Με τον καιρό πάμε και όχι με τις ημερομηνίες....Πια πεμπτη παρασκευη φιλε μου;πεταξε το πουλακι,λες να περιμενουμε μεχρι τα χριστουγεννα για περασματα;
Με τον καιρό πάμε και όχι με τις ημερομηνίες....Πια πεμπτη παρασκευη φιλε μου;πεταξε το πουλακι,λες να περιμενουμε μεχρι τα χριστουγεννα για περασματα;
Δεν τα έχει πρεσάρει ο καιρός πάντως και ταξιδεύουν χαλαρά και πολύ ψηλά, τόσο που δεν τα βλέπεις ,βοηθάει και η φεγγαράδα το βράδυ!!Χθες βράδυ στις 23:30 ξανά άκουσα τσίχλα από αέρος...τα πουλιά περνάνε νύχτα κ ίσως με τα χιόνια τα βρούμε μπροστά μας το
Δεκέμβρη-Γενάρη στα χαμηλά...
λιγα ειναι τα πουλια σπυρο!ουτε περπατητο δεν σου παει η καρδια να κανεις.ΒΑ Αττική μετά από πολλές μέρες στα πρωινά καρτερία 0 μπασιμο.Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι έχει αρκετά πουλιά πιασμένα για την εποχή.Τωρα να μπήκαν όλα αυτά τα πουλιά βράδυ και να μην τα είδαμε στα πρωινά καρτερία δεν ξέρω.Παντως τα απογευματινά πιστεύω ότι από δω και πέρα θα αρχίσουν σιγά σιγά να βγάζουν πουλιά.
απο κατω στα περιξ ακουσες τουφεκιες ?εγινε τιποτα?Εφραψα πιο πριν για ευβοια στα ελλατα!
Mε πηρε τηλ σημερα στις 6:30 το ξημερωμα ενας φιλος κ μου λεει χτες βραδυ που βγηκα εξω ακουγα πολλες τσιχλες ..Χθες βράδυ στις 23:30 ξανά άκουσα τσίχλα από αέρος...τα πουλιά περνάνε νύχτα κ ίσως με τα χιόνια τα βρούμε μπροστά μας το
Δεκέμβρη-Γενάρη στα χαμηλά...