Φλάντζες - Φλαντζίτιδα

Από καιρό έχω μία υποψία ότι οι τουφεκιές μου βγαίνουν πάντοτε προς τα αριστερά σε κάθε διόφθαλμη σκόπευση και σκέφτομαι να αλλάξω τη φλάντζα.

Πριν το κάνω γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το διαπιστώσω μόνος μου στο σπίτι αν όντως στην επώμιση το όπλο δείχνει αριστερότερα από εκεί που δείχνουν και τα δύο μου μάτια μαζί;





Είμαι δεξιόχειρας και επωμίζω δεξιά, όμως το κυρίαρχο μάτι μου είναι το αριστερό.

Το κοντάκι το έχω φέρει στα μέτρα μου και επωμίζω σωστά.



Ευχαριστώ.
 
Αν το κυρίαρχο μάτι σου είναι όντως το αριστερό με την φλατζα θα βελτιώσεις λίγο την κατάσταση αλλά θα πρέπει να στριψεις κατά πολύ περισσοτερο το κοντάκι σου. σκέψου θα μοιάζει σαν S αγγλικό. υπάρχει κι άλλη λύση με γυαλιά και ένα μικρό αυτοκόλλητο αλλά και με αυτό θα δυσκολευτεις λίγο.
 
Και τότε ποιά είμαι ή λύση για κάποιον που επωμίζει ετερόπλευρα προς το κυρίαρχο του μάτι;
 
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Άλλαξα την απόκλιση στο όπλο αλλά δεν άλλαξε ουσιαστικά κάτι.
Ξέρει κανένας αν η Benelli έχει ειδικές φλάντζες για να κάνουν το S που χρειάζεται κάποιος σαν και εμένα; Αλλού πουλάνε τέτοιες aftermarket φλάντζες; Αυτή που είχε η Benelli είναι ανεπαρκής.
 
Ξέρει κανένας αν η Benelli έχει ειδικές φλάντζες για να κάνουν το S που χρειάζεται κάποιος σαν και εμένα; Αλλού πουλάνε τέτοιες aftermarket φλάντζες; Αυτή που είχε η Benelli είναι ανεπαρκής.
Φίλε το κοντάκι S (ή crossover stock) που σου είπανε, είναι ειδική κατασκευή κοντακιού και δεν επιτυγχάνεται με φλάντζες. Επίσης είναι κατά την προσωπική μου άποψη ότι πιο άσχημο και αντιαισθητικό έχει υπάρξει πάνω σε κυνηγετικά όπλα. Δε νομίζω να σου άρεσε ένα τέτοιο κοντάκι. Αυτά είναι μόνο για κάτι εκκεντρικούς λόρδους... .yel.
Δες 2 παραδείγματα να πάρεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται:
http://www.hallowellco.com/crossover_stock - definition.htm
 
Εγω ειμαι αριστεροχειρας και επωμιζω δεξια,το δεξιο ματι ειναι τοσο υσχηρο που ακομα και με ραβδωτα με ανοιχτα σκοπευτικα ριχνω με το ιδιο τροπο με διοφθαλμη.sarcastic.Στο δημοτικο μου ειχε πριξει το ματι το αριστερο ενας κολοπαιδαρας απο το γυμνασιο,καμια φορα σκεφτομαι μηπως αυτη ειναι η αιτια που ενστικτωδεις επωμισα δεξια.xm.Φιλε Thalis δεν υπαρχη χειροτερο πραγμα απο να σου φευγη η τουφεκια αριστερα και να επωμιζεις δεξια.Καλυτερα να κλισεις το αριστερο,και να εκπαιδευσεις το δεξιο ματι σου σιγα σιγα με διαφορες ασκησεις που υπαρχουν .
 
Κατάλαβα. Tο Σάββατο θα κυνηγησω τσίχλες κάπως έτσι μου φαίνεται...

products_0_image_1503.jpg
 
Κατάλαβα. Tο Σάββατο θα κυνηγησω τσίχλες κάπως έτσι μου φαίνεται...

products_0_image_1503.jpg
Δεν νομίζω να βοηθήσει η περούκα στο πρόβλημα κυριαρχίας.yelling.
Επειδη κ εγω είχα και εχω θέμα, έκανα κάποιες απο τις σχετικες ασκήσεις που βοήθησαν, αλλά η λύση είναι το κλειστό αριστερο;).
Εγω 2 χρονιές ειχα γυαλιά browning με διαφανο σελοτειπ μπαλωμα στην κόρη του αριστερού ματιού.
Στης μακρινές που εχω χρόνο πολλές φορές κλείνω μάτι απο ανασφάλεια και τωρα. Δες το βιντεακι του Μιτσιαλη επι του θέματος και δοκιμασε να ψηλωσεις λιγο το χτένι.....
 
Back
Top