Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συνφωνω σε μερικά αλλά κάθε ένας έχει διαφορετικά γούστα στο κάθε τι. Όταν πρώτο βγήκε η vinci πήγαμε με ένα φίλο που ήτανε τρελαμενος,όταν το δα λέω από μέσα μου τι έκτρωμα έφτιαξε η benelli, όταν το πιασα όμως μπορεί να ναι και το πιο καλοζυγισμένο αυτογεμες που έχω πιάσει στα χέρια μου.
επειδη εχω απ΄τα πρωτα vinci που ηλθαν Ελλαδα (καργα ελαττωματικο οσο δεν παει, που λες αυτο δεν ειναι benelli) αλλα φοβερο ζυγισμα οντως , λιγο η power bore μου ερχεται καλυτερα , αλλα εχει μεγαλη αποσταση λαβης σκανδαλης και δεν την φθανω καλα.

επειδη εχω απ΄τα πρωτα vinci που ηλθαν Ελλαδα (καργα ελαττωματικο οσο δεν παει, που λες αυτο δεν ειναι benelli) αλλα φοβερο ζυγισμα οντως , λιγο η power bore μου ερχεται καλυτερα , αλλα εχει μεγαλη αποσταση λαβης σκανδαλης και δεν την φθανω καλα.
Τολη δεν έχω κυνηγήσει με την vinci στο μαγαζί που την αγόρασε ο φίλος έκανα κάποιες ξερες επώμισεις και αργότερα είχαμε πάει σε ένα σκοπευτηριο και έριξα μερικά φυσιγγια μετρημενα στα δάχτυλα. Μου έχει μείνει όμως αριστη εντύπωση γιαυτό το όπλο στο θέμα εργονομιας και ζυγισματος, δεν θέλω να παρεξηγηθω ούτε να επηρεάσω κάποιον εμφανισιακά και μόνο δεν με τραβάει σαν όπλο αλλά στα υπόλοιπα θέματα όπως και το δίκανο της ιδιας εταιρίας ανήκουν σε δική τους κατηγορία, η μεν vinci με μοναδικό σχεδιασμό, διαφορετικό κλείστρο, και στήριξη κάνης . Το powerbore δεν το χω δει από κοντά και δεν έχω σχηματίσει κάποια γνώμη.

ΥΓ .Τολη τι προβλήματα έχεις με την vinci, έχεις κάνει παράπονο στον αντιπροσωπο.

Last edited:
ΥΓ .Τολη τι προβλήματα έχεις με την vinci, έχεις κάνει παράπονο στον αντιπροσωπο.

Πονεμένη ιστορία Κώστα … άπειρες εμπλοκές , παράδοξος με βαριές γομώσεις!!!! Όχι μόνο παράπονα, έχει σταλεί 6 φορές για servis το όπλο στον Κυργια , βέβαια αν και θα έπρεπε να μου το αντικαταστήσει ,μιας και από την αρχή είχε πρόβλημα , αυτό δεν έγινε ποτέ , σκέψου από 14 Απρίλιου που το εστειλα τελευταία φορά , για να πάει να γίνει servis στην Ιταλία …ακόμη δεν μου το έχει στείλει σπίτι …. 6 ΜΗΝΕΣ!!! Οκ και εγώ ήμουν ταξίδι, αλλά αν δεν είχα άλλο όπλο??? Θα έχανα την έναρξη σε ορτύκια τσίχλες? και καλά θα ήταν Ελλάδα το όπλο πριν την έναρξη, αλλά κάπου στην αποστολή το ξέχασαν οι Ιταλοί να το βάλουν μέσα …. Περιμένω πως και πώς να πάρω το νέο remi μόλις έλθει Ελλάδα.

αυτή είναι η κυνηγητικη αντιληψη , ωραιο σχεδιο να είναι , γυαλιστερα ξυλα και στιβαρο κλειδωμα , για να το φερεις στα μετρα σου η κοντακι καινουργιο η να τρεχεις κανα χρονο σε ολους τους ασχετους-ειδικους και προκοπη να μην βλέπεις , εβαλε φλαντζες και ρυθμίζεις ότι γουστάρεις σε 5 λεπτα η εταιρια , δεν μας αρεσει στο ματι , είναι πρωτογνωρο , δεν το εχουμε ξαναδει καπου , μου ειχε πει ένας φιλος παλια , όταν ριχνεις με ένα οπλο τι βλέπεις ? για απαντηστε ρε μαγκες , όταν ριχνετε με ένα οπλο τι βλέπετε ?????
Όπως είπα παραπάνω το όπλο αυτό ανήκει σε δικιά του κατηγορία και το κρίνω αλλιώς,συνφωνω μαζί σου για τις φλαντζες και τις αλλαγές κλήσεων όπως επίσης και κατά τη γνώμη μου θα είναι ευκολότερο για κάποιον αριστεροχειρα να το φέρει στα μετρα του, οπως επίσης και το συστημα αποσβεσης του λακτισματος και το λαστιχενιο μαγουλο στο κοντακι παρατήρηση δική μου αν και ο σχεδιασμός του είναι πολύ μοντέρνος η benelli φρόντισε να δέσει το καινούργιο με το παλιό και επέλεξε ξυλινα μερη,και θα μπορούσε κάλλιστα να βάλει πλαστικά με το comfortech. Συνφωνω επίσης στο ότι όταν επώμισεις ένα οπλο δεν βλέπεις ούτε σκαλισματα ούτε ξύλα με μαρμαρωτα νερα,. Η επιλογή οπλου όμως για πολλούς δεν είναι μόνο εργονομική και τεχνολογική αλλά και αισθητική.

