Μίλτο μήπως έχεις κάποια δοκιμασμένη συνταγή για 12βολα ή 15βολα;Στα δραμια υπαρχουν με διαστασεις πχ 10/0 ειναι 8.3 τα 11/0 που ειναι και τα πιο συνηθισμενα ειναι 8.6 και τα 13/0 που εχουν διασταση 9.1..δυσκολο δεν ειναι τιποτα..οτι θες εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε
και φελλακια cal. 12 3χιλ
Γιατί χωρίς άσπρο χαρτάκι; δεν κάνει την ίδια δουλειά;φελλούς 3χιλ (χωρίς ασπρο χαρτάκι)
1) Δεν το έχω δοκιμάσει Μύρο και δεν ξέρωΓιατί χωρίς άσπρο χαρτάκι; δεν κάνει την ίδια δουλειά;
Εχει αν θες ο Λασκαρης ή απο ιντερνετ το idiogomosishopΦελλάκια 3χιλ στον Κένταυρο δεν θα βρει γιατί έχουν τελειώσει. Πήγα πρόσφατα να πάρω και δεν είχε και μου είπε ότι δεν περιμένει να του έρθουν μέσα στον Φεβρουάριο.
Αν κάποιος βρει κάπου αλλού στην Αθήνα φελλούς 3χιλ (χωρίς ασπρο χαρτάκι) ας μου πει και εμένα να πάω να πάρω. Ευχαριστώ.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Εχει αν θες ο Λασκαρης ή απο ιντερνετ το idiogomosishop
Φύλλο φελλού πάχους 3 χιλ. και σγρόμπια 19 χιλ. και είσαι κομπλέ ...Φελλάκια 3χιλ στον Κένταυρο δεν θα βρει γιατί έχουν τελειώσει. Πήγα πρόσφατα να πάρω και δεν είχε και μου είπε ότι δεν περιμένει να του έρθουν μέσα στον Φεβρουάριο.
Αν κάποιος βρει κάπου αλλού στην Αθήνα φελλούς 3χιλ (χωρίς ασπρο χαρτάκι) ας μου πει και εμένα να πάω να πάρω. Ευχαριστώ.