Απλά τέλειο.New kid on the block... Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει και η benella φέτος. Προς το παρόν έλεγα να πουλήσω 2 ή 3 και βρέθηκα με ένα παραπάνω!
Ισχύει...αλλά με την τρέλα που έχω δεν το βλέπω! Σ ευχαριστώ!Καλορίζικηνα τη χαρείς κ εσύ κ τα παιδιά σου
![]()
New kid on the block... Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει και η benella φέτος. Προς το παρόν έλεγα να πουλήσω 2 ή 3 και βρέθηκα με ένα παραπάνω!
Καλοτουφεκο.New kid on the block... Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει και η benella φέτος. Προς το παρόν έλεγα να πουλήσω 2 ή 3 και βρέθηκα με ένα παραπάνω!
Ούτε εγώ το περίμενα Σταμάτη. Για beretta a400 lite ή upland κοιτούσα αλλά μου κατσε πολύ ωραία αυτή. Βέβαια κράτησα εννοείται και τα άλλα 2 μου όπλα.Καλορίζικο Τάσο να το χαρείς φίλε. Έκανες την έκπληξη. Δεν περίμενα να πάρεις μπενελι.
Ούτε εγώ το περίμενα Σταμάτη. Για beretta a400 lite ή upland κοιτούσα αλλά μου κατσε πολύ ωραία αυτή. Βέβαια κράτησα εννοείται και τα άλλα 2 μου όπλα.
Καλορίζικο φίλε,να σαι γερός να το χαρείς,το έχει φίλος benelακιας και είναι πολύ ευχαριστημένος,μου έχει πει ότι είναι ότι ποιοτικότερο είχε ποτέ.Ούτε εγώ το περίμενα Σταμάτη. Για beretta a400 lite ή upland κοιτούσα αλλά μου κατσε πολύ ωραία αυτή. Βέβαια κράτησα εννοείται και τα άλλα 2 μου όπλα.
Τι είναι αυτά ; Ωραία φαίνονται.
Κάβλα είναι ...
GeminiBriley δεν είναι;
Μην κλαίς, είναι πιο όμορφο από το δικό σου αχαχαΝομίζω η briley τα εβγαζε με χρώμα διαφορετικό... Αλλα γραφουν gemini.. Σωστά
2 - 4 σετακι για δικανακι;