Όχι ρε! Είναι μακριά για αυτους. Σιγά μην βγαίνουν εκτός έδρας για να κλέψουν. Το κάνουν εδώ γύρω γυρω. Μην ξεχνάς ακριβυνε και η βενζινη....Από την Καστέλλα λες;![]()
Ναι, πλακίτσα έκανα.Αυτοί για καμιά πατάτα καλοί είναι...Όχι ρε! Είναι μακριά για αυτους. Σιγά μην βγαίνουν εκτός έδρας για να κλέψουν. Το κάνουν εδώ γύρω γυρω. Μην ξεχνάς ακριβυνε και η βενζινη....
Καλά καθίκια είναι και αυτοι. Έχουν ρημάξει την περιοχή. Μου λείπουν οι πανικοι που τους κάναμε πριν πολλά χρόνια. Καταδρομικες με μηχανάκια και δυναμιτακια και πυρσούς στον μαχαλά στις 3 την νυχτα. Πως δεν είχαμε αρπάξει καμία τουφεκιά από τους συμπαθείς συμπολίτες μας??? Σαν γύφτοι κανανε....Ναι, πλακίτσα έκανα.Αυτοί για καμιά πατάτα καλοί είναι...![]()
4* εγώ 30γρ νο9 και λίγα Δουβρης 32γρ νο9.
Επόμενη φορά θα έχω και οχταρια πάντως. Με Gm3![]()
.........όχι ρε συ...τραβάνε οι ισπανικές στην υγρασία...ποιός λέει πως δεν τραβάνε...;;;εδώ και τέσσερις σεζόν που χρησιμοποιώ ισπανικές μονοβασικες CSB.
Στην υγρασία δεν......
Αυτοι που λένε ότι δεν τραβάει η aquilla...........όχι ρε συ...τραβάνε οι ισπανικές στην υγρασία...ποιός λέει πως δεν τραβάνε...;;;![]()
Πολυ κουκλα η fabarmΜεσογεια σήμερα ελάχιστα πουλιά σε αναλογία με κυνηγούς, ένα μπεκατσινι πετάχτηκε μπροστά μου ξαφνικά αλλά η θωρια του ήταν αντιστροφος ανάλογη με τον όγκο του . Περνώντας από Μανδηλαρά πήρα για δοκιμή ένα cheddite 28gr που ανέφερε φίλος εδώ και επιβεβαιώνω για δυνατά και μακρινά σκότωματα καθώς τα θηράματα ήταν πάνω από 30 μέτρα και είχαν σπασμένα πόδια και φτερά από τα σκαγιαView attachment 35899View attachment 35900View attachment 35902
Έχεις και καλό όπλο όμως!!!Μεσογεια σήμερα ελάχιστα πουλιά σε αναλογία με κυνηγούς, ένα μπεκατσινι πετάχτηκε μπροστά μου ξαφνικά αλλά η θωρια του ήταν αντιστροφος ανάλογη με τον όγκο του . Περνώντας από Μανδηλαρά πήρα για δοκιμή ένα cheddite 28gr που ανέφερε φίλος εδώ και επιβεβαιώνω για δυνατά και μακρινά σκότωματα καθώς τα θηράματα ήταν πάνω από 30 μέτρα και είχαν σπασμένα πόδια και φτερά από τα σκαγιαView attachment 35899View attachment 35900View attachment 35902
Κι γω χρησιμοποίησα τα cheddite 32 γρ. από τον Φρατζέσκο Μανδηλαρά, για πρώτη φορά στα μπασίματα της τσίχλας και είδα ότι είναι καλά φυσίγγια, πέφτανε ξερές. Ίσως ταιριάζει και στο όπλο μας, l4s gray hunter!Έχεις και καλό όπλο όμως!!!
Ωραίο δεμάτι Κωστή...!!Άλλη μια εξόρμηση στα πέριξ των Δερβενοχωρίων
Υγρασία πολύ πουλιά ελάχιστα το ίδιο και οι Συνάδελφοι
Κατά τις 07.30 έκαναν την εμφάνιση τους και τα τρακτέρ
οπότε ήταν λίγες οι ευκαιρίες για τουφεκιά
Μακάρι να ρίξει καμία βροχή γιατί ο τόπος έχει ξεραθεί
Απολογισμός
View attachment 35905