Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το πρωί στο ανέβασμα από την Χασιά γινόταν πανικός πήγαινε η προσπέραση σύννεφο .sarcastic. .sarcastic.

Εντάξει είναι τραγικό αυτό που γίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι δεν γίνεται επίτηδες. Αν κάποιος δεν βλέπει ή φοβάται να οδηγήσει νύχτα ας αφήσει άλλον να οδηγήσει ή ας κάνει μισό λεπτό στην άκρη να περάσουν οι υπόλοιποι. Οδηγούν με 30 χλμ/ω...
Ευτυχώς ξέρω κάθε εκατοστό του δρομου και σήμερα προσπέρασα 2 κομβόι 10 αυτοκινήτων με συνοπτικές διαδικασίες...

Εντάξει είναι τραγικό αυτό που γίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι δεν γίνεται επίτηδες. Αν κάποιος δεν βλέπει ή φοβάται να οδηγήσει νύχτα ας αφήσει άλλον να οδηγήσει ή ας κάνει μισό λεπτό στην άκρη να περάσουν οι υπόλοιποι. Οδηγούν με 30 χλμ/ω...
Ευτυχώς ξέρω κάθε εκατοστό του δρομου και σήμερα προσπέρασα 2 κομβόι 10 αυτοκινήτων με συνοπτικές διαδικασίες...
Ήσουν με skoda oktavia ?

.big smile.
Ωχ, έγινα διαβόητος...
Την ζημιά την έκανε ο Ρώσος που πήγαινε μπροστά μαζί με έναν Κορεάτη ( Sportage )
Από το ύψωμα στην ομίχλη μέχρι το μαντρί αριστερά πριν την μεγάλη ευθεία μου έβγαλαν την πίστη μεγάλη ταλαιπωρία

Την ζημιά την έκανε ο Ρώσος που πήγαινε μπροστά μαζί με έναν Κορεάτη ( Sportage )
Από το ύψωμα στην ομίχλη μέχρι το μαντρί αριστερά πριν την μεγάλη ευθεία μου έβγαλαν την πίστη μεγάλη ταλαιπωρία
Μπλε ανοιχτό... :cool:
Εγώ τους πέρασα στην ευθεία στα αδέσποτα πριν το φρούριο. Στην ομίχλη βρήκα το δεύτερο κομβόι που το πέρασα στις ευθειουλες μετα την πορτοκαλί "αγελαδα" Τιτάν.

Πρέπει να κάνετε χειμώνα στα γρεβενά μια σεζόν...να δεις αγροτικά ερείπια χωρις φώτα, με ομίχλη να εμφανίζονται απ το πουθενα σαν φαντάσματα και να μην μπορεις να κανεις προσπέραση επειδη κάθονται ακριβώς στη μέση του δρόμου....
αποστάσεις 10 χιλιομέτρων να τις κανεις σε 30 λεπτα... και αν τους πεις τίποτα οταν τους βρεις εξω( επειδη συνήθως ειναι γνωστές φατσες) σου λενε και την ατάκα "παω αργά γιατι βιάζομαι"...

suzuki vitara λευκο '95-'96
suzuki jimny Κοκκινο
niva μπλε σκουρο ίσως και πετρολ

ποιός ήσουν ; .sarcastic.
Μετά ακολουθούσε ένα Nissan sunny το λεγόμενο Βολιώτικο
και μετά εγώ με το Corsa
Πουλάκι μου εσύ ήσουν ? .sarcastic. .sarcastic.
Εγώ σε πέτυχα πριν το φυλάκιο
σε είδα από πίσω που προσπερναγες στις στροφές
Έπρεπε να σε πάω προφυλακτήρα είχα βάλει και 100αρα και είχε αγριεψει ο Σόιμπλε .ha ha..ha ha.

Και μιας και το ...μησαμε το θέμα με τα off topic να πω ότι στα όρια αττικοβοιωτιας είδα συνολικά καμιά 30αρια τσίχλες. 2 μου πέρασαν βολικά και δυστυχώς έπεσαν και οι δύο τραυματισμένες και έτσι δεν έχω καταφέρει να πιάσω κάποια στα χέρια μου ακόμα φέτος...

έκλεισε με 6 τσιχλάκια η μέρα αλλά η μια χαμένη,,,την έριξα από ψηλά έφαγε μάλλον σκάγι στο κεφάλι ή μάτι και έπεφτε ομπρέλα ,,τελικά κατέληξε στον πευκώνα μπροστά μου

αύριο πάλι
Πείτε μου την ώρα που θα περνάτε να πιάσω φουρκέτα ανάποδη για καλές φωτογραφίες

Status
Not open for further replies.
Back