Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
απο τα χειροτερα μπασιματα που θυμαμαι εγω ever στην ηπειρο ,μιλαμε αμα δεν το ζησης δεν το πιστευεις ειδικα στα μερη μου στην αρτα.για μενα τα μπασιματα τελος εμφανιστηκαν και κατι κοτσυφια την παρασκευη που δεν ειχε κανενα και τελος ,μακαρι να μην βγω αληθινος αλλα δεν νομιζω ,καλα χιονια τωρα μονο τοτε αμα δουμε κανα πουλι ,μεχρι τοτε υπομονη.

Χθες βράδυ στις 23:30 ξανά άκουσα τσίχλα από αέρος...τα πουλιά περνάνε νύχτα κ ίσως με τα χιόνια τα βρούμε μπροστά μας το
Δεκέμβρη-Γενάρη στα χαμηλά...
Δεν τα έχει πρεσάρει ο καιρός πάντως και ταξιδεύουν χαλαρά και πολύ ψηλά, τόσο που δεν τα βλέπεις ,βοηθάει και η φεγγαράδα το βράδυ!!

Καλημέρα από Χανιά καλύτερο μπάσιμο από χθες, τα πουλιά πάρα πολύ ψηλά δύσκολα ξεκραμαγες κανένα, όχι πολλά πράγματα είδα λιγα σμαρακια, Πάντως μου θύμισε αρχή μπασιματων,απολογισμός 6 φυσεκια & 1 χαμένη

Λεμε οτι δεν μπαινουν πουλια...οκ...
Και πως γινεται να πηγαινεις απογευμα σε ενα μερος παραλιακό μια μέρα πχ Δευτερα να μην ακους τσικ, να πηγαίνεις Τριτη πρωί να μην ακους τσικ ξανα στο μπασιμο, και Τριτη απογευμα να βαρας 5 πουλια απογευματινό καρτερι της ιδιας περιοχης?
Απλα πλεον δεν μπαινει μπασιμο οπως παλια, τα πουλια δεν πιέζονται και σταματουν και ξαναξεκινουν....
Σαββατο Χιο ειδαν πουλια και Ευβοια στο μπασιμο δεν ειδαμε ουτε Παρασκευη, ουτε Σαββατο, ουτε Κυριακη..
Τι εγινε δηλαδη μπηκαν Ελλαδα και γυρισαν Τουρκια ή εξαφανιστηκαν?

ΒΑ Αττική μετά από πολλές μέρες στα πρωινά καρτερία 0 μπασιμο.Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι έχει αρκετά πουλιά πιασμένα για την εποχή.Τωρα να μπήκαν όλα αυτά τα πουλιά βράδυ και να μην τα είδαμε στα πρωινά καρτερία δεν ξέρω.Παντως τα απογευματινά πιστεύω ότι από δω και πέρα θα αρχίσουν σιγά σιγά να βγάζουν πουλιά.

ΒΑ Αττική μετά από πολλές μέρες στα πρωινά καρτερία 0 μπασιμο.Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι έχει αρκετά πουλιά πιασμένα για την εποχή.Τωρα να μπήκαν όλα αυτά τα πουλιά βράδυ και να μην τα είδαμε στα πρωινά καρτερία δεν ξέρω.Παντως τα απογευματινά πιστεύω ότι από δω και πέρα θα αρχίσουν σιγά σιγά να βγάζουν πουλιά.
λιγα ειναι τα πουλια σπυρο!ουτε περπατητο δεν σου παει η καρδια να κανεις.

Χθες βράδυ στις 23:30 ξανά άκουσα τσίχλα από αέρος...τα πουλιά περνάνε νύχτα κ ίσως με τα χιόνια τα βρούμε μπροστά μας το
Δεκέμβρη-Γενάρη στα χαμηλά...
Mε πηρε τηλ σημερα στις 6:30 το ξημερωμα ενας φιλος κ μου λεει χτες βραδυ που βγηκα εξω ακουγα πολλες τσιχλες ..
το αποτελεσμα ηταν να δω καμμια δεκαρια πουλια κ αυτος αλλα τοσα κ να βαρεσει μια..
κοτσυφια κανενα..
Αναθεμαμε κ αν καταλαβενω τι γινεται φετος..

Status
Not open for further replies.
Back