9βολα

Φίλοι μου καλησπέρα λέω να ξεκινήσω να γεμίζω για αρχή 9 βολα σε ενός φίλου τη μηχανή ο οποίος την εχει χρόνια και δεν γεμίζει
Μην με ρωτήσετε γιατι δεν ξέρω
Θα ήθελα τις συμβουλές σας όσο αφορά υλικά και setup

Παιδια δεν ξέρω πολλά σχεδόν τίποτα φέτος ξεκίνησα το κυνήγι επίσημα και οχι σαν παρέα σε φίλους κυνηγούς.
Έχω πεσει στα βαθειά εις γνώσεις μου όποτε μην ρωτάτε πολλά
δεν ξέρω τι μέγεθος να βάλω
.xm..xm..xm..xm..xm.

Τότε Νεκτάριε η γνώμη μου είναι να μην ξεκινήσεις με 9βολα.
Ξεκίνα με κανένα τσιχλοφύσιγγο στα 32 γραμμάρια και όταν αποκτήσεις οικιότητα κάνεις και τα άλλα που θέλεις.

Πάντως τυπικά τα 9βολα χρησιμοποιούν δράμια μεγέθους 11-0

Στα δραμια υπαρχουν με διαστασεις πχ 10/0 ειναι 8.3 τα 11/0 που ειναι και τα πιο συνηθισμενα ειναι 8.6 και τα 13/0 που εχουν διασταση 9.1..δυσκολο δεν ειναι τιποτα..οτι θες εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε

Στα δραμια υπαρχουν με διαστασεις πχ 10/0 ειναι 8.3 τα 11/0 που ειναι και τα πιο συνηθισμενα ειναι 8.6 και τα 13/0 που εχουν διασταση 9.1..δυσκολο δεν ειναι τιποτα..οτι θες εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε
Μίλτο μήπως έχεις κάποια δοκιμασμένη συνταγή για 12βολα ή 15βολα;

Αυτες κατα την γνωμη μου αστες στην ακρη ή κανε καμια δοκιμη σε πιο ψηλα σκαγια..για 9βολα πηγαινε στα σιγουρα καινουρια υλικα..το γουρουνι δεν το βλεπεις πολλες φορες οπως η τσιχλα ή αλλα θηραματα..εκει θες να κανεις αμεσως ζημια

Παρε m92s συγκεντρωτηρες z2m 15 και φελλακια cal. 12 3χιλ και απο ενα μαγαζι με βιλογικα υλικα αλευρι βρωμης και πες μου οταν τα συγκεντρωσεις ολα..με σκετο συγκςεντρωτηρα 9βολα με 11/0 δεν γινεται να φτιαξεις δεν καθοντε μεσα..θα σου πω τι πατεντα θα γινει

και φελλακια cal. 12 3χιλ

Φελλάκια 3χιλ στον Κένταυρο δεν θα βρει γιατί έχουν τελειώσει. Πήγα πρόσφατα να πάρω και δεν είχε και μου είπε ότι δεν περιμένει να του έρθουν μέσα στον Φεβρουάριο.
Αν κάποιος βρει κάπου αλλού στην Αθήνα φελλούς 3χιλ (χωρίς ασπρο χαρτάκι) ας μου πει και εμένα να πάω να πάρω. Ευχαριστώ.

Γιατί χωρίς άσπρο χαρτάκι; δεν κάνει την ίδια δουλειά;
1) Δεν το έχω δοκιμάσει Μύρο και δεν ξέρω
2) Διαφορετικά υλικά θα έχουν διαφορετικές αντιστάσεις και ενδεχομένως αυτό να κάνει κάποια διαφορά στο φυσίγγι. Ίσως πάλι η διαφορά αυτή να είναι τόσο μικρή που να μην έχει σημασία. Δε ξέρω.
3) Δε μου αρέσει αισθητικά το χαρτονάκι, με ενοχλεί.

Φελλάκια 3χιλ στον Κένταυρο δεν θα βρει γιατί έχουν τελειώσει. Πήγα πρόσφατα να πάρω και δεν είχε και μου είπε ότι δεν περιμένει να του έρθουν μέσα στον Φεβρουάριο.
Αν κάποιος βρει κάπου αλλού στην Αθήνα φελλούς 3χιλ (χωρίς ασπρο χαρτάκι) ας μου πει και εμένα να πάω να πάρω. Ευχαριστώ.
Εχει αν θες ο Λασκαρης ή απο ιντερνετ το idiogomosishop

Εχει αν θες ο Λασκαρης ή απο ιντερνετ το idiogomosishop
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Το ιδιογόμωση δεν έχει, είχα κοιτάξει. Έχουν τελειώσει και εκεί.
Θα τηλεφωνήσω αύριο στο Λάσκαρη να δω αν έχει.

Φύλλο φελλού πάχους 3 χιλ. και σγρόμπια 19 χιλ. και είσαι κομπλέ ... ;)

Γειά σας παιδιά,θα ηθελα να ασχοληθω με την ιδιογωμωση και να γεμιζω δικα μου φυσιγγια 9βολα...αν μπορειτε να με βοηθησετε στην επιλογη των υλικων,ποια πυριτιδα ειναι η καταλληλοτερη και τετοια!
Δεν ξερω πολλα σε αυτον τον τομεα για αυτο καθε βοηθεια θα ηταν σημαντικη!

Back