Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα ξεκινησω αφιερωνοντας αυτη την ομορφη καστανια στον φλαμινγκο...κ θα του πω... φιλαρακι αυτα τα πουλια με το μακρυ λαιμο που εσυ τουφεκας κ αναρωτιεσαι που πανε οι τουφεκιες σου, εγω τα δειχνω στους φιλους μου απο κοντα....love1.
Ομορφο απογευμα με απολογισμο 8 μπεκατατσινια, ενα ορτυκι και μια καστανια το σουρουπο... Φτου φτου φτου καλη αρχη κ στο φορουμ κ παντα τετοια....well done.

Ευχαριστω φιλε που με εμαθες τοσο να τα τουφεκαω καλα οσο και στο να μου φτιαχνεις τη διαθεση...
Απλα να θυμασε αυτα που λες γιατι εχει ο καιρος γυρισματα... και ας ειμαι ατυχος...
Α ξεχασα... Εχασα και το χρονο... Παρα 5 και 10... Φτου...

Τεσπα καλος ησουν. Μπραβο.

Μπράβο ρε θηρίο, την καστανιά που την ξετρύπωσες; .victory.

Αντώνη, δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά μόλις του είπες ότι είδες μια καστανιά, άρχισε τις υπερωρίες για να την βρει. Μιλάς πολύ, καλά να πάθεις ... .very happy.

Απο μια μερια να σε εβλεπα ηθελα να ημουν ψηλε... να μου δειχνεις πως την τουφεκισεις στο κ 10....very funny.
Ειναι κ αυτη η Steelium πολυ σφχιτη βεβαια, μπορει να εφταιγε κ αυτο....hit.
Σε περιμενω... θα μου πληρωνεις τα φυσιγγια, τις βενζινες, φαγητο κ ποτο κ θα σε μαθαινω τα μυστικα του βαλτου λεμε....buy.

Μπράβο ρε θηρίο, την καστανιά που την ξετρύπωσες; .victory.

Αντώνη, δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά μόλις του είπες ότι είδες μια καστανιά, άρχισε τις υπερωρίες για να την βρει. Μιλάς πολύ, καλά να πάθεις ... .very happy.
Εγω δουλευω καλα τα σκοτωμενα του Αρι φιλε... Ειμαι φωτια...;)

Αρη να βλεπες τον ψηλό πως εσβησε μια τσιχλούρα στους Κομποτάδες προ καιρού... έμεινα αποσβολωμένος να χαζεύω... Ειναι στίλιουμ ο μαν...

Last edited by a moderator:
Εδω μιλάνε για Large καταστάσεις και ο μανιακός με τις τσίχλες ........για το κοράκι την Λονδρέζα λέω.

Αρη να βλεπες τον ψηλό πως εσβησε μια τσιχλούρα στους Κομποτάδες προ καιρού... έμεινα αποσβολωμένος να χαζεύω... Ειναι στίλιουμ ο μαν...

Τοσα χρονια διιπλα μου, ρουφα σαν σφουγγαρι τις συμβουλες μου, ολο κ κατι μαθαινει... .very happy..very happy..love1.
Σορρυ δεν μπορω να μην πειραζω τους φιλους μου....off topic.

Τοσα χρονια διιπλα μου, ρουφα σαν σφουγγαρι τις συμβουλες μου, ολο κ κατι μαθαινει... .very happy.
Σορρυ δεν μπορω να μην πειραζω τους φιλους μου....off topic.

Για καμιά φωτογράφιση θηραμάτων θα του μάθεις να στέινει κανένα πλάνο ;

Status
Not open for further replies.
Back