Μόνο για την φωτογραφία έμεινε...Βρε, στείλτε το στην ευχή του Θεού! Μόνο που το βλέπεις σε πιάνει ξενέρα και απέχθεια. Όσο και να τρώγεται δεν μου κάνει όρεξη όταν βλέπω τέτοια.
Τσίχλες θα έχουμε??????Νομίζω ότι πάμε πολύ καλά και φέτος
Οοοοοοο.......μη το γυρνάς τωρα....αλλα λετε με τον Κερκυραιο εδω κ 2-3 μήνες....Τσίχλες θα έχουμε??????
Θα μας πνίξουν το είπαμε αυτό ΤΕΛΙΟΣΕΤσίχλες θα έχουμε??????
Ε τι να παρουμε φουσεκια τοτεΘα μας πνίξουν το είπαμε αυτό ΤΕΛΙΟΣΕ![]()
Εδώ τα ίδια με πέρσι δηλαδή άρκετα πουλιά με καλές γέννες τα περισσότερα μικρά καθαρά δεν έχω δει ακομαΠώς πήγαν οι γέννες φέτος;Έμειναν καθόλου πουλιά;
Ηλία καλύτερα μικρά…Αυτά είναι που γεμίζουν το κρεμαστάρι…Τώρα αν περάσει και κανένα καθαρό καλοδεχούμενοΕδώ τα ίδια με πέρσι δηλαδή άρκετα πουλιά με καλές γέννες τα περισσότερα μικρά καθαρά δεν έχω δει ακομα
Και για τα τρυγόνια και για τα σαρσελια είναι καλό αυτό φέτος με την πανσέληνο νωρίς.Θα παίξει θεωρώ μεγάλο ρόλο και το φεγγάρι φέτος,πανσέληνος στις 7 του μήνα…Ας ελπίσουμε τα κρινέλια να μας κάνουν την χάρη
Ναο σύμφωνο άσε που είναι λουκούμι στιφάδοΗλία καλύτερα μικρά…Αυτά είναι που γεμίζουν το κρεμαστάρι…Τώρα αν περάσει και κανένα καθαρό καλοδεχούμενο
Εσένα περιμέναμε!Πώς πάμε;Υπάρχει ανταπόκριση;
Εξερετικα καλά η γέννες μάλλον καλητερα και από πέρσι το κακό είναι ότι δεν υπάρχει νερο καθόλου η πολύ λίγοΠώς πάμε;Υπάρχει ανταπόκριση;