Ρώτησα για τον εξής λόγο:.....αν είμαστε ευχαριστημένοι από ένα όπλο για ποιο λόγο να το δώσουμε ή αν το κρατάμε για ποιο λόγο δεν το κυνηγάμε. Με καλυψες με την απάντηση σου. Εύχομαι περαστικά στο ζώο και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί...... αυτές οι εικόνες μένουν αποτυπωμένες στο μυαλό......Ναι φιλε μου την εχω, και να σου πω την αληθεια δεν προκειται να την πουλησω γιατι ειναι το μονο οπλο απο οσα εχω που ξερω οτι οταν πατησω την σκανδαλη θα κανει μπαμ...(ενταξει μου εκανε και μια φορα κλικ αλλα αμεσως καταλαβα το γιατι και δεν μου το ξανακανε).Μπασιματα τσιχλα δεν την παιρνω γιατι την ακουω λιγο στον ωμο αλλα την κυνηγαω καθημερινα μπεκατσα λαγο.Φετος ομως επειδη εμφανισε διροφυλλαρια ο σκυλος που παω για μπεκατσα(το πηρα χαμπαρι στα μπασιματα της τσιχλας οτι κατι δεν παει καλα με τον σκυλο...) ξενερωσα τοσο που δεν την κατεβασα καθολου απο την σοφιτα πηγα καποια κυνηγια τον γεναρη φλεβαρη με την ΑΤΑ.Του χρονου ελπιζω ομως να την κυνηγησω κανονικα ο σκυλος δειχνει να πηγαινει μια χαρα απλα του δινω καθε μηνα milbemax και μου ειπε ο γιατρος τον σεπτεμβρη να τον παω για εξετασεις.Αν η ερωτηση σου οφειλεται στο οτι μετα τον κωνο εσφιξε η ντουφεκια και δεν μπορω να την κυνηγησω στην μπεκατσα σου λεω οτι εγω την κυνηγαω κανονικα και ειμαι 100% ευχαριστημενος...