολλές "οπλαρες". Όταν έχεις σκάσει ένα βαγόνι χρήματα να αγοράσεις "οπλαρα" και βγαίνει πατάτα, λειτουργεί η ψυχολογία (υπάρχει όρος) και δεν το παραδέχεσαι. Αντιθέτως εξακολουθείς και το εκθειάζεις. Επίσης από κουβέντες καφενείου από μπαρμπαδες και μη, που έχουν πιάσει 2-3 όπλα όλα κι όλα επηρεάζεται κόσμος και κοσμακης. Κάπως έτσι έχουν αποκτήσει καλή η κακη φήμη, πολλά τουφεκιά. Δε λέω ποια όπλα γιατί θα πέσουν να με φάνε. Το τραγικό είναι ότι κάποιοι προτεινουν σε άλλους να πάρουν όπλα τα οποία οι ίδιοι δεν τα χρησιμοποιούν η ακόμα χειρότερα δεν τα έχουν πιάσει ποτέ. Ουφ!! Τα είπα και ξεθυμανα. (Έχω αϋπνίες).
Peace, make love, not war.![]()
Εσει θα ανήξεις φούρνου έτσι όπως πας με της φρατζολες!!!!Αστέρι την έχεις ρε φίλε!!
Μου βάζεις διαβόλους, αλλά πόσες να μαζέψω??
Μήπως έχεις και κανένα 682, 76 κανες?
Ας μην είναι σε τέτοια κατάσταση!![]()