Και ήμουν έτοιμος να ζητήσω σαφείς οδηγίες για την διαχείριση της γκρίνιας! Είπα και γω!δεν το διατύπωσα σωστά,,,μέχρι τις 9.30 που έφυγα

Και ήμουν έτοιμος να ζητήσω σαφείς οδηγίες για την διαχείριση της γκρίνιας! Είπα και γω!δεν το διατύπωσα σωστά,,,μέχρι τις 9.30 που έφυγα
Βγες κ περίμενε....Δν έχεις κάτι να χάσεις.....Το φεγγάρι φωτίζει καλά πάντος κ το βοριαδάκι που έχει βοηθά κ για τσίχλες κ κανένα αγριοπεριστεράκι....Τι προβλέπεται ρε παλικάρια αύριο θα έχει κανα περασμα από τσίχλες?
Τίποτα ακόμη.Προς Σέσι, Γραμματικό και γύρω περιοχή δεν βγήκε κάποιος ;
Πέμπτη Παρασκευή μπήκαν ελάχιστα πουλιά Σάββατο τίποτα.Απο την άλλη εβδομάδα πιστεύω θα γίνει κάνα καλό.Τελικα ειχε μπασιμο ή οχι Αττικη?
Ακουω πολλα και δεν συναδουν το ενα απο το αλλο
παρών octavia λευκο,,,μη μου πείς ότι σε τρόμαξα ; δεν μπορούσα όμως να ακολουθήσω τον ρυθμό σορρυ![]()
Μπλε ανοιχτό...
Εγώ τους πέρασα στην ευθεία στα αδέσποτα πριν το φρούριο. Στην ομίχλη βρήκα το δεύτερο κομβόι που το πέρασα στις ευθειουλες μετα την πορτοκαλί "αγελαδα" Τιτάν.
Μετά ακολουθούσε ένα Nissan sunny το λεγόμενο Βολιώτικο
και μετά εγώ με το Corsa
Πουλάκι μου εσύ ήσουν ?![]()
Εγώ σε πέτυχα πριν το φυλάκιο
σε είδα από πίσω που προσπερναγες στις στροφές
Έπρεπε να σε πάω προφυλακτήρα είχα βάλει και 100αρα και είχε αγριεψει ο Σόιμπλε![]()
Like για το μυδραλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα Αρχοντες
Πρώτη εξόρμηση πέριξ των Δερβενοχωρίων για καθαρό αέρα και καμία συνάντηση με τις πιτσιλωτες
Το πρωί στο ανέβασμα από την Χασιά γινόταν πανικός πήγαινε η προσπέραση σύννεφο![]()
![]()
Πολύς κόσμος μέχρι τα Σκούρτα έπεσαν και κάποιες τουφεκιές αλλά από πουλιά ελάχιστα ως μετρημένα στα δάχτυλα
Έπιασα ένα ύψωμα αναμένοντας την εμφάνιση τους
Μέχρι τις 10.00 να πέρασαν γύρω στα 20-30 πουλιά σε απαγορευτικά ύψη
Τελικά η πρώτη βγήκε από τον αμπελώνα και η δεύτερη ξεκλαρωσε από τα πευκα και έτσι με ακολούθησαν
Οι καρακάξες διπλασιάστηκαν από πέρυσι και θα πρέπει να αναλάβω δράση
πρέπει να ήταν ομάδα άνω των 50 πουλιών![]()
Σταυρό από τις 07.15 μέχρι τις 10.00 το πολύ να είδα 30 πουλιά και αυτά πέρναγαν μεσουρανα ποιο πολύ το τσιν που άκουγες και ανατριχιαζεςΤελικα ειχε μπασιμο ή οχι Αττικη?
Ακουω πολλα και δεν συναδουν το ενα απο το αλλο
Πρέπει να ξεμπουκωσουν τα εργαλεία τα έχει φάει το μποτιλιάρισμα και η ακινησία το συνιστούν και οι μηχανικοίτώρα εγώ να ρωτήσω..........
για καρτέρι πάτε ή κάνατε δοκιμές για ανάβαση ( π.χ. Ριτσώνας ) ...................![]()
![]()
![]()
![]()