Μπράβο πατρίδα!!!Επιτέλους με τα χιόνια κάτι άλλαξε,25 πουλιά στο χέρι.( Καρτέρι,ν.φθιωτιδας.)
Special!!!!Αργολίδα περπατητό 3 τουφέκια, ο αυτιάς μπόνους!
View attachment 8051
Σχεδόν όριο σήμερα ...άντε καιρος ήταν.. με τον αδελφό Στάθη.. Ν Φθιώτιδας...View attachment 8054
Γεια σου Παυλαρα!!!Φιλαράκια μου καλά !
Άργησες φύγε τροχάδην...χαχαχΜε ψησατε με τις φωτο,βγαινω για απογευματινο καρτερακι αμεσα...χαχαχαχα
Μαντρα θα παω φιλαρακι 25 λεπτα ειναιΆργησες φύγε τροχάδην...χαχαχ
Εγω ειμαι 5' απ την Μαντρα και βαριεμαιΜαντρα θα παω φιλαρακι 25 λεπτα ειναι
Κ γω βαριομουν μεχρι που ειδα τις φωτο των φιλων,θα παρω το μπενελακι κ παω να κατσω στο βουνοΕγω ειμαι 5' απ την Μαντρα και βαριεμαι
Αν Μαντρα εννοεις μετα το θριασιο στο δρομο προς δερβενοχωρια , αριστερα στην καντινα κανα χιλιομετρο πιο πανω, ειχε χθες 15 τουφεκια κ πεσανε 10 τουφεκιες. Παντως για να ειχε τοσο κοσμο καποια μερα θα ειχαν κανει πουλια...ειδομεν!Κ γω βαριομουν μεχρι που ειδα τις φωτο των φιλων,θα παρω το μπενελακι κ παω να κατσω στο βουνο
Πιο χαμηλα απο εκει που λες παω,περσυ γεναρη φλεβαρη κατω απο 6-7 πουλια δεν επεφτα απογευματινο.Απ το να κανεις χιλοομετρα για να παρεις 10-15 καλα ειναι διπλα στο σπιτι μαςΑν Μαντρα εννοεις μετα το θριασιο στο δρομο προς δερβενοχωρια , αριστερα στην καντινα κανα χιλιομετρο πιο πανω, ειχε χθες 15 τουφεκια κ πεσανε 10 τουφεκιες. Παντως για να ειχε τοσο κοσμο καποια μερα θα ειχαν κανει πουλια...ειδομεν!
Εχει ακομα χιονακι στις Θεσπιες...βασικα παγος εχει γινει οχι χιονι!Πηγε κανεις Μεγαρα? Προς θεσπιες εχει χιονι?
Πέρασες από κανα Μαυρομματι; Έχει χιονι;Εχει ακομα χιονακι στις Θεσπιες...βασικα παγος εχει γινει οχι χιονι!