Πάλι χάσαμε ρε π..........Γερμάνια-Γαλλία 5-4, με πατέρα!View attachment 39012
Σήμερα γενικά ήταν πολύ λίγες παγκύπριαΠρωινο σημερα μετα περπατητο ενα δεκαρακι χιλιομετρα και μετα απογευματινο
Μια τσιχλα βαρεσα
Μια δεν εριξα επειδη ηταν χαμηλα
Μια φορεσα πεταλα
Μια δεν προλαβα
Και συνολο να ειδα ολες μαζι καμια 15αρια μακρια
Προσπαθω να δω ποιος μου ειπε καλα κυνηγια στην αρχη της σεζον φετος να του πω καλα γαμησια να κανει ενα χρονο να δει μουνι στην π…. του![]()
Γενικώς πολύ λίγα τα πουλιά παντού.Σήμερα γενικά ήταν πολύ λίγες παγκύπρια
4 μέρες με 18άρια να περιμενετε. Μετά τα Φώτα παμε για αλλαγή προς συνθηκες που ευνοούν το κρύο να κατέβει προς τα μερη μας. Το ποσό σοβαρή (χιόνια )θα είναι αυτή η αλλαγή είναι νωρίς να το πουμε.Σήμερα είχε μέχρι κουνούπια στο απογευματινό τι να πω έχει τρελαθεί η φύση.
Αυτη ειναι ομορφια και περνω την ευκαιρια να δωσω την προσωπικη μου εκτίμησή οσο αφορα το σκυλο για απορτ.Στην οικογενεια εχουν τα παιδια μου δυο σκυλια 9χρονια τωρα και ηταν ανασταλτικος παραγων να βαλω και τριτο δικο μου για το σπορτ.Ομως σήμερα με τα οσα μου συνέβησαν στο πρωινο και το απογευματινό τους ανακοινωσα οτι το καλοκαιρι ερχεται και τριτο διοτι δεν εχω σκοπο να παιζω με το νευρικο μου συστημα αλλο.Φετος ιδιαιτερα που εχει χορταριασει παντου μονο σημερα αφησα πισω 6πουλια στις μαυρες το πρωι και 11 στο απογευματινο.Γυρισα το βραδυ με πονοκεφαλο και λυπημενος γιατι ειναι κριμα να βαραμε τα πουλακια το αγαθο του Θεου και να τα αφήνουνε να χανονται ετσι.Αυτα μονο σημερα δεν λεω για τις προηγουμενες μερες.Αποφασισα οτι την επομενη σεζον δεν ανανεωνω αδεια εαν δεν ειναι σκυλος απορτ στο σπιτι.Να εχω την υγεια μου πρωτιστως.Προσωπικος φιλος που ειχε χρονια σκυλι απορτ τον έχασε πριν 1μηνα και προχθες πηγε αμεσως και αγόρασε αλλο λέγοντάς μου οτι δεν το αντεχω φιλε μου το να κανω εγω αυτο που απλα κανει το σκυλακι μου και εχει πιστευω απολυτο δικιο.Η αναφορα μου εχει σκοπο να βαλει σε καποιες σκεψεις τους συναδελφους που μπορει να εχουν μια αλλη αποψη.Τουλαχιστον ας κανουμε μια προσπαθεια πιστευω αξιζει τον κοπο.Χρονια πολλα.....και με υγεια παλικαρια!!!
''Τιμησα''......την πρωτη μερα.....και ευτυχως το ματωσα...Τα πουλια ελαχιστα....3 πουλια μου εδωσαν
ευκαιρια τουφεκιας.....καταφερα και απο τα δυο που εριξα ....κρατησα το ενα!!!!
Δοξα τω θεω.....και το ΕΝΑ καλο ηταν....θα ερθουν και καλυτερες μερες!!!
View attachment 38935View attachment 38939View attachment 38938
...Γυρισα το βραδυ με πονοκεφαλο και λυπημενος γιατι ειναι κριμα να βαραμε τα πουλακια το αγαθο του Θεου και να τα αφήνουνε να χανονται ετσι.
Η αναφορα μου εχει σκοπο να βαλει σε καποιες σκεψεις τους συναδελφους που μπορει να εχουν μια αλλη αποψη.
Θα συμφωνησω μαζι σου και απόδειξη στο πρωινο ψαξιμο μια που μου ειχε πεσει σε πευκαρονια την βρηκα αργότερα και το συνολο απο τα πουπουλα της σημειο που εδειξε οτι καποιο ζωακι ταισε στο χαραμα.Ομως ο δικος μας σκοπος ειναι αλλος αν συμφωνεις και για τον λογο αυτο θα πρεπει να φροντισουμε πιστεύω.Οι δικές μου σκέψεις Παναγιώτη είναι ότι τίποτα δεν χάνεται στη φύση και τίποτα δεν πάει χαμένο.
