Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν με ενδιαφερει να γινω πρωταθλητης φιλε κι επισης αν εχω 3 οπλα και τουφεκαω με το ενα καλα δε θα δωσω ενα σκασμο λεφτα να φτιαχνω συνεχως κοντακια για οπλα τα οποια ισως αλλαξω επειδη θα τα βαρεθω κιολας....Αυτο εννοω...

Δεν με ενδιαφερει να γινω πρωταθλητης φιλε κι επισης αν εχω 3 οπλα και τουφεκαω με το ενα καλα δε θα δωσω ενα σκασμο λεφτα να φτιαχνω συνεχως κοντακια για οπλα τα οποια ισως αλλαξω επειδη θα τα βαρεθω κιολας....Αυτο εννοω...
Μα δεν ειναι αναγκη να φτιαξεις σε ολα σου τα οπλα κοντακια... Λιγη υπομονη θελει κ λιγο χρονο να δεις που ριχνει το οπλο σου κ να αλλαξεις 1-2 φλατζες αν χρειαστει... Στο πρωτο οπλο ειναι λιγο δυσκολο, στα επομενα ειναι παιχνιδακι κ διασκεδαση...
Δεν φτανει να σε δει καποιος, πρεπει κ να δεις οτι το οπλο σου ριχνει εκει που κοιτας...
Το πιστευω, αν ολοι ασχολιομασταν εστω μιση ωρα οταν περναμε ενα οπλο με τις φλατζες κ ενα-δυο χαρτια στον πινακα τα μισα κ παραπανω οπλα δεν θα εφταναν ποτε στις αγγελιες...

Μα δεν ειναι αναγκη να φτιαξεις σε ολα σου τα οπλα κοντακια... Λιγη υπομονη θελει κ λιγο χρονο να δεις που ριχνει το οπλο σου κ να αλλαξεις 1-2 φλατζες αν χρειαστει... Στο πρωτο οπλο ειναι λιγο δυσκολο, στα επομενα ειναι παιχνιδακι κ διασκεδαση...
Δεν φτανει να σε δει καποιος, πρεπει κ να δεις οτι το οπλο σου ριχνει εκει που κοιτας...
Το πιστευω, αν ολοι ασχολιομασταν εστω μιση ωρα οταν περναμε ενα οπλο με τις φλατζες κ ενα-δυο χαρτια στον πινακα τα μισα κ παραπανω οπλα δεν θα εφταναν ποτε στις αγγελιες...
Αρη,εγω δεν ειπα πουθενα οτι δεν εχω δοκιμασει αν ριχνει το οπλο μου εκει που κοιταω...Εδω εχω ριξει φυσιγγια και φυσιγγια σε δοκιμες παλιοτερα μεχρι να καταληξω σε ενα δυο τυπους φυσιγγιων.Ειπα οτι δεν θα προσπαθησω με καθε τροπο να βελτιωσω φτιαξω πχ το κοντακι κοψε ραψε φαε λιγο απο δω σηκωσε εκει οταν αλλο οπλο ππυ εχω μου κανει το κεφι καλυτερα...Αν το καναμε αυτο ολοι θα ειχαν κλεισει οι μισες οπλοβιομηχανιες. Δεν ανεφερα πουθενα πως δεν εχω αλλαξει τις φλατζες η οτι το οπλο μου δεν το χω ρυθμισει.Ειπα οτι κατι παιζει με το κοντακι γιατι μετριαστηκαν οι επιτυχιες. Μπορει να φταιει κατι αλλο. Μπορει και η ψυχολογια επειδη οταν το αγορασα ειχα υπερβολικες προσδοκιες. Τελος παντων μπορει να την παρει αλλος και να γαζωνει εμενα απ την αρχη δε μου κατσε

Σεβαστη η αποψη σου, απλα για μενα ειναι κριμα να υπαρχουν οπλα κ να μην τα χαιρονται οι χρηστες τους πολυ πιθανον για μικρες λεπτομερειες...
Για τις οπλοβιομηχανιες να σου πω την αληθεια δεν μου καιγεται καρφι... Εχουν πιει πολυ αιμα χρεωνοντας τη φιγουρα κ οχι την ουσια...

