Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ καλά τα νέα που μας φέρνεις Δημήτρη, στα νύχια είμαι για να βγω έξω. Μια ερώτηση: πού τις βρίσκεις αυτές τις πληροφορίες για τους βιοακουστικούς σταθμούς; Θέλω και εγώ να στήσω αυτί .pray to God.
https://www.trektellen.nl/

Επίσης 2 διαφορετικοί συνάδελφοι λαγαδες μου ειπαν ότι είδαν περαστα πουλιά χθες. Όχι τίποτα τρομερο , 3 ο ένας και 5-6 ο αλλος , όπως είναι το φυσιολογικό για την εποχή δηλαδη. Ρε Περικλή λες να στηθουμε την Κυριακή??? Έστω να δούμε λίγες να περνανε!!!!

Επίσης 2 διαφορετικοί συνάδελφοι λαγαδες μου ειπαν ότι είδαν περαστα πουλιά χθες. Όχι τίποτα τρομερο , 3 ο ένας και 5-6 ο αλλος , όπως είναι το φυσιολογικό για την εποχή δηλαδη. Ρε Περικλή λες να στηθουμε την Κυριακή??? Έστω να δούμε λίγες να περνανε!!!!
Μην βιάζεσαι πατρίδα !

Και τι έχω να χάσω Χρήστο??? Η λαγοπαρεα δεν Θ βγει την Κυριακή. Οπότε καφεδαρα και αραλικι 2 ώρες στο καρτερι. Θα έχει και ψυχρα! Μια χαρά θα ειναι!
Δημήτρη Σαββατο να πας και να μας ενημερωσεις να παμε την Κυριακη εμεις αμα ειναι.very funny.
Σε ξαναρωτησα αλλά δεν μου απάντησες, γιατί θέλεις να έχεις την αποκλειστικότητα . Σε ποιο σάιτ μπαίνεις για να τα δεις αυτά;
Σ απαντησε παρα πανω ο χριστιανος!!!

Και τι έχω να χάσω Χρήστο??? Η λαγοπαρεα δεν Θ βγει την Κυριακή. Οπότε καφεδαρα και αραλικι 2 ώρες στο καρτερι. Θα έχει και ψυχρα! Μια χαρά θα ειναι!
Καλώς,πάω πάσο, αν δεν βγουν καλά θα κάνεις να πας!!!

Καλησπέρα και καλή τσιχλοχρονιά. Φανταστικό το σαιτ με τις μεταναστεύσεις. Κόλλησα. Εχει και αρχείο από προηγούμενες χρονιές.
Επειδή είμαι τριτοδεσμιτης,o_O μπορείς να μου εξηγήσεις τι να πατήσω στο σάιτ για τις τσίχλες;

Παίδες, εκ του μεθεπομένου Σαββατοκύριακου θα αρχινίσω εγώ τα πρωινά μου καρτέρια (τόσον διά καμίαν πρώιμην, περασματιάρικην φασσούλαν, όσον και διά τις πρώτες κίχλες ταύτης της θηρευτικής περιόδου)...
Και τούτον, διότι κρίνω εγώ προσωπικώς, πως είναι αρκετά νωρίς ακόμη διά οιαδήποτε τσιχλοκάρπωσιν (αξιόλογην τουλάχιστον)...
Ωστόσον, καμίαν σποραδικήν, απλήν θέασιν ενδέχεται να λάβει χώρα εις τις αμέσως επόμενες ημέρας (προσεχώς), αλλά κυρίως εις τα βόρεια της επικρατείας μας...
Βεβαίως, με κάμποσιν δόσην τύχης, ταύτη η απλή θέασις, δύναται να μετατραπεί εις μίαν ελαχίστην κάρπωσιν (πλην ωραιοτάτην)...
Διά αξιόλογες καρπώσεις με τα πρώτα "μπουκετάκια", θαρρώ πως είναι νωρίς ακόμη...
Αγαπητοί μου κύριοι συνάδελφοι, δείξατε λίγην υπομονήν ακόμη...
"Εφάγαμεν ολόκληρον τον όνον (εις την αναμονήν από επέρυσι τον Δεκέμβριον ευρισκόμεθα), εις την ουρίτσαν του θα κωλώσομεν τώρα"...; ;)

Last edited:
Βάλε το map και θα σου εμφανίσει τον χάρτη της Ευρώπης με κόκκινες κουκίδες που δείχνουν τους σταθμούς παρατήρησης. Πάτα πάνω στο μέρος που επιθυμείς και δες αν έχουν καταγράψει song thrush.
Σε ευχαριστώ πολύ

Επειδή είμαι τριτοδεσμιτης,o_O μπορείς να μου εξηγήσεις τι να πατήσω στο σάιτ για τις τσίχλες;
Και εγω τριτοδεσμιτης ρε συ!!!! Όπως είπε ο συνονόματος song thrush= τσιχλα. Blackbird=κοτσυφι. Redwing=κοκκινοτσιχλα. Fieldfare=γερακοτσιχλα. Mistle thrush=δεντροτσιχλα. Woodpigeon=φασσα.
Καλό καψιμο.....

Status
Not open for further replies.
Back