Η καθε αποψη γιαννη ειναι σεβαστηΕπειδή μιλάμε για ασφάλεια,αυτή η ασφάλεια ΔΕΝ είναι ασφάλεια!![]()
Νομικοί είναι, κατά βάση, οι λόγοι Βαγγέλη.ο καθε σχεδιαστης εχει τον λογο που το βαζει
OK εχεις διαβασει το μανουαλ του οπλου?Βαγγέλη εσύ ειδικά αν το δεις απο κοντά θα καταλάβεις ότι το ελασμα αυτό δεν κάνει τίποτε άλλο από το να οπλίζει την ασφάλεια. Εγώ το έβγαλα σχεδόν αμέσως μόλις το πήρα γιατί δεν μπορώ να κυνηγάω μια με όπλο με αυτόματη ασφάλεια και μια χωρίς. Αν είχα μόνο αυτό κάποια στιγμή θα το συνήθιζα.
Αν θυμάμαι καλά έχω δει τη διαδικασία αφαίρεσης του ελάσματος και από την επίσημη Benelli,αν το βρω θα το ανεβάσω.
Εγώ είμαι στην μειοψηφίαΗ καθε αποψη γιαννη ειναι σεβαστη
Ρε συ Γιάννη,έχεις ένα όπλο που γουστάρεις σχεδόν καθ'ολοκληρία και θα το αλλάξεις για ένα ελασματακι???Δε ξέρω τι γίνεται ορε παιδια με τις ασφάλειες των όπλων ,το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να υπάρχουν .Και ακόμη καλύτερο θα ήταν όταν τις ενεργοποιείς να μην έριχνε επουδενί το Αυτόματη ή όχι εάν δε σου αρέσει άλλαξε όπλο.
Δεν είπα κάτι τέτοιο εάν είναι η επέμβαση ασφαλή όχι εγώ κρατάω το όπλο που γουστάρω ας κάνει και εμπλοκές να ξέρεις .Έτοιμασου για να δεις το κοντάκι της guerini σε λίγες μέρες.Γιατι τώρα είμαι Μάνη .Ρε συ Γιάννη,έχεις ένα όπλο που γουστάρεις σχεδόν καθ'ολοκληρία και θα το αλλάξεις για ένα ελασματακι???
Να τα μας...Εγώ είμαι στην μειοψηφία
Και στην καραμπίνα πάντα με ασφάλεια και στο καρτέρι
Τελευταία στιγμή την βγάζω, μπάμ και μετά ξανά ασφάλεια
Καλομελέτα και μπορεί να έρθει μέσα στον χειμώναΕνας ακόμα λόγος να παρεις εκείνο το γαμ..νο το Baikal ε-πι-τε-λους..
Έχεις γράψει αρκετές φορές ότι θα ήθελες ένα Perazzi στην κατοχή σου, το θες για κυνηγετική ή σκοπευτική χρήση? Συγνώμη που ρωτάω, αλλά επειδή έχω δει πολλά από αυτά, θα δυσκολευτείς να βρεις τα πρώτα, ενώ είναι πολύ εύκολα τα δεύτερα.Λειπει ένα perazzi
Γιατί να διαλέξει κυνηγός ένα Perazzi;Έχεις γράψει αρκετές φορές ότι θα ήθελες ένα Perazzi στην κατοχή σου, το θες για κυνηγετική ή σκοπευτική χρήση? Συγνώμη που ρωτάω, αλλά επειδή έχω δει πολλά από αυτά, θα δυσκολευτείς να βρεις τα πρώτα, ενώ είναι πολύ εύκολα τα δεύτερα.
Γιατί όχι?Γιατί να διαλέξει κυνηγός ένα Perazzi;
Επειδή μπορεί να το πάρει , λόγο της φήμης και των μεταλλίων στους αγώνες ,είναι σοφή η αγορά ενός σκοπευτικού για σχεδόν αποκλειστική κυνηγετική χρήση, ιδίως για το κυνήγι και τον τρόπο που γίνεται στην Ελλάδα ;Αυτά και για άλλα ερωτήματα θα ήθελα απόψεις.Γιατί όχι?
Δεν κάνουν?