Υπάρχει κάποια φωτογραφία με το 616 το καψυλιο για να ξέρουμε ποιο είναι?Αυτά που με απογοήτευσαν είναι τα navaro & 30/32. Προπαντός το 30αρι όταν άλλαξε το κάψουλι από 616 σε 688 το γα@#### τέλειος...όσα είχα με το 616 ήταν παραααα πολύ καλά
Υπάρχει κάποια φωτογραφία με το 616 το καψυλιο για να ξέρουμε ποιο είναι?Αυτά που με απογοήτευσαν είναι τα navaro & 30/32. Προπαντός το 30αρι όταν άλλαξε το κάψουλι από 616 σε 688 το γα@#### τέλειος...όσα είχα με το 616 ήταν παραααα πολύ καλά
Πάρε ένα κουτί γιατί εσένα μπορεί να σου κάνουν.... σε εμένα δεν δούλεψαν καθόλου με το 688 ...τα παλιά με 616 είναι με ποιο μικρό πέλμα 12/70/10...με το 688 έχουν 12αριΥπάρχει κάποια φωτογραφία με το 616 το καψυλιο για να ξέρουμε ποιο είναι?
Εχω ρίξει αρκετά sipe εξερετικα μεχρει τα μπασιματα Νοέμβριο δεν μου δούλεψαν σε θερμοκρασία χαμηλές κάτο από 10 βαθμούς και υγρασίας φουλ... σε ξερό καιρό πήγαιναν πολύ καλά σίγουρα θα ξαναπάρω τα s4 δεν τα έχω ρίξει αλλά θα πάρω ..Καλησπέρα, δούλεψε κάποιος φέτος τα sipe και τα s4 της nsi; πως τα είδε; έχω να τα δουλέψω απο όταν ήταν κίτρινος ο κάλυκας των sipe και σκεφτόμουν να στοκάρω μερικά για τις δύσκολες σε υγρασία μέρες...
Τα καινούργια τα σιπε δεν τα έχω ρίξει, δεν μου άρεσαν τότε, το s4 καλό φυσιγγι σε ν9 .δούλεψε από τα μπασιματα μέχρι τέλος.Καλησπέρα, δούλεψε κάποιος φέτος τα sipe και τα s4 της nsi; πως τα είδε; έχω να τα δουλέψω απο όταν ήταν κίτρινος ο κάλυκας των sipe και σκεφτόμουν να στοκάρω μερικά για τις δύσκολες σε υγρασία μέρες...
Έριξα φέτος τα καινούρια Σιπε σε νο7 σε ιδιαίτερο καρτέρι όπου πέρναγαν πολύ ψηλά έως εκτός ορίων τα πουλιά και με καιρό φουλ υγρασία και κρύο.Καλησπέρα, δούλεψε κάποιος φέτος τα sipe και τα s4 της nsi; πως τα είδε; έχω να τα δουλέψω απο όταν ήταν κίτρινος ο κάλυκας των sipe και σκεφτόμουν να στοκάρω μερικά για τις δύσκολες σε υγρασία μέρες...
Είναι κόκκινα τώρα σε κάλυκα τ2Χρησιμοποιώ τα Sipe (κίτρινα) αποκλειστικά και μόνο σε κρύο και υγρό καιρό. Ανέβασα λίγο το νούμερο σε 8, αντί του 9-10 που δουλεύω με άλλα.
Με 3* όντως, όπως λέει ο προλαλήσας, έκοβαν όπου έβλεπε το μάτι σου.
Για τα γούστα μου μονόδρομος για αυτές τις συνθήκες, αλλά όντως είναι....αντρικά. Τα αισθάνεσαι τουλάχιστον για 34 gr.
Ναι, έχεις δίκιο. Τα δύο τελευταία κουτιά που έχω είναι κόκκινα.Είναι κόκκινα τώρα σε κάλυκα τ2