Αρι η αποθήκη του οπλου σου τι χωρητικότητα εχει?Λογικά χωρίς τον μειωτηρα θα ειναι 4αρα..
Καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις την μεγαλη αποθηκη θα την βγαλω εφοσον την αγορασω και θα βαλω την κοντη.Kalhspera kai eyxaristv gia tis ap
αν είναι μοντέλο τελευταίας 3ετίας η μεγάλη αποθήκη είναι κολημένη και δεν αφαιρείταιΚαλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις την μεγαλη αποθηκη θα την βγαλω εφοσον την αγορασω και θα βαλω την κοντη.
Πολύ καλή η SBE II είχα σκοπό να την αγοράσω αλλά με κέρδισε η beretta a 400 extreme, για μένα το πολύεργαλειο στο οπλοστάσιο της benelli είναι η m2, αξιόπιστο ελαφρύ και για όλα τα κυνηγια.Οσο και να ακουγεται παραλογο, το SBE II παραμενει best seller της Benelli στην Αμερικη. Τα τελευταια μοντελα τα αποφευγουν συστηματικα οι κυνηγοι υδροβιων, με τα νεα μοντελα να προοριζονται περισσοτερο για upland hunting. Το οτι η Benelli στηριζεται σε αυτο το μοντελο για custom waterfowl κατασκευη ειναι παρα πολυ καλη ιδεα. Οι ιδεες για το μεγαλο μοχλο του κλειστρου και την ανετη χρηση με γαντια ειναι παρμενες απο το Remington Versa Max Waterfowl Pro. Στα συν του οπλου ο μακρυς κωνος και τα Rob Roberts chokes, κατα πολλους τα καλυτερα choke στον κοσμο, κατασκευασμενα ενα προς ενα στην γεωμετρια της καθε καννης. Στο μονο μειον η ανακρουση της αδρανειας στις βαριες ατσαλινες γομωσεις.
Πολυ θα ηθελα να το εριχνα, αλλα οι κατασκευες του Performance Shop δυστυχως μονο Αμερικη.
Καλα που δεν το φερνουν στην Ελλαδα γιατι θα τιναζαμε την μπανκα στον αερα!!!!!!!
Νομιζα οτι διαφέρουν γενικά..Σε φωτο που το είδα στο ίντερνετ φαίνεται κόσμημα..Φανταζομε σε μεταχειρισμενο θα έχει αρκετά μεγάλη αξία..Ειναι σαν ολα τ αλλα benelli Τασο,μονο στα ξυλα διαφερουν τα συλλεκτικα απο τα απλα!
Τασο καποτε είχα μπει στο τρυπακι με ένα μοντέλο της benelli το curator συλλεκτικό και προσφέρονταν σε σετ το ίδιο όπλο σε cal12 και cal20. Είχα τρελαθεί να το αποκτήσω, ευτυχώς δεν εγινε,ωραία ξύλα χειροποίητα σκαλισματα, ένθετα χρυσού, καλύτερο φινιρισμα. Βλητικα και πρακτικά όμως νομίζω δεν έχει καμία διαφορά από ένα στάνταρ μοντέλο, ωραίο στο μάτι αλλά μέχρι εκει. http://mobile.gunauction.com/displayitem.cfm?itemnum=12113688Νομιζα οτι διαφέρουν γενικά..Σε φωτο που το είδα στο ίντερνετ φαίνεται κόσμημα..Φανταζομε σε μεταχειρισμενο θα έχει αρκετά μεγάλη αξία..
Ωραιο εργαλείο αλλά δεν είναι για τα κατσαβραχα μας, ούτε για να το πιάνουμε με ιδρωμενα χέρια γεμάτα σκόνη νησιωτικη, σα σμιριγδι. Θα φθαρει αμέσως και είναι κρίμα.Τασο καποτε είχα μπει στο τρυπακι με ένα μοντέλο της benelli το curator συλλεκτικό και προσφέρονταν σε σετ το ίδιο όπλο σε cal12 και cal20. Είχα τρελαθεί να το αποκτήσω, ευτυχώς δεν εγινε,ωραία ξύλα χειροποίητα σκαλισματα, ένθετα χρυσού, καλύτερο φινιρισμα. Βλητικα και πρακτικά όμως νομίζω δεν έχει καμία διαφορά από ένα στάνταρ μοντέλο, ωραίο στο μάτι αλλά μέχρι εκει. http://mobile.gunauction.com/displayitem.cfm?itemnum=12113688
Γιάννη έχεις απόλυτο δίκιο, σκέψου να πας να περάσεις κανένα μαντροτοιχο και να το γδαρεις.Ωραιο εργαλείο αλλά δεν είναι για τα κατσαβραχα μας, ούτε για να το πιάνουμε με ιδρωμενα χέρια γεμάτα σκόνη νησιωτικη, σα σμιριγδι. Θα φθαρει αμέσως και είναι κρίμα.
Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα νησιά έχω φάει καμποσες, ειδικά η κατηφορες με το ψιλοχαλικο θάνατος. Κακώς δωστου να καταλαβει, αλλά όλοι παθαινουμε το ίδιο έχουμε δύο τρία όπλα και στο τέλος καταλήγουμε να κυνηγαμε μόνο με ενα.Περισυ έφαγα μια τούμπα από βράχο που έφυγε στην κατηφόρα και έγδαρα την 303, αλλά μαυτην τοχω πάρει απόφαση ότι θα αφήσει τα κοκκαλα της στο νησί.
Η συλλεκτικη Benelli που εχω αγοράσει προ δεκαετίας και φτιάξει όπως θέλω, έχει ρίξει μόνο τρεις τουφεκιες σε τρυγονοκαρτερο περισυ.Δεν την έχω δηλαδή ευχαριστηθει.
1000 έως 1200 ευρώ είναι καλή τιμή ΤάσοΝομιζα οτι διαφέρουν γενικά..Σε φωτο που το είδα στο ίντερνετ φαίνεται κόσμημα..Φανταζομε σε μεταχειρισμενο θα έχει αρκετά μεγάλη αξία..
Αυτο που βλεπεις στην φωτο ειναι λασπονερα αλλα επειδη ολα αυτα τα χρονια δεν την εκανα καμια συντηρηση στα ξυλα ναι το φυνιρισμα εφυγε.Χρειαζεται μια καλη συντηρηση..Δημήτρη έχει φύγει το φινίρισμα στα ξύλα από τις συνθήκες του βάλτου?