Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ενημέρωση από γνωστούς ότι σήμερα μπήκαν αρκετές και είχαμε ουσιαστικά το πρώτο αξιόλογο μπάσιμο!
Δεν πέρασαν οι ρου.....νες εχθές με καθαρό καιρό και βοριαδάκι και μπήκαν σήμερα με συννεφιά και ψιλόβροχο!
Τι να πω εγώ τώρα για την τάνα την τύχη μου;;;

Ενημέρωση από γνωστούς ότι σήμερα μπήκαν αρκετές και είχαμε ουσιαστικά το πρώτο αξιόλογο μπάσιμο!
Δεν πέρασαν οι ρου.....νες εχθές με καθαρό καιρό και βοριαδάκι και μπήκαν σήμερα με συννεφιά και ψιλόβροχο!
Γιώργο καταρχήν καλημέρα !! Και δεύτερον όπως το είπες με τις ρουφιάνες δεν εχει μπέσα .

.vert funny.

Στα ψηλά τα άγρια τα βουνά! .sarcastic.

Ξέχασα φυσικά να αναφέρω το πιο σημαντικό της ημέρας την συνάντηση μου με το φιλαράκι τον Χριστόδουλο!
Την άλλη φορά θα έχουμε και τσίπουρο να έχεις το νου σου! ;)
Ειπα και εγω να κανω δειλα-δειλα την δευτερη μου εξοδο . . . .
Αφου μια η δουλεια μια η υποχρεωσεις, και πριν της 15 Σεπτεμβρη αυτο με τον σκυλο ........
Τωρα ομως αναρωσαμε (φτου φτου) ξεμπερδεψαμε και ειμαστε ετοιμοι για ολα . . . . .
Γιωργαρε οτι θελεις ... ... . ..

Freeman επειδη δεν θυμάμαι που κυνηγάς, υποθετω μιλαμε για βορεια Ελλάδα ετσι?

Αρχίζω να πιστεύω πλέον ότι αν είναι να περάσουν μια ημέρα θα περάσουν!
Δεν πάει να χιονίζει αυτές την μετακίνηση τους θα την κάνουν!
Προφανώς και ρόλο κυρίαρχο παίζει ο καιρός κατά την αναχώρηση,απλά εάν βρουν ανάποδο καιρό στην πορεία κόβουν

Τι προβλέπεται για τις επόμενες μέρες; Υπάρχει το 'παράθυρο';
9 του μηνα ναι υπαρχει
καλο μου δειχνει και παρασκευη 11..αντε και λιγο 12 σαββατο
απο εκει και περα μην το σχολιασω καν

Last edited:
Tελικα δεν ηταν μικρο το πρωτο μπασιμο φετος και σιγουρα πολυ καλυτερο απο περυσι που με ξεγελασε.
Μολις ο Αλεξανδρος εγραψε για ορτυκια πηγα σφαιρα και πηρα το σκυλακι ,ο καιρος γυρισε σε βοριας τα κουνουπια εξαφανισμενα ,λεω μπας και εγινε το πολυποθητο περασμα αλλα δεν.
Στο μερος που πηγα στην αρχη δεν βρηκα ουτε μυρωδια ωστοσο εβλεπα τσιχλες να περνανε 4-5 μαζι καθε 10 λεπτα, ετσι ανεβηκα πιο ψηλα σε αλλο μερος και ενω ακομα ψαχνω για ορτυκια οι τσιχλες συνεχιζουν να περνανε ωσπου σηκωνω το ολπο να σημαδεψω μια και τοτε μεσα απο τα ποδια μου φευγει ενα ορτυκι που πηρε ολη την τουφεκια και αφου δεν βρηκα τιποτα αλλο μαζεψα την λωρυ και εκατσα κανενα μισαωρο ακομα καρτερι για τσιχλες οπου εκανα 4 και εχασα μια share imageimage url το ορτυκι το εβαλα αναμεσα γιατι επαθε μεγαλη ζημια

20161016-085041.jpg

Αργούν πολύ ακόμα τα κορίτσια?

Status
Not open for further replies.
Back