Αν μιλάμε για τέτοια ουκρανέζα να τη στείλεις.Θα πληρώσει πολλά σπασμένα .Να σου στηλω μια "ουκρανεζα" να σε δεσει κομπο στο μασαζ......μπας και σε αφησει....
Φιλαρακο!! σε αφησα, σε αφησα αλλα η οσο παει το θεμα σου χειροτερευει ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΥΣΗ 2,3 μερουλες μαζι και θα ερθεις σε φυσιολογικα επιπεδαΤςλικά σήμερα δεν πήγα και αφού δεν ήρθαν ουτε αυτές για καφέ, έλεγα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια τωρα το μεσημέρι.
Πάνω που σημάζεψα λίγο το αμάξι λόγω της αυριανής αναχώρησης με πιάνει το λουμπάγκο και τώρα τέζα στο κρεβάτι !
Καταλαβαίνετε.....pop.![]()
Μπράβο σας Κώστα, αξία ανεκτίμητη οι έξοδοι με τον πατέρα.
Στο περιφραγμενο τις βαρας Αλεξη?Εισαι αποθεωση!!! Αφου βαραω εστω μια καθε φορα νιωθω πολυ τυχερος, αφιερωμενη γιατι ειναι πολυ τσουλες τελικα
![]()
Τςλικά σήμερα δεν πήγα και αφού δεν ήρθαν ουτε αυτές για καφέ, έλεγα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια τωρα το μεσημέρι.
Πάνω που σημάζεψα λίγο το αμάξι λόγω της αυριανής αναχώρησης με πιάνει το λουμπάγκο και τώρα τέζα στο κρεβάτι !
Καταλαβαίνετε.....pop.![]()
Μεσημεράκι θα ερχόμουνα ,πάλι εγινε χαμός με τις καμπάνες ;Μήτσο καλήτερα που δεν ήρθες... Με τόσο βαρεμάρα που κάνανε τις καμπάνες σήμερα κοντεψε 1 ώρα ο παπάς... Δεν πρέπει να έμεινε ούτε κοκκινολαιμης.... Ούτε εγώ κουνηθηκα...ειχα να κανονίσω και κάτι κότσια χοιρινα στη γάστρα... .eat..eat.
μια χαρά είναι κούκλα και θρεμένη
.asking. Ρε φίλε αυτή είναι το ξέκωλο η Вероника.....ρε μικρός πουναι ο κόσμος !
Εγω φιλε τελη Οκτωβρη-αρχες Νοεμβρη ειδα πουλια και φετος και τις αλλες χρονιες..Ειδικα περσυ ανεμιζαν μεχρι το μεσημερι σε ολο τον καμπο μεχρι τους προποδες του Τελεθριου ολο τον χειμωνα σχεδον..Που πηγατε;Στο μερος που ελεγε το καλοκαιρι ο Βαγγελης;Από βόρεια Εύβοια τα πουλιά ελάχιστα!δεν μας έδωσαν δικαίωμα για ντουφέκια....αν και τα κυνηγήσαμε μενού μέχρι τις εννιά!που είδαν τα πολλά πουλιά που το ήξεραν όλοι κιόλας ακόμα αναρωτιέμαι....αλλά άμα δεν τις κυνηγάς....τα βλέπεις όλα εύκολα!
μπάμ και κάτω το πουλάκιΣημερα τα πουλια περνουσαν πολυ ψηλωμενα, τουφεκισα τρεις μεμονομενες πανω απο τα 50 μετρα, την μια την πηρα
κι αλλη μια τραυματισμενη επεσα κατω χαμηλα σε ενα ρεμα αλλα ηταν αδυνατο να κατεβω εκει για να την βρω.
Τελικα εστω και μια παλι καλα.
![]()
μπάμ και κάτω το πουλάκι
στο ψιλό το βοτσαλάκι![]()
Γιάννη πολύχρονοςΕχθες μετα απο πολυ ψαξιμο ,εκανα ενα δυνατο ολημερο, ο που θα μηνει για παντα χαραγμενο στις αναμνησεις μου !!!Ειχε αρκτα πουλακια !! Οπλο beretta 1200 με τσοκ 2* ,φυσιγγια 6 - 5 τα πασχερι !!! πολυ καλα ειδικα τα κλασικ* 34γ !!!! http://prntscr.com/hx5i3d