Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όλες με 4 άστρα κ φυσίγγια κάτι Δορκάς εξπορτ 32 γρ ν8 15ετιας που έτυχε κ έπεσαν στα χέρια μου από ένα μαγαζί που έκλεισε...

Και τα έριξες ρε αθεόφοβε?  .yel.
Είχαν ληξει κ δεν είδα ωραίες τουφεκιές... .yelling.
Από ότι βλέπω είναι από τα τελευταία πρασινα ημιδιαφανες κ οχι απο τα πρωτα τα λαχανι που απο εκεί ξεκίνησε η πολυ καλη φημη τους...

Last edited:
Και τα έριξες ρε αθεόφοβε?  .yel.
Είχαν ληξει κ δεν είδα ωραίες τουφεκιές... .yelling.
Από ότι βλέπω είναι από τα τελευταία πρασινα ημιδιαφανες κ οχι απο τα πρωτα τα λαχανι που απο εκεί ξεκίνησε η πολυ καλη φημη τους...
Πήρα μεγάλη ποσότητα φίλε για να τα ρίξω όχι για συλλογή... Ήταν καλή η προσφορά στην τιμή...
Είναι μερικά πιο παλιά με το rottweil κάλυκα κ τα τελευταία που κυκλοφόρησαν με τον cheditte...

Πήρα μεγάλη ποσότητα φίλε για να τα ρίξω όχι για συλλογή...
Το ξερω κ πολυ καλα έκανες...
Είναι μερικά πιο παλιά με το rottweil κάλυκα κ τα τελευταία που κυκλοφόρησαν με τον cheditte...
Δεν τα έχω πετυχει με rottweil καλυκα!
Dorkas Greece τα πρωτα, και cheditte τα μετέπειτα....

Αρι αυτό το φυσίγγι είναι το μεγάλο μου απωθημένο, το έβλεπα μικρός στα περιοδικά, αλλά όταν άρχισα να πιάνω όπλο δεν υπήρχε ήδη στην αγορά. Αξίζει να κρατήσεις κάποια λιγοστά για ενθύμιο και τα άλλα ριξ'τα όπως λες να τα ευχαριστηθεις.
Αν δε σου κάνει κόπο σφαξε ένα να δούμε στήσιμο.

Αν θες κανένα κουτί από αυτά για τη συλλογή σου στείλε μου διεύθυνση....

Ευχαριστώ φιλε..
Τώρα που τον είδα θυμήθηκα ότι δεν τον έχω δει σίγουρα στα export αλλά παλια στα hit 8 σε μια παρτιδα που είχε γεμισει στο ίδιο χρώμα καλυκα...

Αρι αυτό το φυσίγγι είναι το μεγάλο μου απωθημένο, το έβλεπα μικρός στα περιοδικά, αλλά όταν άρχισα να πιάνω όπλο δεν υπήρχε ήδη στην αγορά. Αξίζει να κρατήσεις κάποια λιγοστά για ενθύμιο και τα άλλα ριξ'τα όπως λες να τα ευχαριστηθεις.
Αν δε σου κάνει κόπο σφαξε ένα να δούμε στήσιμο.
Τα περισσότερα είναι με cheditte κάλυκα κ είναι από τα τελευταία...κ ομολογώ ότι πηγαίνουν κ πολύ καλύτερα στο κυνήγι... Υπάρχουν όμως κ λίγα κουτάκια με rotweill κάλυκα όπως στη φωτογραφία... Η συνταγή τους είναι csb1 616-1,6-32-giovani22-57,8...
Εγώ δεν έχω τρέλα με τη συλλογή, αν θέλεις μπορώ να σου δώσω...

Τα περισσότερα είναι με cheditte κάλυκα κ είναι από τα τελευταία...κ ομολογώ ότι πηγαίνουν κ πολύ καλύτερα στο κυνήγι... Υπάρχουν όμως κ λίγα κουτάκια με rotweill κάλυκα όπως στη φωτογραφία... Η συνταγή τους είναι csb1 616-1,6-32-giovani22-57,8...
Εγώ δεν έχω τρέλα με τη συλλογή, αν θέλεις μπορώ να σου δώσω...
Ευχαριστω πολυ Αρι, φανταζομαι οτι η csb1 της εποχης εκεινης ειναι διαφορετικη απ' τη σημερινη!
Ευχαριστω και για την προσφορα, το κομματι της συλλογης δεν "το 'χω", καποια λιγα κομματια εχω ανευ (θεωρω) ιδιαιτερης συλλεκτικης αξιας απ τον πατερα μου, πιστευω στη συλλογη του Τασου θα επιαναν καλυτερα τοπο ;) ευχαριστω πολυ και που το σκεφτηκες!

Φετος περημενο πολυ δυνατη χρονια...καθε 4/5 χρονια η κυχλα κανη πολυ μεγαλα περασματα εδω στην ..,Ν.ΚΟΥΒΑ
Μην το γρουσουζευεις Λιακο μου! Βλέποντας και κανοντας! Άμα κάνει περάσματα μεγάλα θα βγαίνουν και θα λένε ότι ειναι επειδή δεν τις κυνηγησαμε περσι! Ο καιρός φιλε κάνει κουμαντο. Και όχι ο καιρος που έχουμε εδώ αλλά από πανω μας. Ας κάνει τίποτα πρώιμα κρύα βορειοανατολικοτερα μας και όλα θα πανε καλα. Αν έχει καλοκαίρι μέχρι τα Χριστούγεννα μεχρι τον αρκτικο κυκλο παλι άστα να πάνε. Αν μας αφήσουν βέβαια να πάμε!

Μην το γρουσουζευεις Λιακο μου! Βλέποντας και κανοντας! Άμα κάνει περάσματα μεγάλα θα βγαίνουν και θα λένε ότι ειναι επειδή δεν τις κυνηγησαμε περσι! Ο καιρός φιλε κάνει κουμαντο. Και όχι ο καιρος που έχουμε εδώ αλλά από πανω μας. Ας κάνει τίποτα πρώιμα κρύα βορειοανατολικοτερα μας και όλα θα πανε καλα. Αν έχει καλοκαίρι μέχρι τα Χριστούγεννα μεχρι τον αρκτικο κυκλο παλι άστα να πάνε. Αν μας αφήσουν βέβαια να πάμε!
Το ειδα στον καφε θα βγει σιγουρα η προβλεψη...ο λουμιδης δεν κανη λαθος .cofee.

Φετος περημενο πολυ δυνατη χρονια...καθε 4/5 χρονια η κυχλα κανη πολυ μεγαλα περασματα εδω στην ..,Ν.ΚΟΥΒΑ
Και εγώ αυτό ακριβώς σκέφτομαι.
Πιστεύω και ελπίζω η χρονιά που ερχεται να είναι πολύ καλή για τη τσίχλα.

Status
Not open for further replies.
Back