Δημήτρη ξεκίνησαν οι φασσες πάνω ;Καλημέρα.. Προς ενημέρωση των φίλων. Προχτές σε κυνήγι μπεκάτσας, μεγάλο υψόμετρο, πολλές τσιχλες. Εχθές χαμηλότερα,(σε φάσσες), όλες οι βατσινιες ήταν γεμάτες, μέχρι τις 09 κ 30 έρχονταν πουλιά.. Έριξα λίγες τουφεκιες κ πήρα 10αρια πουλιά(οχι όλα στο χέρι) . View attachment 4621
Ναι ειναι μαγια εκει για σκοποβολη οι καρακαξες...αλλη φορα να πηγαινεις απο Θριασιο για να γλιτωνεις τις προσπερασεις! ΧαχαχαΚαλημέρα Αρχοντες
Πρώτη εξόρμηση πέριξ των Δερβενοχωρίων για καθαρό αέρα και καμία συνάντηση με τις πιτσιλωτες
Το πρωί στο ανέβασμα από την Χασιά γινόταν πανικός πήγαινε η προσπέραση σύννεφο![]()
Πολύς κόσμος μέχρι τα Σκούρτα έπεσαν και κάποιες τουφεκιές αλλά από πουλιά ελάχιστα ως μετρημένα στα δάχτυλα
Έπιασα ένα ύψωμα αναμένοντας την εμφάνιση τους
Μέχρι τις 10.00 να πέρασαν γύρω στα 20-30 πουλιά σε απαγορευτικά ύψη
Τελικά η πρώτη βγήκε από τον αμπελώνα και η δεύτερη ξεκλαρωσε από τα πευκα και έτσι με ακολούθησαν
Οι καρακάξες διπλασιάστηκαν από πέρυσι και θα πρέπει να αναλάβω δράση
πρέπει να ήταν ομάδα άνω των 50 πουλιών![]()
Ωραιος! Αρε Auto-5 λατρεια!!!ΕΥΔΑΠ μεριά είδα σύνολο 8 τουφεκισα 2 και τις πήρα. View attachment 4624
Με Auto 5 και κατάφερες πουλι? ΜπρααααβοΕΥΔΑΠ μεριά είδα σύνολο 8 τουφεκισα 2 και τις πήρα. View attachment 4624
Παλιά πήγαινα από εκεί αλλά τώρα που κάηκε δεν μου αρέσει και είναι ποιο μακριά για εμέναΝαι ειναι μαγια εκει για σκοποβολη οι καρακαξες...αλλη φορα να πηγαινεις απο Θριασιο για να γλιτωνεις τις προσπερασεις! Χαχαχα
Αν βγάλεις την καραμπίνα από το παράθυρο με Zotos 32gr........;;;Παλιά πήγαινα από εκεί αλλά τώρα που κάηκε δεν μου αρέσει και είναι ποιο μακριά για εμένα
Άσε που για να παω από Θριάσιο πρέπει να μπω Λ.Νατο
Εκεί αν δεν βγει ο ήλιος είναι απαγορευμένη ζώνη
έχει κάτι σκοπευτές που βαράνε την κοτρώνα κατά ριπάς στο παρμπρίζ και αν σταματήσεις την μαμησες
Θα ανταποδώσουν με ΚαλάσνικοφΑν βγάλεις την καραμπίνα από το παράθυρο με Zotos 32gr........;;;
Τη θα κάνουν;;;![]()
![]()
Την πήρα σήμερα για ψηλά πουλιά και να την συνηθίσω μήπως πάω για καμιά φασσα τέλος του μήνα στα πατρια εδάφη. Έχω την 155 έτσι και αλλιώς για τις τσιχλες.Με Auto 5 και κατάφερες πουλι? Μπρααααβο