Action cameras

μια ψυχη απο εδω μεσα μου προτεινε την sj 5000 elite edition.για ψαξτο
Σε ευχαρηστω παρα πολυ για της πληροφοριες και σαιτ Παυλο να σε καλα. Και ολλα τα παιδα που βοηθησαν.
Παιδιά η sj5000 πωλείται και απο Ελλαδα.
https://www.minya.gr/
https://www.minya.gr/Action-Cameras/SJCAM-SJ5000x-Elite-Edition-Action-Camera

Μια ερώτηση για όσους τραβάνε ενιαίο βίντεο στο κυνήγι.
Το Windows movie maker κάνει και σε εσάς ώρες να επεξεργαστεί το μεγάλο αρχείο; Υπάρχει κάποιος τρόπος γρηγοροτερης επεξεργασίας;

Μια ερώτηση για όσους τραβάνε ενιαίο βίντεο στο κυνήγι.
Το Windows movie maker κάνει και σε εσάς ώρες να επεξεργαστεί το μεγάλο αρχείο; Υπάρχει κάποιος τρόπος γρηγοροτερης επεξεργασίας;
Καλό είναι να μην τραβάς μεγάλα κομμάτια γιατί είναι ζόρι να ψάχνεις να βρεις μια φερμα η βολή σε 4 ώρες βίντεο. Το πολύ 5 λεπτά να είναι τι μεγαλύτερο βίντεο για να κάνεις μετά γρήγορα edit . Πχ σε κάθε κυνήγι ξέρεις τα σημεία και ωραρια ενδιαφέροντος πας στο καλό σημείο πατάς ρεκ μπαμ μπούμ πιάσεις δεν πιάσεις πατάς στοπ και ξανά άλλο κομμάτι. Πχ νο2 πας καρτερι περιμένεις περιμένεις περιμένεις δεν περνάει τίποτα πατάς στοπ και αμέσως rec η αντίστοιχα περνάνε 2 τσιχλες μπαμ μπουμ τις κατεβάζεις πατάς στοπ και ξανά ρεκ να χωριστεί χοντρικά το κομμάτι.
Το movie maker είναι μια χαρά πρόγραμμα Απλά η επεξεργασία βίντεο είναι βαριά εργασία για τον υπολογιστή και ειδικά αν έχεις μεγάλα κομμάτια θέλεις γρήγορο σκληρό μνήμες ραμ και i5 h i7 cpu και πάλι θέλει χρόνο.

Όπως λέει ο Νίκος το κάνω κι εγώ.Σίγουρα χάνεις κάποιες ''απροσδόκητες'' βολές αλλά εξοικονομείς μπαταρία σίγουρα και είναι πιο εύκολο να το επεξεργαστείς.Τώρα για προγράμματα,για να κόψω σκηνές έχω το easy video splitter (δεν θυμάμαι έκδοση).Για βιντεακι μέχρι 20-25 λεπτά δεν πολυαργεί να φορτώσει,για πιο πολυ δεν έχω δοκιμάσει.

Συνήθως και εγώ έτσι το κάνω. Απλά είναι κάποιες φορές που είτε έχει καλό παιχνίδι και ξεχνιέμαι είτε σβήνει η οθόνη και με το ένα πάτημα απλά ανοίγει και συνεχίζει να τραβάει. Λίγα έχω έτσι μεγάλα και δεν τα έχω μονταρει επειδή θέλουν ώρες. Τα έκανα σε παλιό laptop, θα τα βάλω στο desktop που είναι πιο γρήγορο.

Σίγουρα ξαφνικά θηραματα θα χάνεις και γενικά θηραματα στο βωμό της βιντεοσκοπησης.
Μπα... Εγώ βιντεοσκόπηση χάνω στο βωμό των θηραμάτων. Μπορεί να την έχω στο κεφάλι η στο σάκο και να μην την ανοίγω καν όταν έχει πουλιά!

