Kostas ContraDosi
Moderator
Καλα κανεις κ ρωτας.....οποιος ξερει βοηθαει κ τον ποιο διπλα....από τα συμφραζόμενα αυτό κατάλαβα κι εγώ
αλλά μια το λέει έτσι και μια αλλιώς και για αυτό ρωτάω
Καλα κανεις κ ρωτας.....οποιος ξερει βοηθαει κ τον ποιο διπλα....από τα συμφραζόμενα αυτό κατάλαβα κι εγώ
αλλά μια το λέει έτσι και μια αλλιώς και για αυτό ρωτάω
Άποψη έχω μόνο για το speed dispersante, το έριξα πέρυσι σε μπεκάτσα στα τελειώματα και με κέρδισε με 3 καταβολές που είδα.....με 4 τσοκ και ανάμεικτα σκάγια 7/9.Για τα διασποράς τα NSI έχει κάποιος άποψη;
1) CLASSICA LIGHT DISPERSANTE (ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ) 30g
![]()
CAL.12 CLASSICA LIGHT DISPERSANTE (ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ) 30g ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ NOBEL SPORT ITALIA
Τα φυσίγγια κυνηγίου Classica Light Dispersante 30g είναι τα ελαφρύτερα φυσίγγια του καταλόγου της Nobel Sport Italia. Χρησιμοποιούν βύσμα GT και επιτυγχάνουν ταχύτητα 400m/s.www.touris.eu
2) CLASSICA DISPERSANTE 32 HP
![]()
DISPERSANTE 32 HP 32 12/70/2 N
www.touris.eu
3) CLASSICA SPECIAL DISPERSANTE (ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ) 33g
![]()
CAL.12 CLASSICA SPECIAL DISPERSANTE (ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ) 33g ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ NOBEL SPORT ITALIA
Τα φυσίγγια κυνηγίου Classica Special Dispersante 33g αποτελούν την εξέλιξη του πασίγνωστου Dispersante 32g και στη νέα τους ταυτότητα μπορούν πια και εκμεταλλεύονται τα πλεονεκτήματα της C7, με το κυριότερο τη διεύρυνση χρήσης σε διάφορες κλιματικές συνθήκες.www.touris.eu
4) NOBEL SPEED DISPERSANTE (ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ) HP 34g
![]()
CAL.12 NOBEL SPEED DISPERSANTE (ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ) HP 34g ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ NOBEL SPORT ITALIA
Η έκδοση για τα φυσίγγια κυνηγίου με διασπορέα του κλασσικού πλέον N-Speed 34g και μάλιστα με διπλά σκάγια.www.touris.eu
Αυτό είναι 33γρ.γιαννηΆποψη έχω μόνο για το speed dispersante, το έριξα πέρυσι σε μπεκάτσα στα τελειώματα και με κέρδισε με 3 καταβολές που είδα.....με 4 τσοκ και ανάμεικτα σκάγια 7/9.
το speed είναι με τα 34γρΑυτό είναι 33γρ.γιαννη