Δεν τον παίρνω φίλε γιατί εκεί πάνω είναι φούλ στα τσιμπούρια!Μπραβο Γιωργαρα, τον σκυλακο δεν τον παιρνεις μαζι σου?
Μιά χαρά σε βρίσκω. Ψηλά ή χαμηλά;8 χέρι και 2 χαμενες. Είδα πάνω από 150 φασσες... Τσιχλοκοτσυφα όπως κάθε μέρα. Πριν ξημερώσει το τσιν κορδόνι και μετά αραιά και που. Κοτσυφια ουτε ένα, 25-30 κυργιαρες σε κοπαδακια. Αύριο πάλι...View attachment 58813
Έτσι από περιεργεια....Ψιλά όπως και εχθές τα πουλιά αν και λίγο καλύτερα λόγο αέρα , βοηθήσε![]()
Χαμηλά όχι παραθαλάσσια όμως....Μιά χαρά σε βρίσκω. Ψηλά ή χαμηλά;
3αρι είχα στην αρχή μετά το γύρισα σε ΔυαρακηΈτσι από περιεργεια....
Τι τσοκ είχες στην 155?
Να πω την αλήθεια παιδιά εγώ πέρσι το τριήμερο μεγάλο μπάσιμο δεν το πέτυχα. Όλες τις υπόλοιπες φορές που πήγα σε πρωινό καρτέρι για μπάσιμο έβλεπα αυτό που βλέπω όσες φορές έχω πάει φέτος μέσα και η σημερινή. 100-150 πουλια να μπαίνουν ψηλά για 30-40 λεπτά και μετά τις 9 να χαμηλώνουν μερικές και να δίνουν ευκαιρίες. Αυτό όμως το έβλεπα μέχρι τις 20 Νοεμβρίου συνεχώς! Πίσω από την Δίρφη στις αδιαπεραστες πυκνουρες τα πουλιά που έχουν πιάσει είναι πολλά, παρά πολλά! Και κυνηγοί λαγού και γουρουνιού μου το είπαν αλλά και τα παιδιά που είχαν πάει χθες. Τα λόγια τους ηταν ακριβως: στα καναλωματα νόμιζες οτι υπαρχουν δέκα κράχτες από τα κελαηδήματα!!! Ίδιο σκηνικό μου συνέβη και εμένα στις 28/10/20 εκει πίσω. Δεν πέταγε καμιά και τα πυκνα ηταν τίγκα τσιχλοκοτσυφα. Δυστυχώς δεν περπατιεται το μέρος ούτε κατά διάνοια. Να πω τελος οτι το 20 ηταν τα χειρότερα περασματα που έχω ζήσει ποτέ. Χειρότερα ακόμη και από αυτά του 2005. Είχαμε τον Χαρδαλια τότε και πολλοί ίσως δεν είδατε ότι από ένα σημείο και μετά είχε πουλιά και αρκετά. Ο καιρός μας έχει μουτζωσει φέτος δυστυχως αλλά δεν θα πέσουμε και να πεθάνουμε.Παιδια πουλια εχουν μπει, πολλα λιγα εχουν μπει..ο dimdre εχει ξεκινησει τα απογευματινά οποτε το συζηταμε αν εχουν μπει και αμα μπουν....Το προηγουμενο ΣΚ τα τσιν απο τα πιασμενα το πρωι τα οποια δεν τα ειδα ποτε ηταν απειρα...αφου νομιζα οτι θα γινει πολεμος μολις ξημερωσει ..
Οποτε πουλια μπαινουν...
Τωρα οπως καθε χρόνο καποιες περιοχες ακομα δεν το εχουν δει καν...και περσι που η χρονια ηταν μια χαρα εν τελει στα περπατητα τα δικα μου, καποιοι γκρινιαζαν οτι δεν το εχουν δει καν...
Ο καιρος δε βοηθαει σιγουρα, διοτι ειναι τελος Οκτωβρίου και ειμαι με το κοντομανικο στο κοντεινερ στο εργοταξιο, και το ερ κοντισιον αναμμενο!...Ακομα και ετσι ομως το πρωι τα τσιν τα ακους ..Δυστυχως όμως δεν ειναι ακομα καιρος να πει καποιος οτι θα γεμίσει πουλιαστρα στα μπασιματα....
Το πιστεύω.Θα είναι σαν τα αρνιά στα Δερβενοχώρια χωρίς κεφάλι που έτρωγαν οι τωρινοί βιγκαν και εγλυφαν τα δάχτυλα τους με τις αλούπες.Ρε συ λες να είναι καλά αυτά ξεροτηγανισμενα?????
Αυτό το παρκάκι δίπλα στο γηροκομείο είναι από τα καλύτερα καρτέρια της Αθήνας…..σε μισή ώρα ξεμένεις από φυσίγγια!!!
Όπως λένε κάποιοι πάμε στον Έβρο για πράσινα...ε τώρα μπορείτε να το λέτε και εσείς από το παρκάκι της γειτονιάς σας!Αυτό το παρκάκι δίπλα στο γηροκομείο είναι από τα καλύτερα καρτέρια της Αθήνας…..σε μισή ώρα ξεμένεις από φυσίγγια!!!