Ευχαριστώ πολύ το ξέρω απλά αν τα χαρακτηριστικά της κάνουν για το κυνήγι ο φακός με αυτές της μοίρες
Αυτό το θέμα με τις μοίρες εχει συζητηθεί πολλές φορές. Ξεκινάμε απο το που θα την τοποθετήσεις .Αν ειναι για κεφάλη θα πρεπει να έχει ενα ευρος 120 μοιρών τουλάχιστον για να καταγράφεις όλη την δραστηριότητα και το αποτέλεσμα να μην προκαλέι ζαλάδα οπως θα γίνονταν με τις 70 μοιρες.Αυτό βεβαια θα σου κοστίσει αν κυνηγάς μικρα θηράματα πχ.τσίχλες.Σε βολές των 30 μ τα πουλιά ίσα που θα διακρίνονται.
Αν σκέφτεσαι για καμερα που θα μπει στο όπλο ,θέλεις μικρή γωνία γιατί ετσι κι αλλιώς θελεις να καταγράφεις το αποτέλεσμα της ντουφεκιάς σου η οποία μπορεί να ειναι μακρινή.Εκει οι 70 μοίρες είναι καλές,αφού ετσι κι αλλιώς κάτω από 60 δεν βρίσκεις .

Ζήτω συγνώμη για τι δίκη μου ζαλάδα που προκάλεσα
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το χρόνο σου και πάλι ευχαριστώ
.well done..well done..well done.
Ποια ζαλάδα ,αλίμονο.Ο καθένας καταθέτει εμπειρίες και αυτά που γνωρίζει.Οτι θέλεις ξαναρώτα .

Ευχαριστώ πολύ το ξέρω απλά αν τα χαρακτηριστικά της κάνουν για το κυνήγι ο φακός με αυτές της μοίρες
Λάζαρε όπως στα λέει ο Δημήτρης είναι. Πιστεύω το ιδανικό είναι η κάμερα στο κεφάλι γιατί αν κάνεις κυνήγι φερμας και έχεις τη κάμερα στο όπλο για να πάρεις το σκυλί πρέπει να το σημαδεύεις με το όπλο. Εκτός του ότι στην απότομη επωμιση κουνάει αρκετά. Επίσης μεταβλητό εύρος έχει και η sj5000 elite ( λίγο πιο ακριβή όμως στα 170 €). Στις προηγούμενες σελίδες υπάρχει βιντεάκι μέλους που την έχει δοκιμάσει. Το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω είναι η μικρή μπαταρία.

Λάζαρε όπως στα λέει ο Δημήτρης είναι. Πιστεύω το ιδανικό είναι η κάμερα στο κεφάλι γιατί αν κάνεις κυνήγι φερμας και έχεις τη κάμερα στο όπλο για να πάρεις το σκυλί πρέπει να το σημαδεύεις με το όπλο. Εκτός του ότι στην απότομη επωμιση κουνάει αρκετά. Επίσης μεταβλητό εύρος έχει και η sj5000 elite ( λίγο πιο ακριβή όμως στα 170 €). Στις προηγούμενες σελίδες υπάρχει βιντεάκι μέλους που την έχει δοκιμάσει. Το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω είναι η μικρή μπαταρία.
Ευχαριστώ φίλε είμαι ανάμεσα σε αυτές της δυο κάνω φερμα και καρτέρι

ορίστε και η δική μου πατέντα για να μη ξεμένω από μπαταρία αλλά ούτε να χάνω στιγμές με το άνοιξε κλείσε της κάμερας,χρησιμοποιώντας ιμάντα κεφαλής σκρατς και Power bank

χρόνος εγγραφής κάπου στις 7 ώρες συνεχόμενα με xiaomi power bank 10.000mah και βάρος κάπου στα 200γρ - αυτό είχα αυτό χρησιμοποιώ ,η δουλειά γίνεται και με πιο μικρά ας πούμε 5.000mah για περίπου 3 ώρες εγγραφής

ορίστε και η δική μου πατέντα για να μη ξεμένω από μπαταρία αλλά ούτε να χάνω στιγμές με το άνοιξε κλείσε της κάμερας,χρησιμοποιώντας ιμάντα κεφαλής σκρατς και Power bank

χρόνος εγγραφής κάπου στις 7 ώρες συνεχόμενα με xiaomi power bank 10.000mah και βάρος κάπου στα 200γρ - αυτό είχα αυτό χρησιμοποιώ ,η δουλειά γίνεται και με πιο μικρά ας πούμε 5.000mah για περίπου 3 ώρες εγγραφής

ευχαριστω δεν πιστευω να το εχεις πατενταρη γιατι θα σε κανω αντιγραφη

Back