Πονεμένη ιστορία Κώστα … άπειρες εμπλοκές , παράδοξος με βαριές γομώσεις!!!! Όχι μόνο παράπονα, έχει σταλεί 6 φορές για servis το όπλο στον Κυργια , βέβαια αν και θα έπρεπε να μου το αντικαταστήσει ,μιας και από την αρχή είχε πρόβλημα , αυτό δεν έγινε ποτέ , σκέψου από 14 Απρίλιου που το εστειλα τελευταία φορά , για να πάει να γίνει servis στην Ιταλία …ακόμη δεν μου το έχει στείλει σπίτι …. 6 ΜΗΝΕΣ!!! Οκ και εγώ ήμουν ταξίδι, αλλά αν δεν είχα άλλο όπλο??? Θα έχανα την έναρξη σε ορτύκια τσίχλες? και καλά θα ήταν Ελλάδα το όπλο πριν την έναρξη, αλλά κάπου στην αποστολή το ξέχασαν οι Ιταλοί να το βάλουν μέσα …. Περιμένω πως και πώς να πάρω το νέο remi μόλις έλθει Ελλάδα.
Περίεργο πράγμα,μάλλον το συγκεκριμένο είναι ελαττωματικο, κακώς όμως που δεν στο αντικατεστησε εντάξει μια φορά τρώγεται αλλά 6 πάει πολύ έπρεπε να σου δώσει καινούργιο. Για το remington έχω ακούσει με κάθε επιφύλαξη όμως ότι θα κυκλοφορήσει εδώ μέσα με τέλος Ιανουαρίου.

Περίεργο πράγμα,μάλλον το συγκεκριμένο είναι ελαττωματικο, κακώς όμως που δεν στο αντικατεστησε εντάξει μια φορά τρώγεται αλλά 6 πάει πολύ έπρεπε να σου δώσει καινούργιο. Για το remington έχω ακούσει με κάθε επιφύλαξη όμως ότι θα κυκλοφορήσει εδώ μέσα με τέλος Ιανουαρίου.
Κώστα για την επόμενη σεζόν το θέλω έτσι κ αλλιώς το Remi. Σιγουρά θα έπρεπε να μου το αλλάξει , εκεί πρέπει να έχεις χρόνο κ χρήμα να τρέχεις νομικά, το ξέρουν οι αντιπρόσωποι και γι αυτό περνούμε τα παπαρια μας, δεν έχω να πω, πολύ φιλικός και συνεργάσιμος ο Κυργιας ... αλλά μάλλον δεν του περνάει από ότι φαίνεται, αλλιώς δεν θα παιδευόμουν ακόμη. Να σκεφτείς τον Απρίλιο που το έστειλα θεωρητικά θα μ ερχόταν νέο από Ιταλία με τα ιδιά νούμερα ... αλλά πάλι το χρεπι επισκευασμένο θα μου έλθει ... και το χειρότερο είναι να βλέπεις τα παπιά χήνες να σου έρχονται και να κάνει εμπλοκές τη μια μετα την άλλη για 4 χρονιά!
Επίσης δεν θέλω να το πουλήσω γιατί είναι αντισυναδελφικο, τι μου φταίει ο νέος αγοραστής να με παίρνει και να με βρίζει!

.Το cti της Ρεμι επασχε απο το σφουγκαρακι πισω απο το κλειστρο,κατω στην ακρη της βασης,οταν αυτο ποτιζοτανε με λαδια
Ενδιαφέρον, δεν το είχα ξανακούσει αυτό.
Και γιατί δεν έβαζαν άλλο υλικό μη απορροφητικο;

Last edited:
Απαραδεχτα ολα αυτα,και καταλαβαινω τη σημαινει να στηριζεσαι σε ενα οπλα να κυνηγισεις,απο την αλλη απο ερευνητικης πλευρας ειναι σχολειο εφ οσον εχεις οπλα να στηριξουν το κυνηγι,ωστε να το ξεβρακωσεις τελειως και να βρεις τη φταιει.,χτηζοντας το απο την αρχη.Το cti της Ρεμι επασχε απο το σφουγκαρακι πισω απο το κλειστρο,κατω στην ακρη της βασης,οταν αυτο ποτιζοτανε με λαδια διογκοντανε και αρχιζαν η εμπλοκες απο οτι μου εχουν πει.
Σαραντο να το παρει η Benelli και να το κανει βιδες για να δουν που εκαναν μαλακια ... εγω γιατι να το εχω ακομη δεν ξερω :-)

