Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τςλικά σήμερα δεν πήγα και αφού δεν ήρθαν ουτε αυτές για καφέ, έλεγα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια τωρα το μεσημέρι.
Πάνω που σημάζεψα λίγο το αμάξι λόγω της αυριανής αναχώρησης με πιάνει το λουμπάγκο και τώρα τέζα στο κρεβάτι !
Καταλαβαίνετε.....pop..fiurius.

Τςλικά σήμερα δεν πήγα και αφού δεν ήρθαν ουτε αυτές για καφέ, έλεγα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια τωρα το μεσημέρι.
Πάνω που σημάζεψα λίγο το αμάξι λόγω της αυριανής αναχώρησης με πιάνει το λουμπάγκο και τώρα τέζα στο κρεβάτι !
Φιλαρακο!! σε αφησα, σε αφησα αλλα η οσο παει το θεμα σου χειροτερευει ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΥΣΗ 2,3 μερουλες μαζι και θα ερθεις σε φυσιολογικα επιπεδα.my man..sarcastic..big smile..big smile..big smile.

Βγήκα μια βολτα τωρα το απόγευμα με το γέροντα και κάναμε το μεζέ μας είχα βγει το πρωι και τις παρακολούθησα και κάναμε καρτέρι στη διαδρομή 3 φασσες μονοντουφεκες 2 ο γέροντας και μια εγώ μπορούσαμε να βαρέσουμε και άλλες αλλα δεν θα μπορούσαμε να τα βρούμε είχε πουλάκια που έπαιζαν!!
Μπράβο σας Κώστα, αξία ανεκτίμητη οι έξοδοι με τον πατέρα.

Εισαι αποθεωση!!! Αφου βαραω εστω μια καθε φορα νιωθω πολυ τυχερος, αφιερωμενη γιατι ειναι πολυ τσουλες τελικα
kSLJ6nN.jpg
Στο περιφραγμενο τις βαρας Αλεξη?:confused:

Μήτσο καλήτερα που δεν ήρθες... Με τόσο βαρεμάρα που κάνανε τις καμπάνες σήμερα κοντεψε 1 ώρα ο παπάς... Δεν πρέπει να έμεινε ούτε κοκκινολαιμης.... Ούτε εγώ κουνηθηκα...ειχα να κανονίσω και κάτι κότσια χοιρινα στη γάστρα... .eat..eat.

Μήτσο καλήτερα που δεν ήρθες... Με τόσο βαρεμάρα που κάνανε τις καμπάνες σήμερα κοντεψε 1 ώρα ο παπάς... Δεν πρέπει να έμεινε ούτε κοκκινολαιμης.... Ούτε εγώ κουνηθηκα...ειχα να κανονίσω και κάτι κότσια χοιρινα στη γάστρα... .eat..eat.
Μεσημεράκι θα ερχόμουνα ,πάλι εγινε χαμός με τις καμπάνες ;
Αυτό που έγινε χθες πάντως με τις καμπάνες και την διάρκεια που βαρούσαν , δεν το θυμάμαι να το ξαναέζησα.
Κι αυτες οι ρουφιάνες λουφαγμένες δίπλα στα σπίτια.

Από βόρεια Εύβοια τα πουλιά ελάχιστα!δεν μας έδωσαν δικαίωμα για ντουφέκια....αν και τα κυνηγήσαμε μενού μέχρι τις εννιά!που είδαν τα πολλά πουλιά που το ήξεραν όλοι κιόλας ακόμα αναρωτιέμαι....αλλά άμα δεν τις κυνηγάς....τα βλέπεις όλα εύκολα!

Από βόρεια Εύβοια τα πουλιά ελάχιστα!δεν μας έδωσαν δικαίωμα για ντουφέκια....αν και τα κυνηγήσαμε μενού μέχρι τις εννιά!που είδαν τα πολλά πουλιά που το ήξεραν όλοι κιόλας ακόμα αναρωτιέμαι....αλλά άμα δεν τις κυνηγάς....τα βλέπεις όλα εύκολα!
Εγω φιλε τελη Οκτωβρη-αρχες Νοεμβρη ειδα πουλια και φετος και τις αλλες χρονιες..Ειδικα περσυ ανεμιζαν μεχρι το μεσημερι σε ολο τον καμπο μεχρι τους προποδες του Τελεθριου ολο τον χειμωνα σχεδον..Που πηγατε;Στο μερος που ελεγε το καλοκαιρι ο Βαγγελης;

Σημερα τα πουλια περνουσαν πολυ ψηλωμενα, τουφεκισα τρεις μεμονομενες πανω απο τα 50 μετρα, την μια την πηρα
κι αλλη μια τραυματισμενη επεσα κατω χαμηλα σε ενα ρεμα αλλα ηταν αδυνατο να κατεβω εκει για να την βρω.
Τελικα εστω και μια παλι καλα.

fasa_6_1_2018.jpg

Σημερα τα πουλια περνουσαν πολυ ψηλωμενα, τουφεκισα τρεις μεμονομενες πανω απο τα 50 μετρα, την μια την πηρα
κι αλλη μια τραυματισμενη επεσα κατω χαμηλα σε ενα ρεμα αλλα ηταν αδυνατο να κατεβω εκει για να την βρω.
Τελικα εστω και μια παλι καλα.

fasa_6_1_2018.jpg
μπάμ και κάτω το πουλάκι
στο ψιλό το βοτσαλάκι .well done.

Πάντως στην μαγνησία καλα κρατει ακομα η φασα
Μιλησα πριν λιγο με το χωριο και ειχε αρκετα πουλια και σημερα, δυσκολα πουλια βεβαια αλλα αν εχεις υπομονη και καλυψη κατι θα κανεις.
Εγω δυστυχως δεν πηγα σημερα, ειπα να παω για ενα ψαρεμα εν οψη καιρου. Και εκει ομως @@ , τουλάχιστον μας εμειναν τα δολωματα, 6 ζωντανα καλαμαρια θερια

Εχθες μετα απο πολυ ψαξιμο ,εκανα ενα δυνατο ολημερο, ο που θα μηνει για παντα χαραγμενο στις αναμνησεις μου !!!:D Ειχε αρκτα πουλακια !! Οπλο beretta 1200 με τσοκ 2* ,φυσιγγια 6 - 5 τα πασχερι !!! πολυ καλα ειδικα τα κλασικ* 34γ !!!! http://prntscr.com/hx5i3d

Εχθες μετα απο πολυ ψαξιμο ,εκανα ενα δυνατο ολημερο, ο που θα μηνει για παντα χαραγμενο στις αναμνησεις μου !!!:D Ειχε αρκτα πουλακια !! Οπλο beretta 1200 με τσοκ 2* ,φυσιγγια 6 - 5 τα πασχερι !!! πολυ καλα ειδικα τα κλασικ* 34γ !!!! http://prntscr.com/hx5i3d
Γιάννη πολύχρονος
Είσαι 1ος,μπράβο για το 13αρι (αν μέτρησα καλά) :)

Status
Not open for further replies.
Back