Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

Εάν βάλει κανένας παραγγελία από Αθήνα ,ας στείλει ένα μήνυμα inbox .
Να βάλω και εγώ μια τσόντα
Πατριδα έχω βάλει εγώ στον ρουμελιωτη και την περιμένω όποτε πες του ότι θες να το βάλει στην δική μου (Κώστας Κουτσουκος)
 
Οποίος έχει ρίξει 34γρ και 35.5γρ του Ρουμελιώτη ας μου πει γνώμη γιατί θέλω να πάρω μεγάλη ποσότητα.
Τα 34αρια είναι ωραία φυσιγγια με καθαρά σκότωματα και τραβάνε και μέχρι κάτω από 0 βαθμούς. Για 34αρια η τιμή τους είναι σούπερ. Για τα 35 ξέρει ο Αλεξ. Γενικά τα φυσίγγια του Αντρέα είναι από καλά έως πολύ καλα. Δεν έχω βρει μέτριο ή σκαρτο μέχρι στιγμής. Και αν αναλογιστείς και τις τιμές του είναι σούπερ. Ορίστε και μια αποτύπωση το 34αρι σε νο 6 στα 45 μετρα DSC_1323.JPG
 
Τα 34αρια είναι ωραία φυσιγγια με καθαρά σκότωματα και τραβάνε και μέχρι κάτω από 0 βαθμούς. Για 34αρια η τιμή τους είναι σούπερ. Για τα 35 ξέρει ο Αλεξ. Γενικά τα φυσίγγια του Αντρέα είναι από καλά έως πολύ καλα. Δεν έχω βρει μέτριο ή σκαρτο μέχρι στιγμής. Και αν αναλογιστείς και τις τιμές του είναι σούπερ. Ορίστε και μια αποτύπωση το 34αρι σε νο 6 στα 45 μετρα View attachment 32587
Τουφεκιά για τις "σβούρες" του πρωινού περάσματος..(κιρκίρια).
 
Οποίος έχει ρίξει 34γρ και 35.5γρ του Ρουμελιώτη ας μου πει γνώμη γιατί θέλω να πάρω μεγάλη ποσότητα.
Τα 35 .5 τα πήρε πέρισυ πρώτη φορά η παρέα του ξαδέρφου μου για λαγό σε 5άρια και 4άρια και έχουν μεινει κάγκελο με την αποδωση τους. Τα 34άρια τα έχω ρίξει σε 7αρια - 8άρια και σκοτώνουν καλά και μακρια.
 
Τα 34 πριν κανα 2 μήνες μου τα έβαλε 6.80 και σήμερα 7 μαλλον λόγω αύξησης μολύβδου; Κάτι τέτοιο μαλλον. Τώρα το 35.5 δεν ξέρω δεν πήρα, πήρα από 28 μέχρι 34.
Ωραία...βάλε κ καμιά φωτό να χαζέψουμε μικρέ... ;)
 
Back
Top