Φυσίγγια για τρυγόνι

Δεν ειχα ξαναγεμισει Buffer με ψιλα σκγια γιατι δεν εβρισκα το λογο αφου κ ετσι μπορουσα να εχω πολυ καλα φυσιγγια... Απλα με ειχε πιασει η μανια κ ηθελα κατι να φτιαξω....goodboy. Δεν ειχα χοντρα σκαγια κ την πληρωσαν τα 7αρακια τη νυφη... .sarcastic.
Εντυπωσεις οταν δοκιμαστουν στην πραξη... ;) .
 
Είσαι καλλιτέχνης Αρι !!.shake hands.εγώ ευτυχώς που δεν γεμίζω κ δεν ριχνω σε κανενα χαρτόνι γιατι με το πάθος που εχω γενικά για τα φυσιγγια θα πηγενα στο τρελοκομείο δεμένος χειροποδαρα...very funny..very funny..very funny..very funny.ΥΓ το κουτί που έχεις βάλει μέσα τα κουτουμανος,Lambro ειναι;;.sarcastic..sarcastic.
 
Last edited:
Euromix ειναι, του μάθαμε ένα φυσιγγι κ απο τότε δεν έχει ρίξει αλλο... ☺
 
Καλα το κατάλαβα..Γιωργο μάθε του να ρίχνει και ρεμινγκτον..όχι στα τρυγόνια...sarcastic..sarcastic. Τώρα που το θυμήθηκα εχω καμια 20αρια heavy dove 7 1/2αρια μου τα δώσε πέρσι ενας φίλος γιατι του τα έκανε εμπλοκές η 1100..δεν τα εχω δοκιμάσει ακόμα..
 
Euromix ειναι, του μάθαμε ένα φυσιγγι κ απο τότε δεν έχει ρίξει αλλο... ☺
Aυτο που σας μαθαμε πεντε πραγματα παραπανω στο κυνηγι κ τωρα βγαζετε κ γλωσσα ποτε δεν το καταλαβα... .buy buy..sarcastic. Γι αυτο ταιριαξατε με το αλλο το ψηλο παλικαρακι τον γκιαουραντισιο top spinner... .buy buy..buy buy..buy buy.
Sorry... .off topic.
 
Με το άλλο το παλικαρακι να ξέρεις κάνω υπομονή... ☺
Λοιπόν Ο Πανουτσος θα σας πει ωραίο φυσιγγι για τρυγονι. Τους έκανε κάτι τουφεκιες, κάτσε καλά... Νομίζω έριχνε κάτι 32γρ tordo της nsi, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
 
Πρόπερσι που το έριξα με την μοσσμεργκ το κατάλαβα οτι ηταν δυνατουτσικο..κ να σκεφτείς οτι ειναι αερίων κ βαρύ οπλο..κ ηταν κ χειμώνας..
 
Τα έριχνε παλιά πολύ ο πατέρας μου όταν ήταν Maionchi μετά τα σταμάτησε
 
Για να ξεφύγει λίγο το μυαλό μας απο το κλίμα τον ημερών..ας γράψουμε τι διάμετρο σκαγιων θεωρούμε ιδανική για αυτο το υπέροχο θήραμα..εγώ σε περπατητο κ καρτέρι χρησιμοποιώ 32 γρ ν8(2,25mm).πολύ καλά αποτελέσματα είχα κ με 8 1/2 σκοπευτικα 28γρ.θα ήθελα την γνώμη σας κ για το 7αρι των 2,50mm..που θα έλεγα ότι είναι ένα "παραδοσιακό" νούμερο για αυτο το κυνήγι..Να είστε όλοι καλά.
 
Last edited:
πέρυσι που τα κυνήγησα με το 692, έριξα Lambro sporting No8 απλά τέλειο έκανα φοβερές τουφεκιές , έπειτα του Σπηλιωτόπουλου τα RM 32γρ επίσης No8 για την τσίχλα που έχει το οποίο δοκίμασα πρώτη φορά αύγουστο και μου άρεσε

φέτος θα δοκιμάσω τα RM Competition 28γρ σε No7.5 ύστερα από προτροπή φίλων ,τα οποία ρίχνω στα μπασίματα στην τσίχλα Νο.8 και μου αρέσουν ιδιαίτερα
 
Back
Top