Μαύρα χάλια σήμερα δεν πέταγε ούτε σπίνος![]()
![]()
Από το καλό στο καλύτερο πάμε!!
Περιοχή που πήγες??
Σε μεσημεριανό κυνήγι μπεκατσας σήμερα Αρκαδία εμφανίστηκαν πολλά κοτσιφια ...Στο ίδιο ακριβώς μέρος το Σάββατο δεν υπήρχε κανένα ...
Καλή χρονιά σε όλους. Ρε παιδιά κανεις δεν πάει πια αταλαντη μοδι μωλο λιβανατες τι γινεται εκει δεν έχει τιποτα από περιέργεια ρωταω γιατι φετος αδεια yokΕπιστροφη απο Άργος και ένα μικρό πέρασμα απο Χιλιομόδι ..... 5 τσιχλες όλες κι όλες , στο μέρος που πριν τα Χριστούγεννα είδαμε αρκετές τσιχλες και κοτσύφια σήμερα πολύ λίγα.
Σωστός και εγώ πηγαίνω αλλά όχι τώρα μόλις κλείσει το υδροβιο όπως και πολλοί άλλοιΣε εμας εδω επαρχεία ( Καβαλα) , δεν τα κυνηγανε πολυ....τα εχουν σαν δευτερο/τριτο κυνηγι....δεν εχει σε ολα τα μερη πουλιά, αλλα εαν ξερεις καποια μερη, εχει αρκετα...
Βενιζα ήμουν φίλε μου.Εσυ απογευματινο εκανες Πευκενεα, η πηγες προς Βενιζα?
Αταλάντη και Λιβανάτες λίγα έως πολύ λίγα από 20 Νοεμβρίου έως και πριν 4 μέρες !!!Καλή χρονιά σε όλους. Ρε παιδιά κανεις δεν πάει πια αταλαντη μοδι μωλο λιβανατες τι γινεται εκει δεν έχει τιποτα από περιέργεια ρωταω γιατι φετος αδεια yok
Η Αταλάντη είναι καθαρή από χιονια;Αταλάντη και Λιβανάτες λίγα έως πολύ λίγα από 20 Νοεμβρίου έως και πριν 4 μέρες !!!
Ωραιο φυσιγγι αυτο με του ρουμελιωτη φιλεView attachment 8043
Προετοιμασία για το κλασικό μαραθώνιο σήμεραμε διαλείμματα για σπριντακια
13 χιλιόμετρα έγραψε το κοντέρ σε 3 ώρες. Ο καιρός δε συμπαθεί τις ισπανικές πυρίτιδες ιδιαίτερα. Ένα φυσίγγι στα 32γρ νο9 με μια μπαρούτη όπως η Gm3 είναι ιδανικό. Πρώτο του 2020 και τελευταίο των διακοπών. Τώρα Φλεβάρη;;; Δεν ξέρω αν προλάβω, αλλιώς και του χρόνου να μαστε καλά!!!
για περπατητο στο Διστομο , ενα τεταρτο πριν την Αραχωβα , για απογευματινο δυο τρεις στροφες μετα τους Δελφους (και πριν) κατεβαινοντας για Αμφισσα, ολοι εκει παραταγμενοι θα ειναιΑπό αύριο έως Δευτέρα θα βρίσκομαι Αράχωβα οικογενειακώς. Να το πάρω το ντουφέκι ή να ησυχάσω? Καμιά ιδέα για το πού να κυνηγήσω εκεί κοντά?
Μπραβο παιχτη μου!Την Πέμπτη είχε αρκετό ενδιαφέρον με τις γαϊδουρότσιχλες!
Το πρωί όλα ήταν παγωμένα!Καλό σημάδι για την εξέλιξη της ημέρας.
Πήρα τον καφέ μου, την Fabarm, έβαλα επάνω και το TM το Brain και ξεκίνησα.
Οι τσίχλες έπαιζαν σε ένα μεγάλο ρέμα με μεσέδες και τσιμπολογούσαν το γκί.
Με αρκετή υπομονή έκανα ένα ωραίο κρεμαστάρι με έξι μεγάλες και μια κόκκινη!Είχα και δύο χαμένες στα πυκνά.
Κατά την διάρκεια του κυνηγίου μου είδα και ένα ζαρκάδι το οποίο πέρασε κυριολεκτικά στα πέντε μέτρα από εμένα!
![]()
Λατρεμενος συνδυασμος!Την Πέμπτη είχε αρκετό ενδιαφέρον με τις γαϊδουρότσιχλες!
Το πρωί όλα ήταν παγωμένα!Καλό σημάδι για την εξέλιξη της ημέρας.
Πήρα τον καφέ μου, την Fabarm, έβαλα επάνω και το TM το Brain και ξεκίνησα.
Οι τσίχλες έπαιζαν σε ένα μεγάλο ρέμα με μεσέδες και τσιμπολογούσαν το γκί.
Με αρκετή υπομονή έκανα ένα ωραίο κρεμαστάρι με έξι μεγάλες και μια κόκκινη!Είχα και δύο χαμένες στα πυκνά.
Κατά την διάρκεια του κυνηγίου μου είδα και ένα ζαρκάδι το οποίο πέρασε κυριολεκτικά στα πέντε μέτρα από εμένα!
![]()