Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δ. Μακεδονία το πρωί με συννεφιά αρκετές τσίχλες, πέρασε και μια 5δα φασσες λίγο δεξιά μου, αλλά δεν σήκωσα όπλο.
Στο τέλος έριξα σε μια τσίχλα για να μην φύγω ατουφεκιστος.
Τώρα ο ουρανός καθάρισε εντελώς και είμαι 50-50 να βγω μήπως δω καμία φασσα...

Last edited:
Καλημέρα.. Προς ενημέρωση των φίλων. Προχτές σε κυνήγι μπεκάτσας, μεγάλο υψόμετρο, πολλές τσιχλες. Εχθές χαμηλότερα,(σε φάσσες), όλες οι βατσινιες ήταν γεμάτες, μέχρι τις 09 κ 30 έρχονταν πουλιά.. Έριξα λίγες τουφεκιες κ πήρα 10αρια πουλιά(οχι όλα στο χέρι) . 4621

Καλημέρα.. Προς ενημέρωση των φίλων. Προχτές σε κυνήγι μπεκάτσας, μεγάλο υψόμετρο, πολλές τσιχλες. Εχθές χαμηλότερα,(σε φάσσες), όλες οι βατσινιες ήταν γεμάτες, μέχρι τις 09 κ 30 έρχονταν πουλιά.. Έριξα λίγες τουφεκιες κ πήρα 10αρια πουλιά(οχι όλα στο χέρι) . View attachment 4621
Δημήτρη ξεκίνησαν οι φασσες πάνω ;

Καλημέρα Αρχοντες
Πρώτη εξόρμηση πέριξ των Δερβενοχωρίων για καθαρό αέρα και καμία συνάντηση με τις πιτσιλωτες
Το πρωί στο ανέβασμα από την Χασιά γινόταν πανικός πήγαινε η προσπέραση σύννεφο .sarcastic. .sarcastic.
Πολύς κόσμος μέχρι τα Σκούρτα έπεσαν και κάποιες τουφεκιές αλλά από πουλιά ελάχιστα ως μετρημένα στα δάχτυλα
Έπιασα ένα ύψωμα αναμένοντας την εμφάνιση τους
Μέχρι τις 10.00 να πέρασαν γύρω στα 20-30 πουλιά σε απαγορευτικά ύψη
Τελικά η πρώτη βγήκε από τον αμπελώνα και η δεύτερη ξεκλαρωσε από τα πευκα και έτσι με ακολούθησαν

Οι καρακάξες διπλασιάστηκαν από πέρυσι και θα πρέπει να αναλάβω δράση
πρέπει να ήταν ομάδα άνω των 50 πουλιών :confused::confused:

και εγω εκανα εχθες ενα απογευματινο καρτερακι,,πουλακια παιξανε καμια 4οαρια 3 ηρθανε βωλικα και τα κρατησα τα ατοιμα παιξανε μωλις σχεδων νυχτωσε και μου περναν το καπελο,,παντως καθε μερα βαζη και περισωτεραααα,,,το παιχνιδη ολο ητανε κανα 20αλεπτο.hunter.1 free image sharing

Καλημέρα Αρχοντες
Πρώτη εξόρμηση πέριξ των Δερβενοχωρίων για καθαρό αέρα και καμία συνάντηση με τις πιτσιλωτες
Το πρωί στο ανέβασμα από την Χασιά γινόταν πανικός πήγαινε η προσπέραση σύννεφο .sarcastic. .sarcastic.
Πολύς κόσμος μέχρι τα Σκούρτα έπεσαν και κάποιες τουφεκιές αλλά από πουλιά ελάχιστα ως μετρημένα στα δάχτυλα
Έπιασα ένα ύψωμα αναμένοντας την εμφάνιση τους
Μέχρι τις 10.00 να πέρασαν γύρω στα 20-30 πουλιά σε απαγορευτικά ύψη
Τελικά η πρώτη βγήκε από τον αμπελώνα και η δεύτερη ξεκλαρωσε από τα πευκα και έτσι με ακολούθησαν

Οι καρακάξες διπλασιάστηκαν από πέρυσι και θα πρέπει να αναλάβω δράση
πρέπει να ήταν ομάδα άνω των 50 πουλιών :confused::confused:
Ναι ειναι μαγια εκει για σκοποβολη οι καρακαξες...αλλη φορα να πηγαινεις απο Θριασιο για να γλιτωνεις τις προσπερασεις! Χαχαχα

Χαζό πέρασμα σήμερα Βοιωτία.ζητημα να είδα καμία 30αρια πουλάκια.ειχε κ πιασμένες όμως.τελικα κατάφερα την πρώτη της σεζόν κ την έκανα για ορτύκια.εφαγα κ εκεί το κουλουράκι μάζεψα το μπούλη μου κ την κάναμε με ελαφρά.πολλη ζέστη πολλά κουνούπια.αυταααα

Ναι ειναι μαγια εκει για σκοποβολη οι καρακαξες...αλλη φορα να πηγαινεις απο Θριασιο για να γλιτωνεις τις προσπερασεις! Χαχαχα
Παλιά πήγαινα από εκεί αλλά τώρα που κάηκε δεν μου αρέσει και είναι ποιο μακριά για εμένα
Άσε που για να παω από Θριάσιο πρέπει να μπω Λ.Νατο
Εκεί αν δεν βγει ο ήλιος είναι απαγορευμένη ζώνη
έχει κάτι σκοπευτές που βαράνε την κοτρώνα κατά ριπάς στο παρμπρίζ και αν σταματήσεις την μαμησες

Παλιά πήγαινα από εκεί αλλά τώρα που κάηκε δεν μου αρέσει και είναι ποιο μακριά για εμένα
Άσε που για να παω από Θριάσιο πρέπει να μπω Λ.Νατο
Εκεί αν δεν βγει ο ήλιος είναι απαγορευμένη ζώνη
έχει κάτι σκοπευτές που βαράνε την κοτρώνα κατά ριπάς στο παρμπρίζ και αν σταματήσεις την μαμησες
Αν βγάλεις την καραμπίνα από το παράθυρο με Zotos 32gr........;;;
Τη θα κάνουν;;; .sarcastic. .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back