Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους!

Πρωινός καφές ΒΑ Αττική....στα καρτέρια πέριξ της λίμνης του Μαραθώνα μέχρι τις 08:45 όπου και έφυγα.
Άδεια τα καρτέρια από κόσμο....άδειος και ο ουρανός! Ελάχιστα χελιδόνια μας έκαναν παρεά. Ένας φίλος...πήγε από την άλλη πλευρά (πέριξ Μάνδρας)....δεν είδε και αυτός...τίποτα! Μόνο μερικά σαλιγκάρια...τα οποία και μάζεψε.

Καλή συνέχεια σε όλους!
και στο Καπανδριτι μια απο τα ιδια συνολικα ειδαμε 5 μεχρι τις 9

Eγώ σήμερα τ' απόγευμα, αφού έφτιαξε κι ο καιρός, είπα να πάω να κάτσω στο τσιχλοκάρτερο...
Είχα να βγω για κυνήγι από την πρωτομηνιά, αφού έτσι κι αλλιώς, δεν είχε ενδιαφέρον λόγω απουσίας θηραμάτων...
Από τις 17:45 που στήθηκα έως και τις 19:20 δεν είχε φανεί (ούτε ακουστεί) απολύτως τίποτα, και κυριολεκτικά πάνω στο "σφύριγμα της λήξης" του καρτεριού μου, από το πουθενά, μού ήρθε λοξή εισερχόμενη μία τσιχλίτσα την οποία και "ξάπλωσα" λίγα μέτρα πίσω δεξιά μου, με μία γρήγορη ντουφεκιά...! Τη διέκρινα ευτυχώς από μακριά, διότι ήτανε αρκετά ψηλωμένη και είχε φόντο τον καθαρό ουρανό, κι ας ήτανε προχωρημένο σούρουπο...
Πρώτη φορά χτυπάω σε απογιεματινό καρτέρι τσιχλίτσα τόσο νωρίς ημερολογιακά...!
Ήτανε ένα ωραίο, καλοσχηματισμένο και μεγαλούτσικο πουλάκι...! Φαινόταν ακμαίο και καλοζωισμένο, παρά το μεγάλο του ταξίδι...!
Φυσίγγι ΝSI 31γρ. μισόταπα, σκάγια Νο 12 παρακαλώ...!

Εγώ Παρασκευή Σάββατο πρωί θα είμαι κατηφορια Καπανδρίτι μεριά όποιος θέλει βρισκόμαστε να πιούμε και τον πρωινό ελληνικό ,άλλωστε για τον πρωινό καφέ ποιο πολύ θα πάω
Σαββατο πρωι λεω να ερθω να κατσω προς τα εκει μεχρι τις 10.. Καπανδρίτι ΕΥΔΑΠ?

Τα κορίτσια ήρθαν αδέρφια
Περιοχή Στρυμόνα στα ψηλά καλό πέρασμα
τα κοριτσια ηρθαν αλλα μην εχουμε παλι τα περσινα και μπαινουνε βορεια και εμεις εδω απο την μιση ελλαδα και κατω σαν να εχει μπει ενα τοιχος,αμα εχουμε παλι τα περσινα καλα κρασια.

Απο τις 5 να εξαιρεσω τα χελιδονια που ειδε ο φιλος σου; Μαλλον εισαι ο Νικος που καθησες διπλα μου! :)
καλη σου ημερα Νικος ειμαι και εγω αλλα κοντα μας δεν ειχαμε αλλο κυνηγο, ακουσαμε καποιες ντουφεκιες πισω απο την ΕΥΔΑΠ εμεις ειμαστε παρεα 3 ατομα και καθησαμε πριν την ΕΥΔΑΠ

Status
Not open for further replies.
Back