Φυσίγγια για Τσίχλες

Έχω πάρει από πάρα πολλούς άλλους γενικά φυσίγγια.Πολύ καλά παιδιά και καλά φυσίγγια έχουν Αβραμόπουλος,Ρουμελιώτης και Κένταυρος κύριος!Εξυπηρετικός,επίσης, είναι ο ρόκετ και ο Κακαβάκης Δημήτρης Ηγουμενίτσα που τον προωθεί! Από τον Γιώργο(Αβραμόπουλο) δεν συνέφερε πλέον να παίρνω,να τον ενισχύω λέγοντάς μου και ο ίδιος άμεσα! Όχι σούξου μούξου.Κένταυρος τώρα είμαι εκτός Αθήνας, δεν ξέρω αν στέλνει.Ήρεμη Δύναμη.Για τον Αντρέα τα έχουμε πει τίμιος,λαϊκός και φυσιγγάρες.Δεν ξέρω μερικοί γιατί γελάνε κτλ.Εντάξει να μην σου άρεσει,να μην το βρήκες αλλά....Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι, αλλά ποιος ο λόγος να μην τους στηρίζουμε;!Από τον Καρδαρά πήρα κάτι πυρκάλ τότε, δεν πρόλαβα να τα ρίξω, όταν άνοιξα κούτα έλειπε 1 κουτάκι διασποράς.Μίλησα με μία από τις γυναίκες εκεί, που δεν έβγαζα και άκρη γενικά, μου έλεγε αποκλείεται μήπως είχε ανοιχθεί η κούτα;;; Της λέω όχι όπως ήταν με τις ταινίες και κανένα ίχνος ανοίγματος.Όχι ότι ήθελα να μου την στείλει ή ότι ζημιώθηκα απλά σε πόσους ακόμα να το έκαναν; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση οι γυναίκες.....Και κοίτα ρε παιδιά, μακάρι να 'ταν πάντα έτσι οι ρουφιάνες και στην έξω ζωή.. 😂
Ο παπατριανταφύλλου μερικά που είχα κοιτάξει κάτω στο κλείσιμο είχαν σημάδια από την μηχανή μάλλον σαν μισοφέγγαρο, του το είπα απλά να το ξέρει ο άνθρωπος.Με έφαγε να μου στείλει κούτες έξτρα για να διορθωθεί το λάθος.Εν τέλει του είπα όλα κομπλέ και δεν έστειλε! Μερικά πράγματα μιλάνε από μόνα τους.(Οι) Λεπτομέρειες !
 
Αν δεν έχει ψαξε για αλλο φυσηγγι βασηλι φετοσ θα έχουμε μικρό προβλήματα θα σταματήσουν Αρκετά !!! Πάρτε τώρα που είναι νωρίς
Ηλία δεν κολλάω σε φυσίγγια πλέον. Με τόσες αλλαγές που κάνουν οι επαγγελματίες και με την έλλειψη των αγαπημένων μου πυριτιδων αναγκαστικά κανεις υποχωρήσεις. Αν βρω ένα φυσίγγι να μου ταιριάζει θα φορτώσω. Ο Ανδρέας είναι εξαιρετικός και εκεί θα πάω φέτος λογικά. Καλά να είμαστε να μπορούμε να βγάζουμε την άδεια και να ανεβαίνουμε στο βουνό.
 
Μου το είπε ένας επαγγελματίας αλλα δεν θέλω να τον εκθέσω αν μου έλεγε μαλακιες. Πάντως κανενα μαγαζί δεν θα φέρει ξανά φέτος αυτά. Έχω ρωτήσει σε 4 μεγάλους της Αθήνας και 2 επαρχιώτες.
ειχε ο καρασαβιδης πριν λιγες μερες
 
Back
Top