Τελος παντων μπορει να την παρει αλλος και να γαζωνει εμενα απ την αρχη δε μου κατσε
Αυτό είναι το κρίμα, ότι δεν σου έκατσε. Αφού σου άρεσε το τουφέκι και δεν το πήρες για άλλους λόγους πχ. οικονομικούς, σημαίνει ότι η ψυχολογία ήταν με το μέρος σου. Το κρίμα είναι ότι δεν έκανες τις απαραίτητες ενέργειες για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες του. Άλλο οι δοκιμές για να δεις πιο φυσίγγι σε ικανοποιεί και άλλο οι δοκιμές για να δεις αν το όπλο ρίχνει εκεί που κοιτάς. Κανένας οπλουργός και μάλιστα αν δεν ασχολείται με μέτρα, δεν θα σου πει ότι είσαι όρτσα γιατί αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε άλλον και να σε χάσει. Έβαλες το φουλ να ρίξεις 10 τουφεκιές με αυθόρμητες επωμίσεις από τα 10-15 μέτρα να δεις που πάει η τουφεκιά; Πήρες τα χαρτιά να τα πας σε κάποιον κοντακά-οπλουργό που να το κατέχει, ώστε να σου φέρει το όπλο στα μέτρα σου;

Αυτό είναι το κρίμα, ότι δεν σου έκατσε. Αφού σου άρεσε το τουφέκι και δεν το πήρες για άλλους λόγους πχ. οικονομικούς, σημαίνει ότι η ψυχολογία ήταν με το μέρος σου. Το κρίμα είναι ότι δεν έκανες τις απαραίτητες ενέργειες για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες του. Άλλο οι δοκιμές για να δεις πιο φυσίγγι σε ικανοποιεί και άλλο οι δοκιμές για να δεις αν το όπλο ρίχνει εκεί που κοιτάς. Κανένας οπλουργός και μάλιστα αν δεν ασχολείται με μέτρα, δεν θα σου πει ότι είσαι όρτσα γιατί αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε άλλον και να σε χάσει. Έβαλες το φουλ να ρίξεις 10 τουφεκιές με αυθόρμητες επωμίσεις από τα 10-15 μέτρα να δεις που πάει η τουφεκιά; Πήρες τα χαρτιά να τα πας σε κάποιον κοντακά-οπλουργό που να το κατέχει, ώστε να σου φέρει το όπλο στα μέτρα σου;
.
Αν σου πω ναι και στις δυο ερωτησεις σου εσυ τι θα προτεινες; Και θελω επισης να μου πεις αν με ολα σου τα οπλα στα οποια ειμαι σιγουρος πως εχεις κανει τις απαραιτητες ενεργειες τουφεκας το ιδιο καλα

Η καραμπίνα η μ2 δεν σε κουράζει στο περπάτημα σε αυτά τα μέρη εάν δεν κάνω λάθος είναι 3.250.
Οχι να σου πω την αληθεια η Μ2 δεν με κουραζει κ δεν με εχει κουρασει ποτε στο περπατητο... Για μενα ειναι αρκετα ζυγισμενη κ με καλη εργονομια κ "κρυβει"¨το βαρος της...

και μονο που ειναι μπενελι, δεν σε κουραζει..well done.

.
Αν σου πω ναι και στις δυο ερωτησεις σου εσυ τι θα προτεινες;
:).... ε αν μου απαντήσεις ναι, τότε πούλα την...:)
Και θελω επισης να μου πεις αν με ολα σου τα οπλα στα οποια ειμαι σιγουρος πως εχεις κανει τις απαραιτητες ενεργειες τουφεκας το ιδιο καλα
Αυτό θα μπορέσω να στο απαντήσω σε κάναν χρόνο, όταν θα έχω τελειοποιήσει τα μέτρα του νέου κοντακιού για το δίκαννο και θα έχω στο ενεργητικό μου κάμποσες "ώρες λειτουργίας". Θέλει ελάχιστο κατέβασμα και περιμένω να βρεθούμε με τον Ψυλάκη στο σκοπευτήριο να το δει live στον πίνακα.

Το να φέρεις το όπλο να ρίχνει εκεί που ακριβώς θέλεις δεν είναι μια τόσο απλή διαδικασία. Θέλει επιμονή και επανάληψη. Μου έχει τύχει την μια μέρα, να λέω "έλα εντάξει μια χαρά είναι" και μετά από μια εβδομάδα να το ξαναδοκιμάζω και να ρίχνει 30 πόντους πάνω. Όταν όμως το φέρεις εκεί που πρέπει είναι απόλαυση.

:).... ε αν μου απαντήσεις ναι, τότε πούλα την...:)

Αυτό θα μπορέσω να στο απαντήσω σε κάναν χρόνο, όταν θα έχω τελειοποιήσει τα μέτρα του νέου κοντακιού για το δίκαννο και θα έχω στο ενεργητικό μου κάμποσες "ώρες λειτουργίας". Θέλει ελάχιστο κατέβασμα και περιμένω να βρεθούμε με τον Ψυλάκη στο σκοπευτήριο να το δει live στον πίνακα.

Το να φέρεις το όπλο να ρίχνει εκεί που ακριβώς θέλεις δεν είναι μια τόσο απλή διαδικασία. Θέλει επιμονή και επανάληψη. Μου έχει τύχει την μια μέρα, να λέω "έλα εντάξει μια χαρά είναι" και μετά από μια εβδομάδα να το ξαναδοκιμάζω και να ρίχνει 30 πόντους πάνω. Όταν όμως το φέρεις εκεί που πρέπει είναι απόλαυση.
Με καλυψες πληρως σε ευχαριστω!

Εχει κανένας μελέτησει το 828 ?
φιλος καλος και οπλουργος πολύ ακουστος μου ειπε πως το οπλο αυτό σχεδιαστηκε από ψυχοπαθη , λεπτομέρειες και σχεδιασμος διαστημικος και τερατωδης αντοχή , οπλο από το μελλον , αλλα μαλλον δεν εχει το μάρκετινγκ που πρεπει

φιλος καλος και οπλουργος πολύ ακουστος μου ειπε πως το οπλο αυτό σχεδιαστηκε από ψυχοπαθη , λεπτομέρειες και σχεδιασμος διαστημικος και τερατωδης αντοχή , οπλο από το μελλον , αλλα μαλλον δεν εχει το μάρκετινγκ που πρεπει
Δημήτρη διαφήμιση έχει πέσει και πολύ μάλιστα, αλλά όπως λες είναι όπλο από το μέλλον και μερικούς τους ξενιζει η σχεδίαση του ειδικά σε δίκανο,όπως και η vinci όταν πρωτοπαρουσιαστηκε τώρα αν πετύχει θα δείξει το μέλλον, επίσης η τιμή του είναι λίγο αλμυρή και σε αυτήν την κατηγορία είναι πολλές εταιρείες και μεγάλος ο ανταγωνισμός.

δεν υπαρχει στο πλανητη ποζε με αυτά που προσφερει εργοστασιακα το 828 , οσο αφορα την διαφημιση που ειπες , η καλυτερη διαφημιση είναι στην πιστα φιλε , όταν κυκλοφορησει αυτο το οπλο στα σκοπευτηρια αλλα και στο κυνυγι και το ριξουν καποιοι σωστα και μαθευτεί τι κανει και πως το κανει θα αγινει παταγος , ένα μονο θα σε ρωτησω , ξερεις καποιο ποζε να ρυθμισεις τα μετρα σου στο κοντακι μονος σου με φλαντζες ??

Δε το κόβω να πιάνει στην Ελλάδα... με Λ.Τ κανα 3 χιλιαρο (χοντρα χοντρά) οταν έχεις Browning που για μένα είναι το κάτι διαφορετικό ως προς τη στιβαρότητα το κλείσιμο κλπ... ή Winchester ή Berretta γιατί να πάς σε ένα όπλο που έχει μπάσκουλα καραμπίνας και 2 κάννες:;;
Βεβαια για να μή βγάζω την ουρά μου έξω και τη Vinci έλεγαν πόσο άσχημη είναι όμως για μένα έιναι ερωτεύσιμη και πολύ πολύ καλή... ¨ολα θέμα γούστου και τσέπης....

