Μεσα θα πεσεις, σημερα το πρωι ακουσα και ειδα 3 τσιχλες, ειναι καλα σημαδια αυτα.Ετσι ετσι ...να δεις που θα πεσο μεσα στης προβλεψεις μου...
Μεσα θα πεσεις, σημερα το πρωι ακουσα και ειδα 3 τσιχλες, ειναι καλα σημαδια αυτα.Ετσι ετσι ...να δεις που θα πεσο μεσα στης προβλεψεις μου...
Στις χιλιάδες, στείλε νέο μήνυμαΟι αποδημιες έχουν αρχισει. Οι βιοακουστικοι σταθμοί την νύχτα στην Κεντρική Ευρώπη τις καταγράφουν πλέον κατά εκατοντάδες τις τσιχλες!!!
https://www.trektellen.nl/Πολύ καλά τα νέα που μας φέρνεις Δημήτρη, στα νύχια είμαι για να βγω έξω. Μια ερώτηση: πού τις βρίσκεις αυτές τις πληροφορίες για τους βιοακουστικούς σταθμούς; Θέλω και εγώ να στήσω αυτί![]()
Σε μερικούς σταθμούς κοντεύουν να περνάνε τοσες....Στις χιλιάδες, στείλε νέο μήνυμα![]()
Μην βιάζεσαι πατρίδα !Επίσης 2 διαφορετικοί συνάδελφοι λαγαδες μου ειπαν ότι είδαν περαστα πουλιά χθες. Όχι τίποτα τρομερο , 3 ο ένας και 5-6 ο αλλος , όπως είναι το φυσιολογικό για την εποχή δηλαδη. Ρε Περικλή λες να στηθουμε την Κυριακή??? Έστω να δούμε λίγες να περνανε!!!!
Και τι έχω να χάσω Χρήστο??? Η λαγοπαρεα δεν Θ βγει την Κυριακή. Οπότε καφεδαρα και αραλικι 2 ώρες στο καρτερι. Θα έχει και ψυχρα! Μια χαρά θα ειναι!Μην βιάζεσαι πατρίδα !
καπ-ου καπ-οιος καπ-οτεΜην βιάζεσαι πατρίδα !
Σε ξαναρωτησα αλλά δεν μου απάντησες, γιατί θέλεις να έχεις την αποκλειστικότηταΣε μερικούς σταθμούς κοντεύουν να περνάνε τοσες....
Δημήτρη Σαββατο να πας και να μας ενημερωσεις να παμε την Κυριακη εμεις αμα ειναιΚαι τι έχω να χάσω Χρήστο??? Η λαγοπαρεα δεν Θ βγει την Κυριακή. Οπότε καφεδαρα και αραλικι 2 ώρες στο καρτερι. Θα έχει και ψυχρα! Μια χαρά θα ειναι!
Σ απαντησε παρα πανω ο χριστιανος!!!Σε ξαναρωτησα αλλά δεν μου απάντησες, γιατί θέλεις να έχεις την αποκλειστικότητα . Σε ποιο σάιτ μπαίνεις για να τα δεις αυτά;
Καλώς,πάω πάσο, αν δεν βγουν καλά θα κάνεις να πας!!!Και τι έχω να χάσω Χρήστο??? Η λαγοπαρεα δεν Θ βγει την Κυριακή. Οπότε καφεδαρα και αραλικι 2 ώρες στο καρτερι. Θα έχει και ψυχρα! Μια χαρά θα ειναι!
Το Σάββατο ρε συ το ένα μάτι κάτω για λαγό και το άλλο πανω για τσιχλα......Δημήτρη Σαββατο να πας και να μας ενημερωσεις να παμε την Κυριακη εμεις αμα ειναι
Σ απαντησε παρα πανω ο χριστιανος!!!
Επειδή είμαι τριτοδεσμιτης,Καλησπέρα και καλή τσιχλοχρονιά. Φανταστικό το σαιτ με τις μεταναστεύσεις. Κόλλησα. Εχει και αρχείο από προηγούμενες χρονιές.
Σε ευχαριστώ πολύΒάλε το map και θα σου εμφανίσει τον χάρτη της Ευρώπης με κόκκινες κουκίδες που δείχνουν τους σταθμούς παρατήρησης. Πάτα πάνω στο μέρος που επιθυμείς και δες αν έχουν καταγράψει song thrush.
Και εγω τριτοδεσμιτης ρε συ!!!! Όπως είπε ο συνονόματος song thrush= τσιχλα. Blackbird=κοτσυφι. Redwing=κοκκινοτσιχλα. Fieldfare=γερακοτσιχλα. Mistle thrush=δεντροτσιχλα. Woodpigeon=φασσα.Επειδή είμαι τριτοδεσμιτης,μπορείς να μου εξηγήσεις τι να πατήσω στο σάιτ για τις τσίχλες;