Η χειρότερη μέρα σήμερα.
11 τσιχλοκότσυφα έχω δει όπου βλέπει το μάτι μου....
11 τσιχλοκότσυφα έχω δει όπου βλέπει το μάτι μου....
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά όλα αυτά που προ ανέφερες με προϋποθέσεις. Τρία βασικά σημεία 1) Καταπολέμηση συστηματική , 2) Ειδικά για τις πέρδικες όλες αυτές απο τα εκτροφεία είναι κότες με όλη την σημασία και δεύτερον να μάθουμε κυνηγετική παιδεία ( ακόμη και εμείς που κοντεύουμε την σαραντάρα χρόνια στα βουνά. Γιατί δεν επιτρέπεται να λες στον άλλον οτι για πρώτη φορά στο νησί πιάσαμε λαγούς και σε δύο κυνηγετικές σαιζόν να γυρίσουμε στα παλιά.Γιάννη για μας εδώ , λέγαμε και με έναν φίλο πριν , η μόνη λύση είναι το ενδημικό , λαγός , πέρδικα....Επειδή είμαστε το νοτιότερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας πρώτοι εισπράττουμε τις επιπτώσεις από την αλλαγή του κλίματος . Και να ' ταν μόνο το θήραμα , εδώ οι ελιές έχουν αρρωστήσει και μια χρονιά που φαινόταν πολλά υποσχόμενη φαίνεται να εξελίσσεται πολύ άσχημα ....
Άμα τραβάς Λάμπρο καλά είναι!6-7-8 στο χέρι είναι μια χαρά παίδες.Μην γκρινιάζετε.
Αντε απο δω ρε κοκκινε τζορντανακια..Άμα τραβάς Λάμπρο καλά είναι!καλημέρα Lemmy!
Πάλι καλά να λες! Ανέβηκα σήμερα μετά από αρκετές μέρες και πήρα δύο μόνο, οι άλλοι δύο της παρέας κουλουράδες...Ελάχιστα πουλιά 4στο χέρι ,2 κοινές 1 κόκκινη 1κυριαρινα και από τις εννιά δρόμο.
Μα αφού είναι λατρεία!! Ευτυχώς έχω κάποια λίγα κουτιά από τοτε που περνάμε κούτες ολόκληρες και αν δω ότι δε δουλεύουν τα καινούργια που παίρνω ( ότι ναναι μάρκες) βάζω δύο φυσέκια στο δίκανο και ως δια μαγείας πέφτουν όλες στα πόδια μου!!!Αντε απο δω ρε κοκκινε τζορντανακια..![]()