Αν αγόραζα σήμερα μια benelli θα ήταν η es 100 και ας λεει beretta... αύτη θα θελα κάποια στιγμή γιατι μαρέσει πολύ το σύστημα της και η απλότητα της...φοβερό όπλο..

δεν υπαρχει στο πλανητη ποζε με αυτά που προσφερει εργοστασιακα το 828 , οσο αφορα την διαφημιση που ειπες , η καλυτερη διαφημιση είναι στην πιστα φιλε , όταν κυκλοφορησει αυτο το οπλο στα σκοπευτηρια αλλα και στο κυνυγι και το ριξουν καποιοι σωστα και μαθευτεί τι κανει και πως το κανει θα αγινει παταγος , ένα μονο θα σε ρωτησω , ξερεις καποιο ποζε να ρυθμισεις τα μετρα σου στο κοντακι μονος σου με φλαντζες ??
Δημήτρη δεν αντιλέγω στα γραφόμενα σου,αυτό λέω είναι καινούργιο στην αγορά του δίκαννου και πρωτοποριακό και αντιμετώπιζεται με κάποια δυσπιστια έχει καιρό ακόμα μπροστά του να δείξει τα ταλέντα του.

αυτή είναι η κυνηγητικη αντιληψη , ωραιο σχεδιο να είναι , γυαλιστερα ξυλα και στιβαρο κλειδωμα , για να το φερεις στα μετρα σου η κοντακι καινουργιο η να τρεχεις κανα χρονο σε ολους τους ασχετους-ειδικους και προκοπη να μην βλέπεις , εβαλε φλαντζες και ρυθμίζεις ότι γουστάρεις σε 5 λεπτα η εταιρια , δεν μας αρεσει στο ματι , είναι πρωτογνωρο , δεν το εχουμε ξαναδει καπου , μου ειχε πει ένας φιλος παλια , όταν ριχνεις με ένα οπλο τι βλέπεις ? για απαντηστε ρε μαγκες , όταν ριχνετε με ένα οπλο τι βλέπετε ?????

Δεν ειναι πολλα τα λεφτα που εχει γιατι ολα τα καλα δικανα σε αυτες τις τιμες παιζουν και δεν προσφέρουν αυτα που διαφημίζει η Benelli ,μην παρεξηγηθώ δεν συγκρίνουμε το κλασικο στυλ λεω για τεχνολογια αντοχη κλπ . Απλα θα θελα να πει τη γνωμη του καποιος που χει ρηξει καμια πουλια !

αυτή είναι η κυνηγητικη αντιληψη , ωραιο σχεδιο να είναι , γυαλιστερα ξυλα και στιβαρο κλειδωμα , για να το φερεις στα μετρα σου η κοντακι καινουργιο η να τρεχεις κανα χρονο σε ολους τους ασχετους-ειδικους και προκοπη να μην βλέπεις , εβαλε φλαντζες και ρυθμίζεις ότι γουστάρεις σε 5 λεπτα η εταιρια , δεν μας αρεσει στο ματι , είναι πρωτογνωρο , δεν το εχουμε ξαναδει καπου , μου ειχε πει ένας φιλος παλια , όταν ριχνεις με ένα οπλο τι βλέπεις ? για απαντηστε ρε μαγκες , όταν ριχνετε με ένα οπλο τι βλέπετε ?????
Συνφωνω σε μερικά αλλά κάθε ένας έχει διαφορετικά γούστα στο κάθε τι. Όταν πρώτο βγήκε η vinci πήγαμε με ένα φίλο που ήτανε τρελαμενος,όταν το δα λέω από μέσα μου τι έκτρωμα έφτιαξε η benelli, όταν το πιασα όμως μπορεί να ναι και το πιο καλοζυγισμένο αυτογεμες που έχω πιάσει στα χέρια μου.

Status
Not open for further replies.
Back