Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά, να ένα άκρως ενδιαφέρον και κατατοπιστικό ερασιτεχνικό βιντεάκι από έναν φασσοκυνηγό της Κύπρου, σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου Νο σκαγίων για φασσοκυνήγι:

www.youtube.com/watch?v=c6R7jTGNXfA
(Το "ρεζουμέ" είναι στο 12':14'' και μετά...)

Last edited:
Μπράβο φίλε μου!Πόσα?
Σημερα αποφασισα να κυνηγησω με τοξο μετα απο κατι βιντεακια στο youtube...
zGIfKVq.jpg
qP7Lhi6.jpg
JRRciw3.jpg

Σημερα αποφασισα να κυνηγησω με τοξο μετα απο κατι βιντεακια στο youtube...
zGIfKVq.jpg
qP7Lhi6.jpg
JRRciw3.jpg
Τσέκαρε στο όπλο αν είναι ακόμα το κικς στην θέση του ,πρέπει να έφυγε μαζί με το κυαθιο .yel.
.sarcastic..sarcastic.

Μπραβο ρε κομάντο ,τς’εσκισες.sex hard.

Άλεξ στα πόσα μέτρα τις έκανες έτσι???τους άλλαξες τα φώτα!!!
Καπου 30 ηταν Ηλια αλλα το περιεργο ειναι οτι ηταν ζωντανες και οι δυο κι ας εγιναν μανταρα...nsi speed no7 η μια και η αλλη με την τρυπακλα percorso no5 η 6 δεν θυμαμαι

Καπου 30 ηταν Ηλια αλλα το περιεργο ειναι οτι ηταν ζωντανες και οι δυο κι ας εγιναν μανταρα...nsi speed no7 η μια και η αλλη με την τρυπακλα percorso no5 η 6 δεν θυμαμαι
Μαδησες,είδες πόσα σκάγια πήραν?μου κάνει τεράστια εντύπωση το ότι ήταν ζωντανές!

Δεν θα το θεωρούσα πολύ πιθανό,οχι είναι η αλήθεια!
Όταν έκανα δοκιμές με kicks και percorso στα 40 μέτρα ο συγκεντρωτηρας έπεφτε περίπου 1 μέτρο πριν τον πίνακα.να σκεφτείς λοιπόν ότι στα 30 μέτρα υπάρχει αυτή η πιθανοτητα

Φίλε αυτά κάνουν μόνο για να τρίβεις τυριά ή λαχανικά.παρε κάτι της προκοπης.παλι καλά που ρίχνεις στα όρια του λιοκανου
.yel.
Τριβουν και κρεας αμα λαχει για κυμα...
Μαδησες,είδες πόσα σκάγια πήραν?μου κάνει τεράστια εντύπωση το ότι ήταν ζωντανές!
Που να προλαβω ρε φιλε επρεπε να παω για δουλεια
Το να έχει καρφώσει ο συγκεντρωτηρας σ αυτή την απόσταση δε σου πέρασε απ' το μυαλό καθόλου με τέτοια τρύπα?
Λες να εγινε ετσι? Παντως και στις δυο τουφεκισα γονατιστος αρα μπορει να μη τις εχω παρει πολυ καλα, ειδικα στην 1η ειχα 15 λεπτα γονατιστος για να μη φαινομαι, πιατηκαν τα ποδια μου!

Για overkilling μου κάνει εμένα Ηλία .
Αυτή η ζέστη με την νοτιαδούρα αυτές τις μέρες δεν είναι και ότι καλύτερο για τα φυσίγγια .

Status
Not open for further replies.
Back