Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα πηγα να δω τι γινεται με τις τσιχλες σε ενα αγαπημενο ελαιωνα με ενα μικρο ρεμα γεματο βατομουρα ,ειδα μονο μια τσιχλα που ποζαρε δυο φορες στο φακο καθιστα και ετσι δεν τις εριξα δεν ειδα τιποτα αλλο ουτε καν κοτσυφια

Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι!
Παρότι η καρδιά μου είναι δοσμένη στις φάσσες και τα παπιά,η τσίχλα μου χαρίζει κάθε χρόνο πολύ ωραίες κυνηγετικές στιγμές!
Να έχουμε όλοι μια πολύ καλή σεζόν με πολλές τσίχλες στους ελαιώνες μας και στα βουνά μας!

Παιδιά, να ένα πανέμορφο βιντεάκι από έναν φίλο από τη βόρειο Ελλάδα, με καταιγιστικές, "λαχταριστές" τσιχλοντουφεκιές...!!!

www.youtube.com/watch?v=mY4G2mBfAs0

(Και δύο αποριούλες μου: στα 2':36" λαγό ντουφεκάει? Το σουπερποζέ που ενίοτε φαίνεται, παλαιό Αntonio Zoli είναι?)

Παιδιά, να ένα πανέμορφο βιντεάκι από έναν φίλο από τη βόρειο Ελλάδα, με καταιγιστικές, "λαχταριστές" τσιχλοντουφεκιές...!!!

(Και δύο αποριούλες μου: στα 2':36" λαγό ντουφεκάει? Το σουπερποζέ που ενίοτε φαίνεται, παλαιό Αntonio Zoli είναι?)

Σε αυτό το μέρος Νικόλα όταν έχει παγωνιά,βαριέσαι να τουφεκάς! ;)

Πολύ ωραίο κυνήγι αλλά οτιδήποτε σε κάμερα κεφαλής προκαλεί πονοκεφαλο

Μπράβο ρε Γιώργο, καλή αρχή!
Αν και έδειχναν καλές οι συνθήκες σήμερα, δεν φάνηκε τίποτα. Ούτε καν άλλα μικροπουλα δεν πέταγαν.
Νωρίς ακόμα Στέφανε. Πιστεύω από τις 15 και μέρα οπως και χρόνο. Το τσοκ το δοκίμασες σε κανένα χαρτί? Είδες αυτά που ήθελες?

Νωρίς ακόμα Στέφανε. Πιστεύω από τις 15 και μέρα οπως και χρόνο. Το τσοκ το δοκίμασες σε κανένα χαρτί? Είδες αυτά που ήθελες?
Όταν μπαίνει ο Οκτώβρης ρε συ Κώστα δεν μπορώ να κάθομαι να κοιμάμαι! Πιο πολύ για τον καφέ και το περπάτημα να δω την περιοχή βγήκα σήμερα. Σημειωτέον είδα ότι υπάρχει αρκετή ελιά σε καλή κατάσταση φέτος.
Δεν έχω βγάλει ακόμα συμπέρασμα για το τσοκ. Το έριξα σε κορακοειδη. Μου έδωσε κάποιες απίστευτες τουφεκιές αλλά έχασα και κάτι 'πλασέ σε κενή εστία'..!

Αλεπού Νικόλα τουφέκισε.

Καλη αρχη Γιώργο!
Απο ΒΑ Αττικη δυστυχως ουτε την ειδα σημερα! Εχω την εντύπωση οτι μετακινήθηκαν και καποια κοτσυφια που υπηρχαν..
Γενικα ηταν μια ωραια, ζεστη αρκετα μετα τις 9 ημερα!
Παντως απο την μια η αγωνια μου να δω τσιχλα, απο την αλλη τα τσιροπουλια με τα τσιν τσιν, παραλίγο να βγαλω τον αυχενα μου!.hunter.1
Ετσι ειναι ομως...πως βλεπουν οι διψασμένοι οαση-οραμα...ετσι ακουγα εγω τσικ τσικ σημερα!

Πρωτη πρωινη βολτουλα και για μενα σημερα στα βορειαοδυτικα της Αττικης. Υπεροχο πρωινο, πολυ ελαφρυ
βορειαδακι, συννεφια εδινε το δελτιο αλλα ολα ηταν πεντακαθαρα.
Αργησα και λιγο, εφθασα περιπου 0720, ειχα ηδη χασει και την καθοδο απο τις καρακαξες, πληρης ησυχια.
Νσ σημειωσω και να σας θυμισω οτι περισυ τετοια εποχη παλευαμε με τα κουνουπια, δεν ειδα ουτε ενα!!!
Οι ελιες φορτωμενες, αναμενεται πλουσια χρονια, επιτελους.
Η απουσια απο μικροπουλα μου εκανε εντυπωση, ελαχιστα, στις 0744 ομως, φανηκαν οι πρωτες, 5 τον αριθμο,
οχι πολυ ψηλα αλλα μακρυα απο εμενα, στις 0755 ακομα μια, μονη της, στην ιδια διαδρομη και πορεια.
Την χρειαζομουν αυτη την βολτουλα, θα κανει καλο σε ολους, γι'αυτο αν μπορειτε, τις επομενες ημερες
βγειτε να τις προυπαντησετε, καλη συνεχεια.

Η αρχή έγινε για φέτος....!

picupload

Μπάσιμο δεν είχε παρά μόνο 5-6 πουλιά,μου πέρασαν δύο και τις πήρα!

Από την άλλη εβδομάδα θα είναι καλύτερα τα πράγματα...
Πωπω μια τσιχλαρα έλα γιωργηη
Καλή αρχή σε όλους από αύριο γυρνάει βοριαδακι οπότε θα κατέβουν σιγά σιγά.
+Ένα κοπάδι 20 ψαρονια ΒΑ Αττική σημερα

+Ένα κοπάδι 20 ψαρονια ΒΑ Αττική σημερα
Tα ψαρόνια πάντοτε πολλά και αρχίζουν να μπαίνουν από νωρίς, στις αρχές Οκτωβρίου μέχρι και τα τέλη του Νοέμβρη...!!! Όσο περνάνε τα χρόνια αυγατίζουνε όλο και περισσότερο τα μπαγάσικα...!!! Μιλιούνιαααααα...!!!

Η αρχή έγινε για φέτος....!

picupload

Μπάσιμο δεν είχε παρά μόνο 5-6 πουλιά,μου πέρασαν δύο και τις πήρα!

Από την άλλη εβδομάδα θα είναι καλύτερα τα πράγματα...
Μπραβο ρε Γιωργαρα . . . . . .congrats.
Μας ειπες οπλο, μας ειπες τσοκ, φυσιγγια . . . .
Αλλα δεν μας ειπες που πηγες ????.sarcastic.

Μπραβο ρε Γιωργαρα . . . . . .congrats.
Μας ειπες οπλο, μας ειπες τσοκ, φυσιγγια . . . .
Αλλα δεν μας ειπες που πηγες ????.sarcastic.

.vert funny.

Στα ψηλά τα άγρια τα βουνά! .sarcastic.

Ξέχασα φυσικά να αναφέρω το πιο σημαντικό της ημέρας την συνάντηση μου με το φιλαράκι τον Χριστόδουλο!
Την άλλη φορά θα έχουμε και τσίπουρο να έχεις το νου σου! ;)

Status
Not open for further replies.
Back