Φυσίγγια για δίκαννα

Ανοιγω αυτο το θέμα καθοτι τα περισσοτερα φυσιγγια εμποριου είναι σχεδιασμένα για καραμπίνες, κι επειδή κι εγω θα ψαχτώ φέτος για τις τσίχλες και οχι μονο, πειτε τις αποψεις σας ποια φυσιγγια προτιματε αναλογα το κυνηγι που κανετε οσοι κατεχετε δικανα!
 
αν ψαχνεις φτηνο και καλο φυσιγγι χωρις λακτισμα απο 28-30 γραμμαρια για τσιχλα παρε το ισπανικο imperial το δε 28αρι του δουλευει και σε μερες με ανεκτο κρυο και βγαινει και σε νουμερα απο 7-9 1/2.απαικτο στη κατηγορια του για τα λεφτα του οπως και το 30αρι.τωρα για φασσα ειμαι λατρης του α1speciale λαμπρο. πολυ καλο για δικανα στα 34 γραμμαρια χωρις πολυ λακτισμα και αυτο
 
Αν και με το δίκαννο δεν πολύ καταλαβαίνω από ανάκρουση ακόμα και με 34 ή 36 γραμμάρια,παρόλα αυτά ένα οποιοδήποτε φυσίγγι από 24 έως 30 γραμμάρια είναι ότι πρέπει για την τσίχλα που κατά κανόνα θα ρίξεις αρκετά φυσίγγια.Αυτά που έχω ξεχωρίσει είναι τα Lambro Sporting όπως επίσης και το Tordo 30 της ίδιας εταιρίας.
Επίσης και το Navaro 30 του Κύργια είναι πολύ καλό φυσίγγι.Τώρα για πιο μεγάλα θηράματα που παίζεις στα 34 έως 36 γραμμάρια πολύ καλά και μαλακά φυσίγγια είναι το B&P F2 στα 34 γραμμάρια όπως επίσης το Percorso Caccia της NSI.
 
Το ARISTON της KALCO ...καθως και το beretta ,το εχει δουλεψει κανεις σας..?
Το αριστον Αργυρη μου φανηκε δυνατο φυσιγγι με καραμπινα ποσω μαλλον με δικαννο. Το migra 31 αν εννοεις ωραιο ειναι αλλα παει πανω απο 8 ευρω το κουτι.
 
Το ARISTON της KALCO ...καθως και το beretta ,το εχει δουλεψει κανεις σας..?
το αριστον το δουλευω 2 χρονια τωρα στις τσιχλες. 8αρια στα μπασιματα και 9αρια σε περπατητο και καρτερι. φυσιγγι παντος καιρου εκτος οταν η θερμοκρασια πεσει στους -1,-2.απλα να ξερεις οτι ειναι λιγο πιεσμενο. εγω παντως δεν τ αλλαζω με τιποτα. σημειωση δουλευει και σε νοτια και σε υγρασια
 
Εγω στο μπαικαλ δεν εω παράπονο τα δουλεύει ολα. Εχω να προτείνω απο χαμηλή ανακρουση σε 32 γρ, τα Bravo του Ναυπλιωτη, τα euromix και τα Navarro. Σε 28άρια Oscar και Κένταυρος . Σε διασποράς Λάμπρο classic, απο πέρσι τα Super kill (ελαφρύ για 34 γρ.).
(Δεν αναφέρω τα φυσίγγια του Ζωχιού γιατι εναι τοπικός κατασκευαστής, αν και το διασποράς εχει αφήσει εποχη στα κιχλοκαρτερα του νησιού.
 
Για τα bravo 32 ξερουμε με τι γεμιζονται; παντα τα συναντουσα αλλα ποτε δεν τα δοκιμασα.. Ευχαριστημενος ημουν και με τα s4 του ναυπλιωτη οταν τα γεμιζε σε 6αρια ακόμη. Πλεον μονο σε ψιλοτερα νουμερα... μμμ μου ελειψαν
 
Back
Top