Πεινασμένα εδαφόβια ζώα που και αυτά μαχονται καθημερινά για επιβίωση θα καταναλώσουν το χαμένο σου κοτσύφι ή θα το δώσουν στα παιδιά τους. Ιδίως σε ένα κρύο και δύσκολο χειμώνα.
Σωστός ο φίλος.Αυτη ειναι ομορφια και περνω την ευκαιρια να δωσω την προσωπικη μου εκτίμησή οσο αφορα το σκυλο για απορτ.Στην οικογενεια εχουν τα παιδια μου δυο σκυλια 9χρονια τωρα και ηταν ανασταλτικος παραγων να βαλω και τριτο δικο μου για το σπορτ.Ομως σήμερα με τα οσα μου συνέβησαν στο πρωινο και το απογευματινό τους ανακοινωσα οτι το καλοκαιρι ερχεται και τριτο διοτι δεν εχω σκοπο να παιζω με το νευρικο μου συστημα αλλο.Φετος ιδιαιτερα που εχει χορταριασει παντου μονο σημερα αφησα πισω 6πουλια στις μαυρες το πρωι και 11 στο απογευματινο.Γυρισα το βραδυ με πονοκεφαλο και λυπημενος γιατι ειναι κριμα να βαραμε τα πουλακια το αγαθο του Θεου και να τα αφήνουνε να χανονται ετσι.Αυτα μονο σημερα δεν λεω για τις προηγουμενες μερες.Αποφασισα οτι την επομενη σεζον δεν ανανεωνω αδεια εαν δεν ειναι σκυλος απορτ στο σπιτι.Να εχω την υγεια μου πρωτιστως.Προσωπικος φιλος που ειχε χρονια σκυλι απορτ τον έχασε πριν 1μηνα και προχθες πηγε αμεσως και αγόρασε αλλο λέγοντάς μου οτι δεν το αντεχω φιλε μου το να κανω εγω αυτο που απλα κανει το σκυλακι μου και εχει πιστευω απολυτο δικιο.Η αναφορα μου εχει σκοπο να βαλει σε καποιες σκεψεις τους συναδελφους που μπορει να εχουν μια αλλη αποψη.Τουλαχιστον ας κανουμε μια προσπαθεια πιστευω αξιζει τον κοπο.
Ναι συμφωνώ ότι το θηρεύουμε για να το καρπωθούμε εμείς, όμως η φύση έχει άλλη γνώμη.Ομως ο δικος μας σκοπος ειναι αλλος αν συμφωνεις και για τον λογο αυτο θα πρεπει να φροντισουμε πιστεύω.
Παρενεργιες της φαηζερ ειναιΤα περίεργα της φύσης.........
Και το πιό περίεργο? Τη συγκεκριμένη τσίχλα την ξεπετούσα πάντα πέρυσι απο συγκεκριμένο πουρνάρι και είχα δεί οτι είχε κάτι περίεργο πάνω της. Να που φέτος ξαναγύρισε στο ίδιο μέρος, στο ίδιο ακριβώς πουρνάρι και παλι.
Μάλλον ειναι μια ένδειξη οτι τα ίδια πουλιά επιστρέφουν στα ίδια μερη κάνοντας τα ίδια δρομολόγια και έχουν τις ίδιες συνήθειες.
View attachment 39029View attachment 39030
Και μέσα στις φτερούγες κυριαρχούσε το άσπρο και το πολύ απαλό κίτρινο(δεν φαίνεται καλά λόγω φωτισμού) ενώ θα έπρεπε να είναι κίτρινο το χρώμα σε αυτό το σημείο.View attachment 39031
View attachment 39032
Βάλθηκα να ξεπαστρέψω όλες τις ασπρουλιάρες μου φαίνεται. Κανένας άλλος δεν χτυπάει τέτοιες μονο έγω εχω τόση τύχη?
Λες να θέλουν να σου πουν ότι θα βγάλεις νωρίς άσπρες τρίχες??Τα περίεργα της φύσης.........
Και το πιό περίεργο? Τη συγκεκριμένη τσίχλα την ξεπετούσα πάντα πέρυσι απο συγκεκριμένο πουρνάρι και είχα δεί οτι είχε κάτι περίεργο πάνω της. Να που φέτος ξαναγύρισε στο ίδιο μέρος, στο ίδιο ακριβώς πουρνάρι και παλι.
Μάλλον ειναι μια ένδειξη οτι τα ίδια πουλιά επιστρέφουν στα ίδια μερη κάνοντας τα ίδια δρομολόγια και έχουν τις ίδιες συνήθειες.
View attachment 39029View attachment 39030
Και μέσα στις φτερούγες κυριαρχούσε το άσπρο και το πολύ απαλό κίτρινο(δεν φαίνεται καλά λόγω φωτισμού) ενώ θα έπρεπε να είναι κίτρινο το χρώμα σε αυτό το σημείο.View attachment 39031
View attachment 39032
Βάλθηκα να ξεπαστρέψω όλες τις ασπρουλιάρες μου φαίνεται. Κανένας άλλος δεν χτυπάει τέτοιες μονο έγω εχω τόση τύχη?