A400 Xplor Unico

Status
Not open for further replies.
Πωλείται Α400 λίγο χρησιμοποιημένη,σε πραγματικά άριστη κατάσταση. Πολλοί φίλοι απ'το forum το ξέρουν το όπλο. Έλεγχος αποδεκτός με οποιονδήποτε τρόπο. Και σε οπλουργο και να πάμε σέ ένα σκοπευτήριο να το ρίξουμε. Η τιμή 1200 ευρώ μαζί με τρία εσω έξω τσοκ.BRAIN LR , BERETTA SK SKEET, BERETTA LM BLACK EDITION PORTED.IMG_20230214_192640.jpgIMG_20230214_192543.jpgIMG_20230214_191427.jpgIMG_20230214_191010.jpgIMG_20230214_191001.jpg

Πωλείται Α400 λίγο χρησιμοποιημένη,σε πραγματικά άριστη κατάσταση. Πολλοί φίλοι απ'το forum το ξέρουν το όπλο. Έλεγχος αποδεκτός με οποιονδήποτε τρόπο. Και σε οπλουργο και να πάμε σέ ένα σκοπευτήριο να το ρίξουμε. Η τιμή 1200 ευρώ μαζί με τρία εσω έξω τσοκ.BRAIN LR , BERETTA SK SKEET, BERETTA LM BLACK EDITION PORTED.View attachment 66942View attachment 66943View attachment 66944View attachment 66945View attachment 66946
Καλοπουλητο φίλος.εβαλες κάτι άλλο στο μάτι?

Πωλείται Α400 λίγο χρησιμοποιημένη,σε πραγματικά άριστη κατάσταση. Πολλοί φίλοι απ'το forum το ξέρουν το όπλο. Έλεγχος αποδεκτός με οποιονδήποτε τρόπο. Και σε οπλουργο και να πάμε σέ ένα σκοπευτήριο να το ρίξουμε. Η τιμή 1200 ευρώ μαζί με τρία εσω έξω τσοκ.BRAIN LR , BERETTA SK SKEET, BERETTA LM BLACK EDITION PORTED.View attachment 66942View attachment 66943View attachment 66944View attachment 66945View attachment 66946
Καλοπούλητο

Ωραία ξύλα ,πας για power bowr, ή για v3 εκτός και αν έχεις επηρεαστεί από τον leo και πας δικαίως στο αυτογεμές ιδανικό τιμής ποιότητας, αποδώσεις outlander.

Ωραία ξύλα ,πας για power bowr, ή για v3 εκτός και αν έχεις επηρεαστεί από τον leo και πας δικαίως στο αυτογεμές ιδανικό τιμής ποιότητας, αποδώσεις outlander.
Όχι Γιάννη. Για τίποτα δεν πάω. Άλλοι οι λόγοι. Έτσι κι αλλιώς την ντουφεκια της Α 400 λίγα αλλά όπλα ......... Σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα την πουλαγα

Όχι Γιάννη. Για τίποτα δεν πάω. Άλλοι οι λόγοι. Έτσι κι αλλιώς την ντουφεκια της Α 400 λίγα αλλά όπλα ......... Σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα την πουλαγα

Είσαι και απρόβλεπτος ρε φίλε. Να δω τι θα πάρεις. Σε κόβω για το A400 excel sporting ή τη μπενελλα την ethos supersport. Οτι θα πάρεις πάντως είναι σίγουρο. Τα είπαμε.

Είσαι και απρόβλεπτος ρε φίλε. Να δω τι θα πάρεις. Σε κόβω για το A400 excel sporting ή τη μπενελλα την ethos supersport. Οτι θα πάρεις πάντως είναι σίγουρο. Τα είπαμε.
Μην παίρνεις όρκο. Δεν το πουλάω για να πάρω άλλο. Το συζητήσαμε πριν ένα δύο μήνες νομίζω....... Δεν έπαιρνα την απόφαση ομως

Μην παίρνεις όρκο. Δεν το πουλάω για να πάρω άλλο. Το συζητήσαμε πριν ένα δύο μήνες νομίζω....... Δεν έπαιρνα την απόφαση ομως
Φίλε έτσι όπως έχει γίνει Γολγοθάς το κυνήγι για μας που μένουμε Αθήνα, τι να τα κάνεις τα πολλά όπλα. Ένα για κανα σκοπευτήριο και αν κάτσει και κανα εύκολο καρτέρι και είμαστε ok.

Φίλε έτσι όπως έχει γίνει Γολγοθάς το κυνήγι για μας που μένουμε Αθήνα, τι να τα κάνεις τα πολλά όπλα. Ένα για κανα σκοπευτήριο και αν κάτσει και κανα εύκολο καρτέρι και είμαστε ok.
Θα μπορούσε να γίνει ολόκληρη κουβέντα για το αν χρειαζόμαστε πολλά όπλα.
Για εμενα η απάντηση είναι όχι!
Δεν χρειαζόμαστε πολλά όπλα.
Θέλουμε ομως πολλά όπλα.
Κυριολεκτικά γιατι ετσι γουστάρουμε!
.big smile.

Last edited:
Θα μπορούσε να γίνει ολόκληρη κουβέντα για το αν χρειαζόμαστε πολλά όπλα.
Για εμενα η απάντηση είναι όχι!
Δεν χρειαζόμαστε πολλά όπλα.
Θέλουμε ομως πολλά όπλα.
Κυριολεκτικά γιατι ετσι γουστάρουμε!
.big smile.

να σου πω την αλήθεια επειδή έχω κυνηγήσει πολλά χρόνια με ένα μόνο όπλο. χωρίς να νιώσω την ανάγκη να έχω άλλο. πιστεύω ότι ο λόγος που μας αρέσει να έχουμε πολλά είναι η χαρά της νέας αγοράς. και η δοκιμή σε κάτι άλλο, διαφορετικό σε χαρακτηριστικά από αυτό που είχαμε.

Κώστα σκοπευτήριο και απλό καρτερακι συνδυάζονται ναι. Αν είσαι φερματζης ή κάνεις τελοσπαντων περπατητα κυνήγια ή καρτέρια σε παπια φασσες κτλ εκεί θες και 2ο ίσως και 3ο όπλο γιατί δεν μπορούν να γίνουν όλα.. Βέβαια ο Κωστής ξέρει καλύτερα τις ανάγκες και τα θέλω του

Κώστα είσαι πραγματικά εσύ;;;;

Κώστα είσαι πραγματικά εσύ;;;;
Και εγώ αυτό σκέφτηκα μήπως τον πείραξε η τσίκνα η χθεσινή χα χα
Αναφέρομαι σε νορμάλ άτομα.
Εγώ είμαι κλινική περίπτωση. Δεν αλλάζω. Όταν παίρνω ένα όπλο σκέφτομαι ήδη την αγορά άλλου. :)

Status
Not open for further replies.
Back