Να έρθω να καθίσω δίπλα σουΨιτ κυριος , θα μαλωσουμε!!! Μισες απο εκει και μισες απο εδω για να το ληξουμε το θεμα....
Εμείς τι θα κάνουμε θα πιάσουμε τον μαλαουτσο
Να έρθω να καθίσω δίπλα σουΨιτ κυριος , θα μαλωσουμε!!! Μισες απο εκει και μισες απο εδω για να το ληξουμε το θεμα....
Τα καψαλια μεχρι να ντυθουν παλι τραβανε τα παντα. Ειδικα τον λαγο. Αλλα και τα πουλια ειδικα τρυγονια και τσιχλες.Αρχες δεκαετιας του 2000 σε καρτερι τσιχλας που κοιτουσε καψαλι ηθελες αιτηση για να το πιασεις. Μολις ντυθηκε παλι τελος!!! Προς Θεου δεν λεω να καιμε τα δαση. Αλλα η φωτια στα μεσογειακα δαση ειναι νομοτελεια και οχι το τελος αλλα η αρχη ενος νεου κυκλου και τα ζωντανα ξερουν να εκμεταλλευτουν ακομα και αυτη την κατασταση αρκει να μην παμε εμεις οι μλκες οι ανθρωποι και τα πηδηξουμε ολα.Καλησπέρα Θαλή, δεν συμφωνώ με την ουσία αυτού που λες. Τα διάφορα είδη δεν σκέφτονται σαν τον άνθρωπο, αν σε έναν τόπο βρούν νερό και φαγητό πάνε και το εκμεταλλεύονται. Συγκεκριμένα μέσα σε καψάλες έχω συναντήσει σχεδόν όλα τα θηράματα (τρυγόνια, τσίχλες, ορτύκια, λαγούς, πέρδικες, μπεκάτσες ...)
Ακριβώς, συμφωνώ απολύτως σε όλα όσα έγραψεςΤα καψαλια μεχρι να ντυθουν παλι τραβανε τα παντα. Ειδικα τον λαγο. Αλλα και τα πουλια ειδικα τρυγονια και τσιχλες.Αρχες δεκαετιας του 2000 σε καρτερι τσιχλας που κοιτουσε καψαλι ηθελες αιτηση για να το πιασεις. Μολις ντυθηκε παλι τελος!!! Προς Θεου δεν λεω να καιμε τα δαση. Αλλα η φωτια στα μεσογειακα δαση ειναι νομοτελεια και οχι το τελος αλλα η αρχη ενος νεου κυκλου και τα ζωντανα ξερουν να εκμεταλλευτουν ακομα και αυτη την κατασταση αρκει να μην παμε εμεις οι μλκες οι ανθρωποι και τα πηδηξουμε ολα.
Και ποιος σου είπε ο η κυχλα δεν τρώει στα καμένα… το θέμα είναι να ερθουνΗ μισή Ελλάδα κάηκε, η άλλη μισή πλυμμύρισε, γιατί να περάσουν από την Ελλάδα και όχι από την Τουρκία;
Και λίγες από εδώ ρε παιδιά !!!! Όχι όλες δικές σας !!!!Ψιτ κυριος , θα μαλωσουμε!!! Μισες απο εκει και μισες απο εδω για να το ληξουμε το θεμα....
Η τσίχλα δεν τρώει μόνο, τρώγεται κιόλας.Και ποιος σου είπε ο η κυχλα δεν τρώει στα καμένα… το θέμα είναι να ερθουν
Τι να κάνει η τσίχλα εδώ όταν στις χώρες από πάνω μας τα τελευταία χρόνια είναι καλοκαίρι;Η τσίχλα δεν τρώει μόνο, τρώγεται κιόλας.
Καμένα δάση σκέφτομαι ότι θα τη δυσκολεύουν να βρει ασφαλή κούρνια το βράδυ.
Ο λόγος της απαισιοδοξίας μου είναι ότι ενώ διαβάζουμε ότι οι πληθυσμοί της τσίχλας δεν είναι μειωμένοι, η προσέλευση της τσίχλας στη χώρας μας είναι πάρα πολύ μειωμένη ακόμα και σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Δεν εννοώ σε σχέση μόνο με 30 χρόνια πριν.
Κάτι πρέπει να έχει η χώρα μας και δεν την επιλέγουν.
Θαλή καλησπέρα, κατά την άποψή μου, ο λόγος που θα περάσουν ή όχι από τη χώρα μας, είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά τη διάρκεια της αποδημίας τους. Μετά τα μέσα του Νοεμβρίου, αν θα κρατηθούν μεγάλοι πληθυσμοί στη χώρα μας ή όχι είναι συνδυασμός παραγόντων (καιρός , επάρκεια τροφής κ.λ.π.)Η τσίχλα δεν τρώει μόνο, τρώγεται κιόλας.
Καμένα δάση σκέφτομαι ότι θα τη δυσκολεύουν να βρει ασφαλή κούρνια το βράδυ.
Ο λόγος της απαισιοδοξίας μου είναι ότι ενώ διαβάζουμε ότι οι πληθυσμοί της τσίχλας δεν είναι μειωμένοι, η προσέλευση της τσίχλας στη χώρας μας είναι πάρα πολύ μειωμένη ακόμα και σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Δεν εννοώ σε σχέση μόνο με 30 χρόνια πριν.
Κάτι πρέπει να έχει η χώρα μας και δεν την επιλέγουν.
no 9 η 10 με 4 αστραΦίλοι μου εγώ είμαι νέος κυνηγός και κυνηγάω σε κάμπο περπατητο. Τι φυσιγγι να πάρω για τσίχλες και κοτσύφια ;;
Με συγκεντρωτηρα ή διασποράς;no 9 η 10 με 4 αστρα
συγκεντροτηρα κανονικα και να βαζεισ προσκοπευση εστο μικρηΜε συγκεντρωτηρα ή διασποράς;
Από μάρκα ;;συγκεντροτηρα κανονικα και να βαζεισ προσκοπευση εστο μικρη
΄τι σου πουν τα παιδια εγο ριχνο οτι εχοΑπό μάρκα ;;
Άμα έχεις Benelli τα ρίχνει όλα απροβλημάτισταΑπό μάρκα ;;
Baikal έχωΆμα έχεις Benelli τα ρίχνει όλα απροβλημάτιστα![]()