μας εριξες την ψυχολογια... ειμαι γραφειο απ τις 7 και δεν εχει μπασιμο στο ΜοσχατοΕχει μπασιμο
μας εριξες την ψυχολογια... ειμαι γραφειο απ τις 7 και δεν εχει μπασιμο στο ΜοσχατοΕχει μπασιμο
Για να στην φτιαξω μολις εγραψα εκοψε τελειως ξεκινησαν 7 μεχρι 8 παρα τεταρτο και λιγες δενδροτσιχλες τουφεκισα μια τραυματισμενη.Τωρα θα δουμε κοψαν τελειωςΜε καθάρισες σαν αβγό![]()
Με λες και μαυρογατα...Για να στην φτιαξω μολις εγραψα εκοψε τελειως ξεκινησαν 7 μεχρι 8 παρα τεταρτο και λιγες δενδροτσιχλες τουφεκισα μια τραυματισμενη.Τωρα θα δουμε κοψαν τελειως
Κι εδω τα ιδια ρε Τασο....Δυστυχία κ η σημερινή μέρα*...
Ουτε σπινοι δεν φανηκαν....
Θα πάω 5-6 μερες ακομα κ να είμαστε καλά αργότερα για κανα περπατητο.....
*Οι μέρες που κάνει απλά δεν υπάρχουν...
Αλλα από ότι φαίνεται μόνο για ψάρεμα κάνουν.......
Αφου δεν δουλεψε κ η ταρατσα παμε στο διάολο.......Κι εδω τα ιδια ρε Τασο....
Φαντάσου να είχες στην καλύτερη περίπτωση 2 ώρες οδήγηση για κυνήγι και 4 για ψάρεμα.Υπαρχουν και χειρότερα.Δυστυχία κ η σημερινή μέρα*...
Ουτε σπινοι δεν φανηκαν....
Θα πάω 5-6 μερες ακομα κ να είμαστε καλά αργότερα για κανα περπατητο.....
*Οι μέρες που κάνει απλά δεν υπάρχουν...
Αλλα από ότι φαίνεται μόνο για ψάρεμα κάνουν.......
Δεν το συζητω καν αυτο........Φαντάσου να είχες στην καλύτερη περίπτωση 2 ώρες οδήγηση για κυνήγι και 4 για ψάρεμα.Υπαρχουν και χειρότερα.
Έπρεπε και σήμερα να ανέβεις Γιάννη. Δεν φυσάει καθόλου. Όπως είδες πιο πάνω στα ψηλά έμπαιναν κάτι πουλιά σήμερα το πρωί.Απο κεντρικη ευβοια μπασιμο μηδεν,2 κοτσυφια μου ηρθαν χαμηλα και τα πηρα,η σημερινη χρονια μπασιματων θετει υποψηφιοτητα για τις χειροτερες των τελευταιων χρονων,τεταρτη πεμπτη θα παω ελατα και μετα τελος,γιατι απο σαββατο αρχιζουν τα πολλα μποφορ παλι στο αιγαιο,ο καιρος φετος τα εχει κανει μανταρα!
Δημητρη ισως ηταν οντως καλυτερα σημερα στα ελατα,στις γιδες ειχε λιγο κοσμο σημερα και οι ντουφεκιες μετρημενες σε ντοπια πουλια,τωρα τεταρτη πεμπτη επανω αν και δεν ελπιζω σε κατι καλο θα παω ετσι για την βολτα!Έπρεπε και σήμερα να ανέβεις Γιάννη. Δεν φυσάει καθόλου. Όπως είδες πιο πάνω στα ψηλά έμπαιναν κάτι πουλιά σήμερα το πρωί.