- Περιοχή
- Ελευθερουπολη/Καβαλας
Και απο εμένα θερμα συληπητήρια....μανα είναι μονο μία....να πω συλληπητηρια απο εδω για τον ανδρεα τον ρουμελιωτη γιατι εχασε την μητερα του.
Και απο εμένα θερμα συληπητήρια....μανα είναι μονο μία....να πω συλληπητηρια απο εδω για τον ανδρεα τον ρουμελιωτη γιατι εχασε την μητερα του.
Θερμά συλλυπητήρια φίλε μου ......να πω συλληπητηρια απο εδω για τον ανδρεα τον ρουμελιωτη γιατι εχασε την μητερα του.
Το ίδιο πήρα και εγώ με τέκνα.....αλλά σε τέτοιο κουτί και ίδιο χρώμα κάλυκα....μιας κ ειχε γινει κουβεντα για τα βαρυτερα του Ρουμελιωτη κ τα περιμεναμε.
ΜΒ 36γρ.
View attachment 5663
View attachment 5664
View attachment 5665
View attachment 5666
View attachment 5667
ομορφο φυσιγγι. δυστηχως δεν εχω ζυγαρια ακριβειας να ζυγισω.
τιμη δεν ξερω.
δεν ξερω τι πυριτιδα ειναι. ΜΒ το ονομαζει.Το ίδιο πήρα και εγώ με τέκνα.....αλλά σε τέτοιο κουτί και ίδιο χρώμα κάλυκα....
Τιμή 9 ευρώ
Εμένα μου είπε θα γεμίσει μόνο με τέκνα σε αυτά τα γραμμάρια!δεν ξερω τι πυριτιδα ειναι. ΜΒ το ονομαζει.
γι αυτο εβαλα τις φωτο, για να μας πουνε οι ειδημονες
αν αυτη ειναι MB36 εγω ειμαι ο παριαρχης Ἱεροσολύμωνμιας κ ειχε γινει κουβεντα για τα βαρυτερα του Ρουμελιωτη κ τα περιμεναμε.
ΜΒ 36γρ.
View attachment 5663
View attachment 5664
View attachment 5665
View attachment 5666
View attachment 5667
ομορφο φυσιγγι. δυστηχως δεν εχω ζυγαρια ακριβειας να ζυγισω.
τιμη δεν ξερω.
Αυτό λέω τέκνα είναι αλλά σε τέτοια κουτιά τα έβαλε.....αν αυτη ειναι MB36 εγω ειμαι ο παριαρχης Ἱεροσολύμων![]()
Με τέκνα είναι Σπυρο πολύ καλό φυσιγγι.δεν ξερω τι πυριτιδα ειναι. ΜΒ το ονομαζει.
γι αυτο εβαλα τις φωτο, για να μας πουνε οι ειδημονες
ρε παιδια, δεν ειπα εγω οτι ειναι με ΜΒ36. εγραψα ΜΒ (την ονομασια) και 36γρ. σκαγια.αν αυτη ειναι MB36 εγω ειμαι ο παριαρχης Ἱεροσολύμων![]()
Σε τι τιμή τα πήρες Σπύρο αν επιτρέπεται;ρε παιδια, δεν ειπα εγω οτι ειναι με ΜΒ36. εγραψα ΜΒ (την ονομασια) και 36γρ. σκαγια.
δεν ρωτησα με τι πυριτιδα ειναι στην παραγγελια.
τωρα εμαθα οτι ειναι με τεκνα. φαινεται ωραιο φυσιγγι κ ποιοτικο.
γενικα, εχω κανει 2 παραγγελιες απο τον Ανδρεα. δεν ειχα προβλημα σε τιποτα.
παντα προθυμος στο τηλεφωνο να μου εξηγησει τα παντα.
ειχα παραγγειλει μερικα κουτια 35αρια νο.5,Σε τι τιμή τα πήρες Σπύρο αν επιτρέπεται;
Ναι με τεκνα είναι με τις άλλες πυριτιδες υπάρχει ένα θέμα δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω καλύτερα να μην πω......στα 9 ευρώ πάντως είναι το συγκεκριμένο!
Εσύ ξέρεις λογικά οπότε μην τα γράφουμε με ένα τηλεφώνημα στον Ανδρέα θα λυθουν η απορίες σάς!!Έτσι είναι φίλε , οποίος έχει λογικές τιμές τον κυνηγάνε από παντού!