Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από το καλό στο καλύτερο πάμε!!

Περιοχή που πήγες??

Εύβοια φίλε μου είδαμε 20 πουλιά και για να βγουν έπρεπε να μπούμε μέσα στα βάτα
6 τουφέκισα 3 πήρα
Μάλλον ο χιονιάς τα έσπρωξε ψηλά η δεν ξέρω που
Πρώτη φόλα φέτος

Σε μεσημεριανό κυνήγι μπεκατσας σήμερα Αρκαδία εμφανίστηκαν πολλά κοτσιφια ...Στο ίδιο ακριβώς μέρος το Σάββατο δεν υπήρχε κανένα ...
Επιστροφη απο Άργος και ένα μικρό πέρασμα απο Χιλιομόδι ..... 5 τσιχλες όλες κι όλες , στο μέρος που πριν τα Χριστούγεννα είδαμε αρκετές τσιχλες και κοτσύφια σήμερα πολύ λίγα.
Καλή χρονιά σε όλους. Ρε παιδιά κανεις δεν πάει πια αταλαντη μοδι μωλο λιβανατες τι γινεται εκει δεν έχει τιποτα από περιέργεια ρωταω γιατι φετος αδεια yok

Σε εμας εδω επαρχεία ( Καβαλα) , δεν τα κυνηγανε πολυ....τα εχουν σαν δευτερο/τριτο κυνηγι....δεν εχει σε ολα τα μερη πουλιά, αλλα εαν ξερεις καποια μερη, εχει αρκετα...
Σωστός και εγώ πηγαίνω αλλά όχι τώρα μόλις κλείσει το υδροβιο όπως και πολλοί άλλοι
Όσο για την περιοχή είναι μια συγκεκριμένη που έχει αρκετά πουλιά εκεί πάω κάθε χρόνο....

Καλή χρονιά σε όλους. Ρε παιδιά κανεις δεν πάει πια αταλαντη μοδι μωλο λιβανατες τι γινεται εκει δεν έχει τιποτα από περιέργεια ρωταω γιατι φετος αδεια yok
Αταλάντη και Λιβανάτες λίγα έως πολύ λίγα από 20 Νοεμβρίου έως και πριν 4 μέρες !!!

IMG_20200103_180812.jpg
Προετοιμασία για το κλασικό μαραθώνιο σήμερα .yel. με διαλείμματα για σπριντακια.sarcastic. 13 χιλιόμετρα έγραψε το κοντέρ σε 3 ώρες. Ο καιρός δε συμπαθεί τις ισπανικές πυρίτιδες ιδιαίτερα. Ένα φυσίγγι στα 32γρ νο9 με μια μπαρούτη όπως η Gm3 είναι ιδανικό. Πρώτο του 2020 και τελευταίο των διακοπών. Τώρα Φλεβάρη;;; Δεν ξέρω αν προλάβω, αλλιώς και του χρόνου να μαστε καλά!!!

Την Πέμπτη είχε αρκετό ενδιαφέρον με τις γαϊδουρότσιχλες!
Το πρωί όλα ήταν παγωμένα!Καλό σημάδι για την εξέλιξη της ημέρας.
Πήρα τον καφέ μου, την Fabarm, έβαλα επάνω και το TM το Brain και ξεκίνησα.
Οι τσίχλες έπαιζαν σε ένα μεγάλο ρέμα με μεσέδες και τσιμπολογούσαν το γκί.
Με αρκετή υπομονή έκανα ένα ωραίο κρεμαστάρι με έξι μεγάλες και μια κόκκινη!Είχα και δύο χαμένες στα πυκνά.
Κατά την διάρκεια του κυνηγίου μου είδα και ένα ζαρκάδι το οποίο πέρασε κυριολεκτικά στα πέντε μέτρα από εμένα!

View attachment 8043
Προετοιμασία για το κλασικό μαραθώνιο σήμερα .yel. με διαλείμματα για σπριντακια.sarcastic. 13 χιλιόμετρα έγραψε το κοντέρ σε 3 ώρες. Ο καιρός δε συμπαθεί τις ισπανικές πυρίτιδες ιδιαίτερα. Ένα φυσίγγι στα 32γρ νο9 με μια μπαρούτη όπως η Gm3 είναι ιδανικό. Πρώτο του 2020 και τελευταίο των διακοπών. Τώρα Φλεβάρη;;; Δεν ξέρω αν προλάβω, αλλιώς και του χρόνου να μαστε καλά!!!
Ωραιο φυσιγγι αυτο με του ρουμελιωτη φιλε

Από αύριο έως Δευτέρα θα βρίσκομαι Αράχωβα οικογενειακώς. Να το πάρω το ντουφέκι ή να ησυχάσω? Καμιά ιδέα για το πού να κυνηγήσω εκεί κοντά?
για περπατητο στο Διστομο , ενα τεταρτο πριν την Αραχωβα , για απογευματινο δυο τρεις στροφες μετα τους Δελφους (και πριν) κατεβαινοντας για Αμφισσα, ολοι εκει παραταγμενοι θα ειναι

Πήρα τον καφέ μου, την Fabarm, έβαλα επάνω και το TM το Brain και ξεκίνησα.
Με αρκετή υπομονή έκανα ένα ωραίο κρεμαστάρι με έξι μεγάλες και μια κόκκινη!Είχα και δύο χαμένες στα πυκνά.
Κατά την διάρκεια του κυνηγίου μου είδα και ένα ζαρκάδι το οποίο πέρασε κυριολεκτικά στα πέντε μέτρα από εμένα!

Μπραβο παιχτη μου!

Σημερινό (3/1) απογευματινό καρτεράκι (χτες και προχτές δεν είχε κυνήγι, εξαιτίας θυελλωδών βοριάδων), τα ίδια ακριβώς με την προηγούμενη βολά, δηλ. την παραμονή Πρωτοχρονιάς...
Αρκετά τσιχλάκια, αλλά διάσπαρτα και αραιά μεταξύ τους κατά τη διέλευσή τους, από νωρίς σχετικά (πριν τις 16:00) και έως τη δύση του ηλίου. Κατόπιν, "έκοψαν μαχαίρι" (παραδόξως αυτό, διότι συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, δηλ. πυκνώνουν κατά το σούρουπο) και το τελευταίο επιτρεπόμενο ημίωρο πέρασαν ελάχιστες, σαν "φαντομάδες"...! Οπότε ό,τι έκανα, το έκανα από τις 15:50 έως και τις 17:15 περίπου...

Έτσι λοιπόν, 10 πουλάκια κατέρριψα τελικά: 1 κιτρινομύτη και 9 κοινές. Πολύ ωραία ήτανε...!

Last edited:
Πήρα τον καφέ μου, την Fabarm, έβαλα επάνω και το TM το Brain και ξεκίνησα
.

Λατρεμενος συνδυασμος!
Μπραβο Γιωργο!
Ποτε θα κανουμε παρεα ενα καρτερι ρε φιλε..
Δε θα χρειαστει και καθαρισμα επειτα το fabarm .yel. .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back