Σαραντο να το παρει η Benelli και να το κανει βιδες για να δουν που εκαναν μαλακια ... εγω γιατι να το εχω ακομη δεν ξερω :)

Καλα δεν καταλαβαινω τις εταιρειες πολλες φορες. Το εστειλες για service μια, δυο, τρεις. Δεν καταλαβαινουν οτι οι ιδιοι κανουν δυσφημιση στο προιον τους, με το να μην σου το αντικαταστουν? Και αμα αυτοι ειναι πεπεισμενοι οτι το οπλο θα δουλεψει την επομενη φορα ακομη χειροτερα. Δεν δουλευει και αποδεικνυουν οτι ειναι και ασχετοι οι τεχνικοι συν τις αλλοις. Τι θα σκεφτεται αραγε ο καθε φιλος που εχει σκοπο να αγορασει Vinci μετα την εμπειρια σου? Μαλλον οτι ειναι γενικα καλα οπλα. αλλα αν σου κατσει κατι στραβο την εβαψες, παρολη τη μακρυχρονη εγγυηση της Benelli.

Καλα δεν καταλαβαινω τις εταιρειες πολλες φορες. Το εστειλες για service μια, δυο, τρεις. Δεν καταλαβαινουν οτι οι ιδιοι κανουν δυσφημιση στο προιον τους, με το να μην σου το αντικαταστουν? Και αμα αυτοι ειναι πεπεισμενοι οτι το οπλο θα δουλεψει την επομενη φορα ακομη χειροτερα. Δεν δουλευει και αποδεικνυουν οτι ειναι και ασχετοι οι τεχνικοι συν τις αλλοις. Τι θα σκεφτεται αραγε ο καθε φιλος που εχει σκοπο να αγορασει Vinci μετα την εμπειρια σου? Μαλλον οτι ειναι γενικα καλα οπλα. αλλα αν σου κατσει κατι στραβο την εβαψες, παρολη τη μακρυχρονη εγγυηση της Benelli.
Παύλο μάλλον αποδεικνύει ότι δεν είναι πολύ σχετικοί στη Benelli Hellas :-)
Σιγουρά δυσφημίζονται σκέψου έχουν αλλάξει ότι μπορείς να φανταστείς, τον Φεβρουάριο (5 service) μου το κράτησε κάνα μηνά , γιατί περίμενε από Ιταλία ένα νέο μηχανισμό κλείστρου για να το βάλει επάνω , τις άλλες φορές άλλαξε μόνο κομμάτια, ήλθε εν τέλη το κλείστρο , το έβαλε … και Μάρτιο πάμε Αφρική (είχε κλείσει κ το σχιστό και δεν το είχα δοκιμάσει) την πρώτη ημέρα , 30 εγκεφαλικά .. με τα 28αρια , 1στα 5 εμπλοκή με τα NSI DUO , μη σου πω και ποιο συχνά, εν τέλη ξαναβρίσκω λίγο βαριά 28αρια τα CLEVER Τ2 και έστρωσε η κατάσταση αρκετά!
Αν με ρωτήσεις αν θα ξανά πέρνα Vinci … ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ … παρότι έχει φαρμακερή ντουφεκιά και πέφτει ΤΕΛΕΙΑ επάνω μου.

Αυτο το εχει και η σχ3,αλλα δεν ειναι σφουγγαρι,ουτε τεφλον,ειναι διαφανο πλαστικο,το υλικο του μοιαζει σαν τα σωληνακια που βαζουμε στη βενζινη για να καταλαβεις.
Στην sx3 δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα;
Δεν έχω ανοίξει τέτοιους μηχανισμούς για να το δω. Τι δουλειά κάνει; Επανω του σταματάει το κλείστρο;

ποιά ιδιαιτερότητα έχει στο να κυνηγάει φάσσα τρυγόνι ;
Παύλο στην ουσια από ότι βλέπω είναι μια montefeltro τωρα, έχει δύο έξτρα τσοκ wide shot και long shot και το καινούργιο σύστημα ανακρουσης, έψαξα να βρω κάτι αλλά μόνο στην Ιταλική γλώσσα.

Λέτε να Έχει την ίδια ιδιαιτερότητα που έχουν κ τα ειδικά φυσιγγια για κάθε θήραμα ξεχωριστά?.Δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε κ κάνα όπλο allodola. .Απορώ πως δεν το έχουν σκεφτεί ακομα οι ιταλοι μιας κ κυνηγάνε σιταρηθρα..

Status
Not open for further replies.
Back