ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΨΟΥΛΙΑ!Πιο πάνω από 32 δεν την έχω πάει! Τα κουτιά τη λένε και για 35!
Εννοείτε είναι δόσεις παλιές, χωρίς πλαστική έμφραξη!
ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΨΟΥΛΙΑ!Πιο πάνω από 32 δεν την έχω πάει! Τα κουτιά τη λένε και για 35!
Εννοείτε είναι δόσεις παλιές, χωρίς πλαστική έμφραξη!
Και χαρτούτσες!!!ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΨΟΥΛΙΑ!
Μύρο, έχεις ταχωγραφο ;; Ξεκινά από χαμηλά και βλέπεις, και σιπε να είναι τι φοβάσαι ;; Χαμηλά και σιγά σιγά, θα φτάσεις εκεί που πρέπει. Εσύ πας ψηλά κατευθείαν, δεν πάει έτσι, δεν το ξέρεις τι είναι.Το θέμα είναι να σιγουρέψουμε ότι είναι mullerite!
Μην είναι σιπε και ξεκινήσω από 1,75 - 32 φοβάμαι![]()
Δεν έχω ταχογραφο, αυτό σκέφτομαι,να ξεκινήσω με μία γεμισια τής σιπε στο 1,60-33 που ρίχνω και ξέρω τι κάνει και βλέποντας και κάνοντας!Μύρο, έχεις ταχωγραφο ;; Ξεκινά από χαμηλά και βλέπεις, και σιπε να είναι τι φοβάσαι ;; Χαμηλά και σιγά σιγά, θα φτάσεις εκεί που πρέπει. Εσύ πας ψηλά κατευθείαν, δεν πάει έτσι, δεν το ξέρεις τι είναι.![]()
Α μπράβο, τώρα μιλάς σωστά.Δεν έχω ταχογραφο, αυτό σκέφτομαι,να ξεκινήσω με μία γεμισια τής σιπε στο 1,60-33 που ρίχνω και ξέρω τι κάνει και βλέποντας και κάνοντας!
Δεν το παρατας τώρα για 200γρ να κάνεις κάνα γλέντι..Το θέμα είναι να σιγουρέψουμε ότι είναι mullerite!
Μην είναι σιπε και ξεκινήσω από 1,75 - 32 φοβάμαι![]()
Είναι ένα κιλό....Δεν το παρατας τώρα για 200γρ να κάνεις κάνα γλέντι..
Να ήταν κουτι κλειστώ και είχες και κάνα χάρτινο να το εκανες.
Στεισε 2-3 φυσιγγια, ξεκινωντας το 1ο με χαμηλη δοσολογια, τα υπολοιπα, τσιμπατα 0.005 κ θα δεις...εχει ο Στράτος ταχογραφο, αν δεν τον εχει πουλησει... ο @Στράτος155 εννοώ..Το θέμα είναι να σιγουρέψουμε ότι είναι mullerite!
Μην είναι σιπε και ξεκινήσω από 1,75 - 32 φοβάμαι εννοω![]()
Μύρο άμα θες να μετρήσουμε πες μου και θα το κανονίσουμε.Δεν έχω ταχογραφο, αυτό σκέφτομαι,να ξεκινήσω με μία γεμισια τής σιπε στο 1,60-33 που ρίχνω και ξέρω τι κάνει και βλέποντας και κάνοντας!
Οκ Στρατό ευχαριστώ!Μύρο άμα θες να μετρήσουμε πες μου και θα το κανονίσουμε.