Ανοίγω αυτό το θέμα με ψάρια "ψημένα" όχι σε φωτιά αλλά σε άλλο μέσο (Αλάτι, ξύδι, λεμόνι κτλ)
Για να σας ανοίξω την όρεξη μια ωραία φωτογραφία με Σεβίτσε - σεβίσσε (νοτιοαμερικάνικος ο τρόπος αυτός) προ διμήνου.
Τα ψάρια φιλέτα από τσιπούρα, μελανούρα, σαρδέλα του Ιονίου μαζί με καλαμάρι και γαρίδα γάμπαρη Αμβρακικού!!!
Ψημένα σε χυμό μοσχολέμονου (lime), με προσθήκη στο σερβίρισμα λίγης τομάτας και ελαιόλαδου.
Στην Ν. Αμερική καθώς το (μοσχο)λεμόνι ψήνει το ψάρι και γίνεται γαλακτερο, το λένε "Γάλα του Τίγρη" Leche de Tigre" (Που έχουν δεί τίγρη αυτοί?).
Το συνοδεύουν απαραίτητα, με φρέσκο κόλιανδρο που εγώ δεν τον μπορώ.
Συνταγές και links θα ακολουθήσουν.
Θα μας βοηθήσουν τρόποι για όλες αυτές τις τεχνικές που έχετε εσείς φτιάξει, με λίγα και προσιτά σε όλους υλικά.
Φυσικά, καλοδεχούμενα και τα παστά!!!
Για να σας ανοίξω την όρεξη μια ωραία φωτογραφία με Σεβίτσε - σεβίσσε (νοτιοαμερικάνικος ο τρόπος αυτός) προ διμήνου.
Τα ψάρια φιλέτα από τσιπούρα, μελανούρα, σαρδέλα του Ιονίου μαζί με καλαμάρι και γαρίδα γάμπαρη Αμβρακικού!!!
Ψημένα σε χυμό μοσχολέμονου (lime), με προσθήκη στο σερβίρισμα λίγης τομάτας και ελαιόλαδου.
Στην Ν. Αμερική καθώς το (μοσχο)λεμόνι ψήνει το ψάρι και γίνεται γαλακτερο, το λένε "Γάλα του Τίγρη" Leche de Tigre" (Που έχουν δεί τίγρη αυτοί?).
Το συνοδεύουν απαραίτητα, με φρέσκο κόλιανδρο που εγώ δεν τον μπορώ.
Συνταγές και links θα ακολουθήσουν.
Θα μας βοηθήσουν τρόποι για όλες αυτές τις τεχνικές που έχετε εσείς φτιάξει, με λίγα και προσιτά σε όλους υλικά.
Φυσικά, καλοδεχούμενα και τα παστά!!!
Last edited: