Antonio Zoli

Πολύ καλά όπλα απλά πιστεύω οι τιμες στην ελλαδα θα είναι εξωπραγματικές!!και αυτό το λέω γιατί γνωρίζω τις τιμές από Κύπρο!το πιο οικονομικό της σειράς είναι το Κρόνος!Μετά το z-sport και πάει λέγοντας!!προσοχη λοιπον στις τιμες που θα ακούσουν τα αυτάκια μας!
 
επειδή με ενδιαφέρει το Z-Sport η τιμή που πήρα είναι €6,800 με τα τσοκ τιτανίου σε μάυρη βάση

επειδή με ενδιαφέρει το Z-Sport η τιμή που πήρα είναι €6,800 με τα τσοκ τιτανίου σε μάυρη βάση
Πολύ ακριβό Παύλο!!σε σχέση με αυτά που γνωρίζω!!υπολόγιζε αρκετά πιο κάτω από Κύπρο!!μα αρκετά όμως!!
 
Ένα Antonio Zoli Columbus, που είχα περιεργαστεί παλαιότερα, μου έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση με την ποιότητα κατασκευής του...
Βέβαια οι τιμές που έγραψαν οι φίλοι παραπάνω, μου φαίνονται αρκετά τσιμπημένες...κάνα 1000ρικο-1500 ευρώ κάτω, πιστεύω θα τα έκαναν πιο ρεαλιστικούς στόχους....

Έμενα μου αρέσει αυτό...
AZPGameGun-1-199x300.jpg
 
Τα ANTONIO ZOLI κυκλοφορησαν πολυ στην αμερικη ετσι εφεραν και στην Ελλαδα οι ομογενεις σε διαφορα διαμετρηματα και εχω δει και με την μια κανη ραβδωτη σε διαμετρημα 0,22
Τα έφερνε μέχρι πριν κάποια χρόνια ο Τσοχατζής στο Αιγάλεω.
 
To zoli το έχω ψάξει σαν όπλο και μάλιστα έχω ρίξει με αυτό λιγάκι!Έχει μισό boss κλείδωμα φοβερό ζυγισμα με Καλό βάρος Καννών!Όχι ελαφριές θα έλεγα!έχει αποσπωμενη σκανδαλοθηκη που είναι στα συν για ένα σκοπευτικο όπλο!!είναι από τα όπλα με το λιγότερο κλωτσημα και η ρίγα τους ειναι από 11 σε 7χιλιοστα!!!αν έρθει ποτέ Ελλάδα είναι σίγουρος πως η τιμή του θα ειναι τσιμπημενη!!!
σί
Σιγουρα είναι μια μάρκα που δε ξέρω για ποιους λόγους δεν είναι τόσο διαδεδομένη ούτε καν στην Αγγλία!Πόσο μάλλον εδώ!!!
 
Τα Antonio Zoli είναι ιδιαίτερα ποιοτικά και καλοκατασκευασμένα δίκαννα! Διαθέτουν ένα από τα πιο γερά συστήματα κλειδώματος, το θρυλικό σύστημα Βοss, το οποίο έχουν και άλλοι κορυφαίοι οπλοκατασκευαστές, όπως η Perazzi...! Επίσης, διαθέτουν προσθαφαιρούμενη σκανδαλοθήκη, η οποία στεγάζει τον μηχανισμό λειτουργίας, για εύκολη και άμεση συντήρηση ή επισκευή...! Και αυτό είναι γνώρισμα των ιδιαίτερα ποιοτικών φιρμών όπλων, σκοπευτικών και κυνηγητικών...!
Τα Zoli, είναι σίγουρα ακριβά όπλα και αξίζουν με το παραπάνω τα λεφτά τους, αλλά όχι και τόσο, σε σύγκριση με άλλα παρεμφερή όπως Perazzi, Renato Gamba και άλλα...
Εγώ, πριν 4 περίπου χρόνια, είχα βρει ένα καινούργιο Antonio Zoli Columbus Gold, διαθέσιμο στο κατάστημα του Ζαπαντούλη στον βόλο: http://volosguns.gr/
Φυσικά και το αγόρασα αμέσως, καθότι από μικρός ήθελα ένα ποιοτικό αλληλεπίθετο με σύστημα Boss, και μάλιστα σε εκπληκτική τιμή: 1650 ευρώ!!! (Η αρχική του ήτανε 1750 και μου έκανε έκπτωση 100 ευρώ.)
Θεωρώ, πως εάν όντως τα φέρει τα Zoli ο Μανδηλαράς, η αρχική τιμή για το συγκεκριμένο μοντέλο (Columbus) θα είναι τουλάχιστον η διπλάσια...!
Παρεμπιπτόντως, ότι στις Η.Π.Α. (η μεγαλύτερη αγορά στα όπλα), τα Αntonio Zoli (ή Ζ Guns, όπως τα ονομάζουν οι Αμερικανοί) "σκίζουν" στα σκοπευτήρια, όπου έχουν αποδείξει περίτρανα την αντοχή και αξιοπιστία τους...!
Να και το επίσημο site της συγκεκριμένης φίρμας: http://zoli.it/
 
Last edited:
Τα Antonio Zoli είναι ιδιαίτερα ποιοτικά και καλοκατασκευασμένα δίκαννα! Διαθέτουν ένα από τα πιο γερά συστήματα κλειδώματος, το θρυλικό σύστημα Βοss, το οποίο έχουν και άλλοι κορυφαίοι οπλοκατασκευαστές, όπως η Perazzi...!

Καλημέρα φίλε! Τα Zoli δεν έχουν το σύστημα boss όπως αναφέρεις! Έχουν αν μπορούμε να το πούμε, μίσο boss ή ψευδομπός! Έχουν δηλαδή το χαμηλό προφίλ και το κεντρικό συρτάρι κλειδόματος του συστήματος boss αλλά δεν έχουν τις εσοχές και εξοχές σε κάννες και μπάσκουλα που έχουν τα boss, perazzi κα. και που φυσικά τους δίνουν αυτό το ίσως ισχυρότερο σύστημα κλειδόματος!!
Κατά τα άλλα είναι όντως πολύ καλά όπλα και θα τα προτιμούσα από πολλά άλλα της αγοράς, αλλά θα προσωπικά θα αγόραζα μεταχειρισμένο perazzi παρά καινούργιο Zoli.
 
Back
Top